2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar benim dün kanamam oldu dr gittik vajinadan gelen bir kanamaymis bizde kan uyusmazligi oldugu icin igne vurdular 10 hafta korurmus bu igne bizi. Elimizden geleni yaptik insallah bisey olmaz bebisime. Benim gibi olan var mi ?
Günaydın canim benim 0 negatif eşimin 0 pozitif. Iki hafta olmadi lekelenmem olmuştu gittim hemen igne yaptı doktorum önlem amaçlı. Bizim çok dikkat etmemiz lazımmış en ufak bi lekelenmede bile doktora haber vermek gerekiyormuş. Bir de düşük tehlikesi var diye iğne verdi 3 güne bir kullandım pruloton muydu ne. Bir damla bile kan istemiyoruz dedi doktor. Dikkat et kendine. Iğneyi yaptırman iyi olmuş.

Gunaydin kizlar benim dün kanamam oldu dr gittik vajinadan gelen bir kanamaymis bizde kan uyusmazligi oldugu icin igne vurdular 10 hafta korurmus bu igne bizi. Elimizden geleni yaptik insallah bisey olmaz bebisime. Benim gibi olan var mi ?
Bizde de kan uyuşmazlığı var ben A Negatif eşim 0 pozitif 5 haftalikken kanamam oldu doktor bi igne yaptırdı korusun diye
Bi de progestan kullandim 12. Haftaya kadar
Ilk gebeligimde hic kanamam olmamıştı hepsi ayni olmuyo

bende 0-, eşim 0+ benimde kanamamda pruloton iğne yapmıştı dr ama tekrar olursa da korkma bişey olmaz dedi.her dr ayrı söylüyor.gerçi benim düşük tehlikem yoktu ama..

Kızlar bebisiniz karninixin neresinde?
Benimki hep solda ama sag kasık ta da ağrı oluyor özellikle gece dönerken çok zorlanıyorum hele bide çişim gelmisse çok ağrım oluyo

hee bide kan uyuşmazlığı iğnesi de olmuştum o zaman.kanamada yapılıyormuş.tekrar ne zaman olmamız gerekiyor acaba.doğumda sonra mı?

hee bide kan uyuşmazlığı iğnesi de olmuştum o zaman.kanamada yapılıyormuş.tekrar ne zaman olmamız gerekiyor acaba.doğumda sonra mı?
Ben de şaşırdım kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadan sadece pruloton mu yaptırmış diyecektim.
Normalde 28.hafta vuruyorlar. Bir de doğumda bebeğin kan gurubuna göre vurulabiliyo.
Bana doktor belirli aralıklarla test yapacağız sonuca göre yine vurabiliriz demişti. Doktoruna sorarsın onlar unutabilir.

Bugün kontrole gideyim dedim hemde şu burun kanaması olayını sorarım diye nerdee guya en batidayiz batının adı batsın
Doktor yok olanda da ne sıra ne randevu ağustosta baska ilçede ki doktora randevu var gözünü seveyim dogunun doktoruma bi telefon kadar uzaktim o kadar anlayışlıbi doktor hayatimda görmedim
Dogudayken de ah bi batiya gitsek diyoduk
Allah her şeyin hayırlısını versin sırf bu sağlık hizmetleri yüzünden yeni geldiğim yerden gitmek istiyorum

Daha öğrenemedik canım senin ki ?
Bana 12.haftada erkek dedi canım. 2 oğlum var Rabbim bagislarsa ama bununla o hamileliklerim farklı gibi hissediyorum. Ve doktor erken söyledi yanıldı gibi bir his var.tabii bunun sebebi kızı çok istememden olabilir. Yarın tekrar gidicem inşallah. Bakalım doktor mu yanılıyor benmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…