2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hanmlar bana yardmcı olur msnz? adet olmadm bu ay 14 nde olmalydm..belirtmde yok ama az evvel lavaboya gttim toz pembe akntim olmus peceteye.szce adet mi olacagm?bugun 3. Gun gecikmemin.adet olacagm gbi kask agrm bel agrm da yok ama bu akinti ney peki

Kızlar yaaa bugün 3 saat yolculuk yaptım karnım taş gibi oldu. Bazen olurdu ama bu sefer ayakta dururken özellikle patlıcak gibi sert ve gergin varmı karnında böyle şişlik serlik gerginlik olan?

Herkese iyi bayramlarrrr. Seneye bugün bebişlerimizle bayram geçiricez inşallah. Bugün kalktığımda göbeğimin yaygınlaştığını belimin yanlarının yağ bağladığını gördümmm doktor sölemesede kız geliyoooo kızzzz

Cinsiyet icin merak eden arkaaslar ben napayım 1 kizim var bunlar Tek yumurta ya iki kız ya iki erkek bunlar da kızsa 3 kizim olacak size ne oluyor :) saka bir yana saglikli olsunlar da
Maşallah ne güzel ben merak ediyorum ama hangisi olursa olsun çok sevineceğim ilk çocuğum olacak zaten inşallah. Hayırlı ve sağlıklı olsun ne olursa olsun

Deodorant icin bir cozumunuz var mi? Normalde hic terlemeyen ben simdi daha dustam cikinca.bile terlemeye basliyorum rahatsiz oluyorum. Hamilelikte tez bezleri daha cok calisirmis heralde zaten. Ama normal deodorent stick vs saglikli mi emin degilim.

Canım vücut yapısıyla pek alakalı değil cinsiyet. Ben kızıma hamileyken sipsivri Karnım vardı görenler oğlun olur senin dediler ve yanildilar. Eskilerin uydurması işte. ALLAH gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım vücut yapısıyla pek alakalı değil cinsiyet. Ben kızıma hamileyken sipsivri Karnım vardı görenler oğlun olur senin dediler ve yanildilar. Eskilerin uydurması işte. ALLAH gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Deodorant icin bir cozumunuz var mi? Normalde hic terlemeyen ben simdi daha dustam cikinca.bile terlemeye basliyorum rahatsiz oluyorum. Hamilelikte tez bezleri daha cok calisirmis heralde zaten. Ama normal deodorent stick vs saglikli mi emin degilim.
Valla bu sıcakta stick kullanmamak mümkün değil ben kullanıyorum açıkçası 2.çocukta daha rahat oluyorsun. Parfümü de kıyafetime sıkıyorum

Ayyyy sormaaa ev bulmakta bir dert kira fiyatları başka dert bakalım bir iki evle gorustum ay sonunda çıkıcak kiracı bir kesinleşsinde benim evim hazır çünkü toplandı direk eşyalar gelecek
Evet kentsel.donusum yuzunden kiralar.aldi basini gidiyor, cunku herkes.evini yiktiriyor kirayi da.mutehaitler odesigi icin.kimse.paraya bakmiyor,o yuzden de kiralar oldugundan cok.yukseldi. insallah bulursunuz ben de bakarim bizim.oralara.sahibinden falan.gorurswm.en.azindan emlakci odemessiniz

Aynen öyle :)
Ben de kızıma hamileyken her gören erkek diyordu.

Selam annisler bayraminiz guzel geciyodur hepiniz iyisinizdir insallah

Bende ailemin yanindayim dun dinlene dinlene gezdim ama yoruldum valla.Belim agridi.Ama geçti bugun hafiften normal bel agrisi devam ediyor.
Ama baska derdim var...Ara ara karnimin farkli bolgesinde batmalar oluyo kisa suruyo ama canim aciyo..bakindim biraz normalmis sanirim ama sizlerde yasiyomusunuz merak ettim canlar 16+2 oldum bu arada

Merhaba, seninle ayni haftadayiz bende de oluyor o birden farklı yerde batmalar hissediyorum, acitiyor senin gibi, ama can sıkıntısindan haziran annelerini okiyim dedim, yeni doguma giden vee bebeğini eline almış annelerin uykusuz ve stresli anlarından bahsedenleri okudukça batmalarim bulantı ve sikayetlwrim hafifledi sanki:)

Sadece 2-3 defa batma hissi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…