- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.941
aayyy inşallahhh cnmmm benimki de kızEvt cnm oğlummmnmm olacakk inşsenin
Günaydın canim benim 0 negatif eşimin 0 pozitif. Iki hafta olmadi lekelenmem olmuştu gittim hemen igne yaptı doktorum önlem amaçlı. Bizim çok dikkat etmemiz lazımmış en ufak bi lekelenmede bile doktora haber vermek gerekiyormuş. Bir de düşük tehlikesi var diye iğne verdi 3 güne bir kullandım pruloton muydu ne. Bir damla bile kan istemiyoruz dedi doktor. Dikkat et kendine. Iğneyi yaptırman iyi olmuş.Gunaydin kizlar benim dün kanamam oldu dr gittik vajinadan gelen bir kanamaymis bizde kan uyusmazligi oldugu icin igne vurdular 10 hafta korurmus bu igne bizi. Elimizden geleni yaptik insallah bisey olmaz bebisime. Benim gibi olan var mi ?
Bizde de kan uyuşmazlığı var ben A Negatif eşim 0 pozitif 5 haftalikken kanamam oldu doktor bi igne yaptırdı korusun diyeGunaydin kizlar benim dün kanamam oldu dr gittik vajinadan gelen bir kanamaymis bizde kan uyusmazligi oldugu icin igne vurdular 10 hafta korurmus bu igne bizi. Elimizden geleni yaptik insallah bisey olmaz bebisime. Benim gibi olan var mi ?
bende 0-, eşim 0+Günaydın canim benim 0 negatif eşimin 0 pozitif. Iki hafta olmadi lekelenmem olmuştu gittim hemen igne yaptı doktorum önlem amaçlı. Bizim çok dikkat etmemiz lazımmış en ufak bi lekelenmede bile doktora haber vermek gerekiyormuş. Bir de düşük tehlikesi var diye iğne verdi 3 güne bir kullandım pruloton muydu ne. Bir damla bile kan istemiyoruz dedi doktor. Dikkat et kendine. Iğneyi yaptırman iyi olmuş.
hee bide kan uyuşmazlığı iğnesi de olmuştum o zaman.kanamada yapılıyormuş.tekrar ne zaman olmamız gerekiyor acaba.doğumda sonra mı?Günaydın canim benim 0 negatif eşimin 0 pozitif. Iki hafta olmadi lekelenmem olmuştu gittim hemen igne yaptı doktorum önlem amaçlı. Bizim çok dikkat etmemiz lazımmış en ufak bi lekelenmede bile doktora haber vermek gerekiyormuş. Bir de düşük tehlikesi var diye iğne verdi 3 güne bir kullandım pruloton muydu ne. Bir damla bile kan istemiyoruz dedi doktor. Dikkat et kendine. Iğneyi yaptırman iyi olmuş.
Ben de şaşırdım kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadan sadece pruloton mu yaptırmış diyecektim.hee bide kan uyuşmazlığı iğnesi de olmuştum o zaman.kanamada yapılıyormuş.tekrar ne zaman olmamız gerekiyor acaba.doğumda sonra mı?
Kızlar bebisiniz karninixin neresinde?
Benimki hep solda ama sag kasık ta da ağrı oluyor özellikle gece dönerken çok zorlanıyorum hele bide çişim gelmisse çok ağrım oluyo
28.haftada tekrar bi koruyucu igne yapıyolar bi de dogumdan sonra bebeğin kan grubuna göre benim kız pozitifti igne yaptılarhee bide kan uyuşmazlığı iğnesi de olmuştum o zaman.kanamada yapılıyormuş.tekrar ne zaman olmamız gerekiyor acaba.doğumda sonra mı?
ay nasıl anlıyosunuz nerenizde olduğunu ben hiçbişi hissetmiyommmBenimki de solda. Hep de soluma yatıyorum ezecem diye korkuyorum
AynenBenimki de solda. Hep de soluma yatıyorum ezecem diye korkuyorum
Benimde soldaydi hep canım. Bugün biraz ortalara gelmiş sanki.Kızlar bebisiniz karninixin neresinde?
Benimki hep solda ama sag kasık ta da ağrı oluyor özellikle gece dönerken çok zorlanıyorum hele bide çişim gelmisse çok ağrım oluyo
Hareketsiz durunca hissediyorum ben uzanırken falan. Sola yattığımda karnıma baskı olunca daha fazla hareket ediyor. Tabi öyle tekmeler değil çok hafif kıpırtılar.ay nasıl anlıyosunuz nerenizde olduğunu ben hiçbişi hissetmiyommm
Ben bazen hissetmiyom ama bazen de aşırı hissediyorum özellikle sırt üstü yattigimda sol tarafta ağırlık oluyoay nasıl anlıyosunuz nerenizde olduğunu ben hiçbişi hissetmiyommm
Senin bebis kızmı erkek mi? CanimBen bazen hissetmiyom ama bazen de aşırı hissediyorum özellikle sırt üstü yattigimda sol tarafta ağırlık oluyo
Daha öğrenemedik canım senin ki ?Senin bebis kızmı erkek mi? Canim
Kızlar benım bebiş de soldaaa ::))Benimde soldaydi hep canım. Bugün biraz ortalara gelmiş sanki.
Bana 12.haftada erkek dedi canım. 2 oğlum var Rabbim bagislarsa ama bununla o hamileliklerim farklı gibi hissediyorum. Ve doktor erken söyledi yanıldı gibi bir his var.tabii bunun sebebi kızı çok istememden olabilir.Daha öğrenemedik canım senin ki ?
Cinsiyet belli mi canim.Kızlar benım bebiş de soldaaa ::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?