- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.701
Halsizlikten kipirdayamiyorum ki.dun denize gittik 20 dk.kadar denize girdim. Çok yüzmedimGünaydın annişler normal dogum isteyenler artık spora başlamamız lazım günde en az 30 dk yürüyüş ve pilates özellikle yüzme kasları cok güçlendiriyormuş
Ben aspirin kullandığım için kanama oluyor bende canım genelde o tıkıyor. Seninki neden acaba.nemlendirici iyi geliyor ama yaz günü pencere açık zaten kapalı olsa yatilmiyor açık oluncada bir işe yaramıyorIyi bayramlar Canım o burun tıkanıklığı bende de çok fazla.ozellikle uykudan uyanınca nefes almak mümkün değil. Alerjik mi,hamilelikten mi anlayamadım.bu duruma bitkisel bir çözümün varmı. ?
Masallahhh ne tatli sipsivri bir gobusun.var cikmis da artik.otobuste yer verirlerBi foto da bendenYa kızlar ben çok şişim yaaa sabah böyle değil ama akşama doğru otobüste yer verilcek kadar varım görüldüğü üzre Doktora sormayı düşünüyorum çünkü henüz 13+3üm bukadar şişmemem lazımdı
Sağol canım cevabın için. Çok rahatsizim bu durumdan uyanır uyanmaz hapşırma ve burun tıkanıklığı çok yordu beni.birde havalar aşırı sıcak.Ben aspirin kullandığım için kanama oluyor bende canım genelde o tıkıyor. Seninki neden acaba.nemlendirici iyi geliyor ama yaz günü pencere açık zaten kapalı olsa yatilmiyor açık oluncada bir işe yaramıyor
Sprey verebilir belki canım. Bende gebeligi öğrendiğimden beri hapsuruyorum.gebelik alerji yaptı bende heraldeSağol canım cevabın için. Çok rahatsizim bu durumdan uyanır uyanmaz hapşırma ve burun tıkanıklığı çok yordu beni.birde havalar aşırı sıcak.doktora soylicem bakalım ne diycek.
Ahh bende deSprey verebilir belki canım. Bende gebeligi öğrendiğimden beri hapsuruyorum.gebelik alerji yaptı bende heralde
Sağol canım cevabın için. Çok rahatsizim bu durumdan uyanır uyanmaz hapşırma ve burun tıkanıklığı çok yordu beni.birde havalar aşırı sıcak.doktora soylicem bakalım ne diycek.
Okyanus suyu mudur nedir onun faydası olmaz mı?Sprey verebilir belki canım. Bende gebeligi öğrendiğimden beri hapsuruyorum.gebelik alerji yaptı bende heralde
Ilık tuzlu suyu burnumuza çektiğimiz zamanda açıyor hemen ama ben yapamıyorum hapsurdukca açılıyorOkyanus suyu mudur nedir onun faydası olmaz mı?
Herkes de ayrı ayrı dertler var yahu :)Ilık tuzlu suyu burnumuza çektiğimiz zamanda açıyor hemen ama ben yapamıyorum hapsurdukca açılıyor
Ahhh aynen canım. Oglum 13 yaşında diklenmeye başladı bile.aslinda çok uslu bir cocuktu ergenlikle değişti. Birde şimdi çocuklar çok erken giriyor bu ergenlik denen halta. Bizim zamaninizda yoktu böyle entel dantel şeyler.Herkes de ayrı ayrı dertler var yahu :)
Bi de uğruna bu kadar sıkıntılar çekilen evlatlar büyüyüp ergen olunca "banane doğurmasaydın" diyolar köftehorlar
Oğlumda ilk aylarım o kadar rahattı ki hamileligimden şüphe ederdim. Son ayım tansiyon ve ödem yüzünden pek iyi geçmese de ben hamileliği şimdi anlıyorum. Bu çok zor geçiyor bulantı kusma halsizlik hele burun tıkanıklığı çok beter nefessiz kalıp uyanıyorum bazen.ağzımdan nefes almaktan boğazım ağrıyor. Büyüyüp bide öyle yaparsa kulahlari değişirizHerkes de ayrı ayrı dertler var yahu :)
Bi de uğruna bu kadar sıkıntılar çekilen evlatlar büyüyüp ergen olunca "banane doğurmasaydın" diyolar köftehorlar
Bayraminiz mubarek olsun kizlar rica etsem erkek hamile olanlar ve kiza hamile olan bi kac arkadas karninin fotosunu cekip koyabilir mi ilk ben koyayim ilk basta erkek dendi sonra yuzde 90 kiz dendi Eki Görüntüle 1585356 normalde kalcam hic yoktu
Canim sende bebe aspirini mi kullaniyorsun bana da kullan diyor doktor ama ne zamana kadar kullanacagiz biz bunu bebege bir zarari yok diyor ama surekli de kullanmak istemiyorum senin bir bilgin var miBen aspirin kullandığım için kanama oluyor bende canım genelde o tıkıyor. Seninki neden acaba.nemlendirici iyi geliyor ama yaz günü pencere açık zaten kapalı olsa yatilmiyor açık oluncada bir işe yaramıyor
Yok canım bebe aspirini değil benimki 100 mg coraspirin kullanıyorum ben.önceki gebeligimde preeklamsi olduğum için başladı benimki.doğuma kadar kullanicaz mecburen sana neden kullan dediCanim sende bebe aspirini mi kullaniyorsun bana da kullan diyor doktor ama ne zamana kadar kullanacagiz biz bunu bebege bir zarari yok diyor ama surekli de kullanmak istemiyorum senin bir bilgin var mi
Benimde doktorun yaninda tansiyonum yuksek cikiyor o yuzden kullan dediYok canım bebe aspirini değil benimki 100 mg coraspirin kullanıyorum ben.önceki gebeligimde preeklamsi olduğum için başladı benimki.doğuma kadar kullanicaz mecburen sana neden kullan dedi
Canım bana da doktor erkek dedi ve göbeğim gerçekten füze gibicanım bu da benim bana da erkek dendi ama erkek annelerin göbekleri çok dik yandan, benim ki o kadar dik değil gibi anlamadım doktor yanlış mı tahmin etti :))
Herkese nasip etsin inşallah canımayyyy amim amin insallah canimmm. yeni dogmus yada aylik bebek gorduk mu eriyoruz suan esimle :) bian evvel zaman gecsinde dogsun istiyorum. nasil bir sevgiymis ne kutsal daha rahme dustugu andan itibaren nasil sevgi doluyorsu ... sukurler olsun Rabbime...bize bu duyguyu nasip etti.
Öyle de canım bana o göbek biraz fazla gibi geliyo 13+4üm ve gören hamile olduğumu çok rahat anlıyo. Zaten zayıfım belim çok inceydi bel boşluğum fln da baya girintili bebek yer bulamadı kendine galibaMasallahhh ne tatli sipsivri bir gobusun.var cikmis da artik.otobuste yer verirler
Canım bana da doktor erkek dedi ve göbeğim gerçekten füze gibiVücut tipimden mi bilmiyorum ama çok çıktı benim. resmi koydum 5-6 sayfa gerilerde cidden doktora da sorcam bu ne göbeği diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?