2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende devlete gittim şimdi cinsiyeti öğrenebilirmiyim acaba diye. yine göremediler çıldırıyorummmmm. birde 3 lü test yapalım dedi. gerek varmı sizce 2 li yapıldı nasılsa.

bende devlete gittim şimdi cinsiyeti öğrenebilirmiyim acaba diye. yine göremediler çıldırıyorummmmm. birde 3 lü test yapalım dedi. gerek varmı sizce 2 li yapıldı nasılsa.
Ben 2liyi de yaptırmadım. Ama 2li temiz çıkanlar 3lüyü yaptırmıyor diye duymuştum. Ne kadar dogru bilemem.
Ben de normalde özele gidiyorum da ben de mi devlete gitsem arada benim yavrumda çıkıntı vardı erkek sabki dedi ama emin olamadı doktorum. Göstermiyor benimki tam. Çok da merak ediyorum

canım özelde cinsiyeti kesin söyleyemediyse devlette hiç söyleyemez. aletleri dandik. aldırsanıza 4 boyutlu dedim nasılsa devletten çıkmıyo mu bunun parası yaw. bende öle duydum devletteki doktor illa yapalım dedi. bende kaçtım zaten yaptırmadım. bi dahada gidecek yüzüm kalmadı zaten. merakımdan gitmiştim cinsiyet için birde ara ara hareket ediyomu acaba diye merak edip gidiyorum

Hayırlı olsun oğluşun, kasıktaki batmalarini ve aciyi sorcaktin , ne dedi doktor, bi de sağlık ocağındaki ebe tetenoz aşımı 19. Hafta olmam gerektiğini söylemişti, doktora 20. Si demişti farkark eden birşey varmi ki senin tetenoz ASIN var mi

Yaa hiç gitmeyeyim öyleyse.
Bi de başka şehirdeyim şuan. Her fırsatta başka doktora da gidiyorum ben zaten de öyle de zor oluyor özeller her defasında bilgilerimi alıyolar kart doldurtuyolar falan takip için. Devlet de dandikse alet boşuna gitmeyeyim. Şuan bebeğim hareket ediyor göbeğim pıt pıt atıyor izliyorum :) ama cinsiyet merakı sardı ya 10 gün daha burdayım gidemiicem. Bi de geçen ay bi doktor anladıydı keyfi gittiğimi bana kendine bi doktor edin düzenli kontrollerine git dedi kibarca.

sana mı sorcam deseydin keyif senin para senin. laf diye konuşuyolar. senin 17. haftadasın hala sölemedilermi cinsiyeti? devletteki doktorlar ilgilide aletleri kötü

bide az önce dikkatimi çeken şeyi paylaşayım sizlerle. ultrason aletini çok alt tarafa koyuyo. benim bebeiş aşağıda herhalde. biraz garibime gitti göbek yukarıdan şişiyo ama bebiş aşağıda anlamadım gitti

sana mı sorcam deseydin keyif senin para senin. laf diye konuşuyolar. senin 17. haftadasın hala sölemedilermi cinsiyeti? devletteki doktorlar ilgilide aletleri kötü
Erkek gibi bi çıkıntı var dedi ama emin değilim bacağı açsa kesin konuşacağım dedi doktorum. Çok hareket ediyor ya ama o bacakları açmıyor bi bağdaş kuruyo arkası dönük bi kapatıyo önden. Bayaa bekledik oynadı doktor göbekle ama yok. Emin olamadı.

az önce gittim devlete merakıma göremediler bacaklarını açmıyo benim sıpa yada bunlar göremiyo . ama merakımdan yakında çatlıcamm?
Benimkinin bacaklar gayet açıktı 12. haftada bağdaş kurmuştu ama bi yorum yapmadı dr beyimiz yaptıda %51 ihtimal :) 19 ağustosta randevum bir ay var daha ben kesin çatlarım zaten o zamana öğrenmeyen kalmadı cinsiyeti

çukulata yiyip gitsek acaba oynaşırken aradan görürmüyüz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…