2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok eğlenceli ya niye seyredemiyosun ki seyretsen müptelası olurdun. ben seyrettikten sonra eşimin boynuna yapışıyom okadar kaptırırıyorum kendimi
Ne bileyim geriliyorum

benim doktor şey demişti vücudun şu an onu mikrop gibi gördüğü için her an onu atmaya çalışacak sakın halsiz kalma aç kalma. çok şaşırmıştım hatta vücuduma küsmüştümmm
Aaa vücuda bak sen kimin çocuğunu mikrop görüyorsun sensin mikrop deseydin

benim doktor şey demişti vücudun şu an onu mikrop gibi gördüğü için her an onu atmaya çalışacak sakın halsiz kalma aç kalma. çok şaşırmıştım hatta vücuduma küsmüştümmm
evet öyleymiş.babadan gelen hücrenin yabancılığından o.. benim ilk hamileliğimde 5. haftada atmıştı bağışıklık sistemim kabullenmemiş.dr öyle söylemişti.sonra bağışıklık kazandım mikroba galiba bidaha olmaz demişti.evet bende çok kızmıştım.

arkadaşlar gunaydın lütfen yardım ikili test sonucum çıktı bugün dr randevum cmrtsi. o zamana kadar bilen arkadaşlar sonuçları yorumlarsa cok sevinirim. 12+0 DA YAPTIRMIŞTIM
CRL 52MM
NT 1,9
BETAHCG 21,05IU/L
PAPP-A 2,01 IU/L

TRİSOMY21 TRİSOMY 13/18
BACKGROUND RİSK : 1/729 1/1273
ULTRASOUND RİSK : 1/5787 1/ 7716
BİOCHEMİSTRY RİSK : 1/5199 1/6980
ADJUSTED RİSK : 1/ 14585 1/22780

TARAMA NEGATİF diye bi sonuç yazıyor.

teyzoşlar günaydınnnn. 10 buçukta kontrolümüz var en son 4 hafta önce göröüştük %70 oğluş demişti doktorunuz. bakalım hayırlısı :)

gerçekten garipmişiz ya. sen bekle 6 sene bebek yapcam diye zar zor tüp yap onuda vücudun kabullenmesin. dediğin gibi erkeğin spermini yabancılamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…