2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah çatlamayangillerdenizdir güzel bir kelime bayıldım

cnm merak etme bebeğe bişi olmaz, doktor bana böyle durumlarda bebeğe birşey olmadığını çok kez vurguladı, organların yeri değiştiğinden oluyordur muhtemelen endişelenme, incir kayısı ye barsakları yumusatan şeyler tüket, gaz yapan şeyler yeme/içme bugün

Gunaydin kizlar benim dün kanamam oldu dr gittik vajinadan gelen bir kanamaymis bizde kan uyusmazligi oldugu icin igne vurdular 10 hafta korurmus bu igne bizi. Elimizden geleni yaptik insallah bisey olmaz bebisime. Benim gibi olan var mi ?

Huuuu huuuu teyzeler biz doktordan geldik.
Oglusumuz geliyormus %80
Eşi,suyu,kilosu gayet iyiymis cok şükür.
20-22.haftada ayrintili ultrasona girmemi soyledi.
2li iyi cikti dedim o yuzden 3lu ve 4lu teste gerek yokmus.
Ama gittigin hastane ozelse istiycektir buyuk ihtimal bence yaptirma dedi.
Ayrica melegim yine bacaklarini kapatmis ve ayaklari mideme dogruydu basi asagida cok komikti ya yerim onu
Kordonda olabilir ama yok yok buyuk bu kordondan erkek dedi :)
Rabbim herkese bu heyecani anneligi tattirsin insallah...
(Ben normalde d.bakirda ozele gidiodum bayramda ist.geldim anneme burda devlete gittim ama doktorun ozelden farki yoktu kizlar)

hayırlı olsun canım. devletteki bazı doktorların özeldeki doktorlardan pek farkı yok çok ilgililer sağolsunlar.

Slm kızlar , Bende bayadır yazamayanlardanım. Şu gaviscon şurup tam olarak ne işe yarıyor. Benim sürekli midem kıyılıyor açmışım gibi. Sofradan kalkıyorum 2 dk içinde yine başlıyor. Yemek yerken iyi onun dışında bulantı ve mide kazınması var çok fazla. Gaviscon şurup işe yarar mı acaba. Dr bişey vermedi. Söyledim ona da.Kendi kendime alsam mı. Çok kilo alacam bu gidişle. Şimdiden 4 kilo aldım.. Göbüşümü de ekliyorum.
[/URL][/IMG]

iyi doktor denk gelmiş canım, bende bu hafta gidicem nasipse kesin cinsiyet öğrenmeye :)

Canım geçmiş olsun bana gaz sancısı gibi geldi ama yinede sor doktoruna tabi. O bayılacak gibi olma hissiyle birlikte terleme bendede oluyo özellikle sabahları. Elim ayağım kesiliyo hatta bu sabah oldu tansiyonumu ölçtüm. Tansiyon düşük ama nabız yüksek çıktı. Neler oluyo ben de anlamıyorum

Gunaydin kizlar benim dün kanamam oldu dr gittik vajinadan gelen bir kanamaymis bizde kan uyusmazligi oldugu icin igne vurdular 10 hafta korurmus bu igne bizi. Elimizden geleni yaptik insallah bisey olmaz bebisime. Benim gibi olan var mi ?
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Ben A negatif,eşim B pozitif. Kızıma hamileyken yanlış hatırlamıyosam 28. Haftamda uyuşmazlık iğnesi olmuştum. Kızım B negatif doğunca tekrar iğneye gerek kalmadı. İlk 72 saat için tekrar vurdurmak gerekiyormuş.
Hiç kanamam olmadı benim ama hamileyken.

Bulantılarım bitti sayılır. Ama midemdeki açlık/kazınma hissi bir türlü geçmiyo. Sofradan kalkıyorum,yarım saat sonra tekrar midem kazınıyo. Anlayamadım ben de :)
4'e yakın almışım kilo.
Yemek yiyip yatıyorum. Geceyarısı açlıktan midem bulanarak uyanıyorum ve yatamıyorum açlıktan. Mecbur tekrar yiyiyorum.

kızlar bnm sarı akıntımın yanında bir de dun gece başlayan rahım agrısı cıktı. ıgne batması seklıjnde gelıp gıdıyor . boyle agrılarım olunca bır tedırgın oluyorum acaba ters gıden bır sey mı var dıye Allahım korusun. bu şikayetle doktora gıdıp soran varmı. kontrol um agustos 10 da daha cok var .

Evet canim oyle yapiliyor igne ama doktorum onlem amacli yapti bizdede ben b negatif esim a pozitif insallah bisey olmaz kesenin etrafinda herhangi bi catlama yada yirtilma yokmus bebisim iyi ama korkuyorum yine de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…