- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.921
inşallah çatlamayangillerdenizdir güzel bir kelime bayıldımBen ağdaya gidiyorum ama binbir pinpirikle. Özel bölgeye spatula ile sürüyo ondan çok korktuğum için her gidiceğimde arayıp yeni ağda kutusu koymasını istiyorum ama genede korkuyorum
Umarım sorun hemen çözülür hayırlı haberler verirsin bizlere
Ben de mustela kullanıyorum ama kesinlike kremle diil insanın bünyesiyle alakalı umarım çatlamayangillerdenizdir
cnm merak etme bebeğe bişi olmaz, doktor bana böyle durumlarda bebeğe birşey olmadığını çok kez vurguladı, organların yeri değiştiğinden oluyordur muhtemelen endişelenme, incir kayısı ye barsakları yumusatan şeyler tüket, gaz yapan şeyler yeme/içme bugüncanim sabah kalkicam kalkamiyorum yine ayni sertlik orda iki buklum kaldim esime apandist olmasn dedim oda apandist olsa agri gecmez artar dedi. sanirim gaz cunku aksam esim belimi sirtimi ovaladi ben karnimi ovaladin gaz cikardikca rahatladm sabah vcye gttgmde zorlaniyorum ikisinide yaparken agri giriyor. bugun dr a alicam randevu ctesiye almistim bugune cekicem baklim. metroda bayilcaktim gozum karardi ter bosaldi suratimdan indigim gbi su ictim oturdum ruzgarla ii oldum zor geldim is yerine.. ne oluo anlamadim. bebegime bisi olmasnda cekmeye raziyim bu agriyi.
amiiiin inşallah yaa annem bana ben cok catlamadım az oldu dedi bir baktım onun azı bile bana çok fazla geldi çok korkuyorum yainşallah çatlamayangillerdenizdir güzel bir kelime bayıldım
bende korkmaya başladım pek önemsemiyodum ama görüntüleri görünce kremleri düzgün kullanmaya karar verdimamiiiin inşallah yaa annem bana ben cok catlamadım az oldu dedi bir baktım onun azı bile bana çok fazla geldi çok korkuyorum ya
biraz abartı değiller mi yaaaakız bizim göbekler bu kadar şişecek mi aman allahım yaaaaaaa
hayırlı olsun canım. devletteki bazı doktorların özeldeki doktorlardan pek farkı yok çok ilgililer sağolsunlar.Huuuu huuuu teyzeler biz doktordan geldik.
Oglusumuz geliyormus %80
Eşi,suyu,kilosu gayet iyiymis cok şükür.
20-22.haftada ayrintili ultrasona girmemi soyledi.
2li iyi cikti dedim o yuzden 3lu ve 4lu teste gerek yokmus.
Ama gittigin hastane ozelse istiycektir buyuk ihtimal bence yaptirma dedi.
Ayrica melegim yine bacaklarini kapatmis ve ayaklari mideme dogruydu basi asagida cok komikti ya yerim onu
Kordonda olabilir ama yok yok buyuk bu kordondan erkek dedi :)
Rabbim herkese bu heyecani anneligi tattirsin insallah...
(Ben normalde d.bakirda ozele gidiodum bayramda ist.geldim anneme burda devlete gittim ama doktorun ozelden farki yoktu kizlar)
Huuuu huuuu teyzeler biz doktordan geldik.
Oglusumuz geliyormus %80
Eşi,suyu,kilosu gayet iyiymis cok şükür.
20-22.haftada ayrintili ultrasona girmemi soyledi.
2li iyi cikti dedim o yuzden 3lu ve 4lu teste gerek yokmus.
Ama gittigin hastane ozelse istiycektir buyuk ihtimal bence yaptirma dedi.
Ayrica melegim yine bacaklarini kapatmis ve ayaklari mideme dogruydu basi asagida cok komikti ya yerim onu
Kordonda olabilir ama yok yok buyuk bu kordondan erkek dedi :)
Rabbim herkese bu heyecani anneligi tattirsin insallah...
(Ben normalde d.bakirda ozele gidiodum bayramda ist.geldim anneme burda devlete gittim ama doktorun ozelden farki yoktu kizlar)
Canım geçmiş olsun bana gaz sancısı gibi geldi ama yinede sor doktoruna tabi. O bayılacak gibi olma hissiyle birlikte terleme bendede oluyo özellikle sabahları. Elim ayağım kesiliyo hatta bu sabah oldu tansiyonumu ölçtüm. Tansiyon düşük ama nabız yüksek çıktı. Neler oluyo ben de anlamıyorumcanim sabah kalkicam kalkamiyorum yine ayni sertlik orda iki buklum kaldim esime apandist olmasn dedim oda apandist olsa agri gecmez artar dedi. sanirim gaz cunku aksam esim belimi sirtimi ovaladi ben karnimi ovaladin gaz cikardikca rahatladm sabah vcye gttgmde zorlaniyorum ikisinide yaparken agri giriyor. bugun dr a alicam randevu ctesiye almistim bugune cekicem baklim. metroda bayilcaktim gozum karardi ter bosaldi suratimdan indigim gbi su ictim oturdum ruzgarla ii oldum zor geldim is yerine.. ne oluo anlamadim. bebegime bisi olmasnda cekmeye raziyim bu agriyi.
slm cnm erkekin mi olcakmış seninSlm lar
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Ben A negatif,eşim B pozitif. Kızıma hamileyken yanlış hatırlamıyosam 28. Haftamda uyuşmazlık iğnesi olmuştum. Kızım B negatif doğunca tekrar iğneye gerek kalmadı. İlk 72 saat için tekrar vurdurmak gerekiyormuş.Gunaydin kizlar benim dün kanamam oldu dr gittik vajinadan gelen bir kanamaymis bizde kan uyusmazligi oldugu icin igne vurdular 10 hafta korurmus bu igne bizi. Elimizden geleni yaptik insallah bisey olmaz bebisime. Benim gibi olan var mi ?
Evt cnm oğlummmnmm olacakk inşslm cnm erkekin mi olcakmış seninsonradan gördüm yazdığını da.hadi hayırlı olsun
Bulantılarım bitti sayılır. Ama midemdeki açlık/kazınma hissi bir türlü geçmiyo. Sofradan kalkıyorum,yarım saat sonra tekrar midem kazınıyo. Anlayamadım ben de :)Slm kızlar , Bende bayadır yazamayanlardanım. Şu gaviscon şurup tam olarak ne işe yarıyor. Benim sürekli midem kıyılıyor açmışım gibi. Sofradan kalkıyorum 2 dk içinde yine başlıyor. Yemek yerken iyi onun dışında bulantı ve mide kazınması var çok fazla. Gaviscon şurup işe yarar mı acaba. Dr bişey vermedi. Söyledim ona da.Kendi kendime alsam mı. Çok kilo alacam bu gidişle. Şimdiden 4 kilo aldım.. Göbüşümü de ekliyorum.[/URL][/IMG]
Evet canim oyle yapiliyor igne ama doktorum onlem amacli yapti bizdede ben b negatif esim a pozitif insallah bisey olmaz kesenin etrafinda herhangi bi catlama yada yirtilma yokmus bebisim iyi ama korkuyorum yine de ...Bizde de kan uyuşmazlığı var. Ben A negatif,eşim B pozitif. Kızıma hamileyken yanlış hatırlamıyosam 28. Haftamda uyuşmazlık iğnesi olmuştum. Kızım B negatif doğunca tekrar iğneye gerek kalmadı. İlk 72 saat için tekrar vurdurmak gerekiyormuş.
Hiç kanamam olmadı benim ama hamileyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?