2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun bakalım inşallah gönlündeki olur benim de bir kızım var doktor hiç tahminde falan bulunmadı benimde sanki bu hamileliğimde midem fazla bulanmadı
Yarın haberlerini bekliyorum

:)) Oyy ye teyzesi oğluşumun kıyafetini :) Minik bir kedi olacak giyince sıpacık :)) Organikler birazcık pahalı ama ilk ay organik kıyafet almakta fayda var. Ben çok baktım Antalya'da gezindik 10'lu hastane çıkış setleri genelde 60-70-80 civarında ama biraz köylü işi geldi bana üzerlerinde abuk subuk tasarımlar vardı. En son bu gözüme çarptı 169 tl ye İdilBaby'den mağazadan aldım. Üzerinde baskılı boyalar olmadığı için, hiç yoktan daha sağlıklı bence. Hastane çıkış seti diye tek beden oluyor.

Korkma annesi annelik içgüdüsel bir şey bebeğimize kucağımıza aldığımız ilk an onun için en doğru kararları alıp en doğru şekilde bakacağız bebişlerimize

Evet canim doktorum korkma cok kanama olmadigi sürece bisey olmaz dedi ama bu ignenin 10 haftada bir vurulmasi gerekiyormuş.

merhaba ocak annişleri :) bebişim gününde doğarsa 4 Ocak ile bende Ocak annesi olacağım gerçi içimdeki ses yılbaşı bebişi olacak diyo ama hayırlısı :)
Bi süredir bakıyorumda aynı haftalarda olduğum büsüürüü hamiş varmış burda da, belki bişiler öğrenirim neler alıyorsunuz kendini nasıl hazırlıyorsunuz doğuma ve bebiş bakmaya diye aranıza dalıyorum artık

unutmuşum yazmayı.. evet cnm gidince hatırlatıcam.eşim zaten her gittiğimizde söylüyor

selam kızlar ,
ben hamıle kalmadan önce çayı ve kahveyı cok içerdim. doktorum ılk 3 ay ıcınde çayı max 6 bardağa kadar ıcebılecegımı ama kahveyı kesınlıkle içmemem gerektıgını söyledı . 3. ayım doldu cok sukur , sımdıde sadece kafeınsiz kahve ıcebılırsın dıyor . ama hamıle arkadaslarım var onların doktorları günde 1 türk kahvesıne izin verıyor . az önce yazdım bitane türk kahvesı ıcıyım barı dıye ,''-çok canın istiyorsa iç bari ne diyim'' diye cevap yazmıs sizin doktorlarınız bu konuda kısıtlama getırıyormu? sımdı kalkıp ıcıcem bu seferde vicdan azabı cekmıyım dıyorum . çaydan geçtim artık türk kahvesını bayag özledım sizin doktorlarınız ne dıyor bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…