2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dimii Allah hepimizin yardimcisi olsun valla her zamanin bi zorlugu var ama guzelligide coktur tabi :)
Sen sordunmu o batmalar normalmiymis acaba...

Valla bu sıcakta stick kullanmamak mümkün değil ben kullanıyorum açıkçası 2.çocukta daha rahat oluyorsun. Parfümü de kıyafetime sıkıyorum
Ya evet sicaklarla hormonlar birlesince... internetten baktim gunluk duzenli dus alin falan diyo sadece. Pek dogal bi cozume denk gelmedim. Peceteyle siliyorum koltuk altlarimi gunluk de dus aliyorum artik. Parfumu normalde de kullanmazdim. Olmadi kiyafete parfum kullanmaya baslayim deodoranta dineneyim yine de

Bayraminiz mubarek olsun kizlar rica etsem erkek hamile olanlar ve kiza hamile olan bi kac arkadas karninin fotosunu cekip koyabilir mi ilk ben koyayim ilk basta erkek dendi sonra yuzde 90 kiz dendi normalde kalcam hic yoktu

Kalça hala yok gibi gözüküyo ama :)

Kalça hala yok gibi gözüküyo ama :)
Var canim normal haline gore normalde hic yoktu yani hic bildigin bebek poposu gibiydi bizm ailede hep ole bacaklar zayif ust taraf var smdi bacagmda var kalcamda normalde zayiftim ve gogsum buyuktu simdi yuz oldu cok sisti kiz dediler sende koysana canim kimse koymamis benden baska:)

Âmin canım inşallah. Genelde öle derler

Evet ya ben de çekiyim.
Surrender da koymuştu.

Dimii Allah hepimizin yardimcisi olsun valla her zamanin bi zorlugu var ama guzelligide coktur tabi :)
Sen sordunmu o batmalar normalmiymis acaba...
Sormadim hiç, açıkçası araştırmadim da, neyi arastircami sasiriyorum, bi reflu tavan yapıyor, bi biyerim uyusuyor, problemmis gibi gelmedi pek

Bi foto da benden Ya kızlar ben çok şişim yaaa sabah böyle değil ama akşama doğru otobüste yer verilcek kadar varım görüldüğü üzre Doktora sormayı düşünüyorum çünkü henüz 13+3üm bukadar şişmemem lazımdı

Eklentiler

• image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 159
Yaa bende azcik yesem davul gibi oluyorum sanki 6 aylik hamileyim

Kızlar iyi bayramlar :) ben yollardayim istanbuldaki bekar evimi Ankaraya taşımaya gidiyorum..Bu ara bu action bi action bende. Hatta çarşamba eşyalar ankaraya indirilirken evde olmayacağız ailelere bıraktık o işi biz tatile kacicaz esimle :) dönüşte de inşallah bebeğimin cinsiyetini ogreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…