- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.961
ağustosta baska ilçede ki doktora
benim bebişim hep sagda duruyor, az yukarı çıksa ortaya gelse diyorum hala sag altta takılıyor, erkek benim yavrumCinsiyet belli mi canim.
Sağlıkla dogsunlar ins :)aayyy inşallahhh cnmmm benimki de kız
Günaydın tatlımmm mutlu sabahlarÇok tatlı gerçekten güle güle kullansın inşallah yerim bunları da içine girecek küçük prensi de
Hayırlısı olsun bakalım inşallah gönlündeki olur benim de bir kızım var doktor hiç tahminde falan bulunmadı benimde sanki bu hamileliğimde midem fazla bulanmadıBana 12.haftada erkek dedi canım. 2 oğlum var Rabbim bagislarsa ama bununla o hamileliklerim farklı gibi hissediyorum. Ve doktor erken söyledi yanıldı gibi bir his var.tabii bunun sebebi kızı çok istememden olabilir.Yarın tekrar gidicem inşallah. Bakalım doktor mu yanılıyor benmi
Günaydınnn kızlar günaydın tatlımm bu ne kAdar Şirin bişey yarabbim fiyatı nasıl canım internet üzerinden mi sipariş ettin bu bebek konusunda ne alacağın ne yapacağım hiçbilmiyorum birde bu kaç beden yeni doğan diyemi alınıyor... Yaaaa çok korkuyorum yaaaa ben bebişime güzel bakamazsam baksana daha bunları bile bilmiyorum gerçi bebek bakımı üZerine kitap aldın okuyorum.... Valla beni Telaş bast-ı..
Evet canim doktorum korkma cok kanama olmadigi sürece bisey olmaz dedi ama bu ignenin 10 haftada bir vurulmasi gerekiyormuş.Günaydın canim benim 0 negatif eşimin 0 pozitif. Iki hafta olmadi lekelenmem olmuştu gittim hemen igne yaptı doktorum önlem amaçlı. Bizim çok dikkat etmemiz lazımmış en ufak bi lekelenmede bile doktora haber vermek gerekiyormuş. Bir de düşük tehlikesi var diye iğne verdi 3 güne bir kullandım pruloton muydu ne. Bir damla bile kan istemiyoruz dedi doktor. Dikkat et kendine. Iğneyi yaptırman iyi olmuş.
10 hafta koruyormus sanirim dr oyle soyledi ben yeni yaptirdim 10 hafta sonra tekrar yaptircamhee bide kan uyuşmazlığı iğnesi de olmuştum o zaman.kanamada yapılıyormuş.tekrar ne zaman olmamız gerekiyor acaba.doğumda sonra mı?
benim haftaya vurulmam lazım o zaman.8. haftada vurulmuştum.iyi oldu gittiğimde dr uma hatırlatayım..10 hafta koruyormus sanirim dr oyle soyledi ben yeni yaptirdim 10 hafta sonra tekrar yaptircam
Ben de şaşırdım kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadan sadece pruloton mu yaptırmış diyecektim.
Normalde 28.hafta vuruyorlar. Bir de doğumda bebeğin kan gurubuna göre vurulabiliyo.
Bana doktor belirli aralıklarla test yapacağız sonuca göre yine vurabiliriz demişti. Doktoruna sorarsın onlar unutabilir.
Tesekkur ederim canim.hayırlı olsun canım. devletteki bazı doktorların özeldeki doktorlardan pek farkı yok çok ilgililer sağolsunlar.
Ay hadi insallah canim sende ogrenirsin banada %80 dedi degismez heralde :)iyi doktor denk gelmiş canım, bende bu hafta gidicem nasipse kesin cinsiyet öğrenmeye :)
Canim senin sonucun ciktimiOy teyzesiii yesin onu :)) Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin hepimizee <3
Ay hadi insallah canim sende ogrenirsin banada %80 dedi degismez heralde :)
10.haftadan sonra kanama olursa 3 gun icerisinde yaptirman gerekiyormus canimbenim haftaya vurulmam lazım o zaman.8. haftada vurulmuştum.iyi oldu gittiğimde dr uma hatırlatayım..
Kızlar bebisiniz karninixin neresinde?
Benimki hep solda ama sag kasık ta da ağrı oluyor özellikle gece dönerken çok zorlanıyorum hele bide çişim gelmisse çok ağrım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?