- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.101
senin adını bella olarak değiştirelim canım. seyrettiysen o filmi ay bebiş beslensin diye kan içiyodu hatun yaaaaaaaaaKullanıcı adımı wampirmomy olarak değiştiriyim ben o zaman
Sen bir şey yiyemiyosun da bebiş senden yiyor. Benimki beni eritti 10 kilomu aldı. yakında iç organlarımı yiyecek diye korkuyorumbenim hamilelik takviminde bebiş 74 gr diyo. doktor dün 148 gr olmuş dedi. halbuki hep açım bişey yemiyom doğru dürüst.
olabilir canım. ben boşuna sarhoş gibi gezmiyom bütün vitaminlerimi emiyo sıpaburda az yazıyor hep kilolar.ya da bizimkiler şişko
senin adını bella olarak değiştirelim canım. seyrettiysen o filmi ay bebiş beslensin diye kan içiyodu hatun yaaaaaaaaa
pinkperestle yaptığımız muhabbet gibi bu sene bebişleri acaba vampirmi kiSen bir şey yiyemiyosun da bebiş senden yiyor. Benimki beni eritti 10 kilomu aldı. yakında iç organlarımı yiyecek diye korkuyorum
Günaydın. Vampir olunsaydı en vampiriniz ben olurdum.Günaydın annişler bütün gece sivrisineklerin saldırısına uğradım 463464 tane yerden ısırmışlar vampir olur muyum
hatta dün seyrederken düşünüyodum niye bitti devamı çekilmedi halbuki çok para kazanmışlardı biz de çok eğleniyodukAahahahahahha hem seyrettim hemde kitaplarını okudum kuşum valla. Bir dönem kafayı yemiştim onlarla :)))
Aman Allah korusun ben korkarim oyle şeylerden o filmi de izleyemiyorum çok geriliyirumpinkperestle yaptığımız muhabbet gibi bu sene bebişleri acaba vampirmi ki
emsin emsin yavrucak.sömürsün biziolabilir canım. ben boşuna sarhoş gibi gezmiyom bütün vitaminlerimi emiyo sıpa
çok eğlenceli ya niye seyredemiyosun ki seyretsen müptelası olurdun. ben seyrettikten sonra eşimin boynuna yapışıyom okadar kaptırırıyorum kendimiAman Allah korusun ben korkarim oyle şeylerden o filmi de izleyemiyorum çok geriliyirum
benim doktor şey demişti vücudun şu an onu mikrop gibi gördüğü için her an onu atmaya çalışacak sakın halsiz kalma aç kalma. çok şaşırmıştım hatta vücuduma küsmüştümmmemsin emsin yavrucak.sömürsün biziben ilk günler daha yorgundum.vücut anca kabullendi
Ne bileyim geriliyorumçok eğlenceli ya niye seyredemiyosun ki seyretsen müptelası olurdun. ben seyrettikten sonra eşimin boynuna yapışıyom okadar kaptırırıyorum kendimi
Aaa vücuda bak sen kimin çocuğunu mikrop görüyorsun sensin mikrop deseydinbenim doktor şey demişti vücudun şu an onu mikrop gibi gördüğü için her an onu atmaya çalışacak sakın halsiz kalma aç kalma. çok şaşırmıştım hatta vücuduma küsmüştümmm
vurdum vurdum rahatladımNe bileyim geriliyorum
Aaa vücuda bak sen kimin çocuğunu mikrop görüyorsun sensin mikrop deseydin
evet öyleymiş.babadan gelen hücrenin yabancılığından o.. benim ilk hamileliğimde 5. haftada atmıştı bağışıklık sistemim kabullenmemiş.dr öyle söylemişti.sonra bağışıklık kazandım mikroba galibabenim doktor şey demişti vücudun şu an onu mikrop gibi gördüğü için her an onu atmaya çalışacak sakın halsiz kalma aç kalma. çok şaşırmıştım hatta vücuduma küsmüştümmm
Kutu kolalar depolarda pis yerlerde bekliyormuş farelerden geçen mikroplar üstüne bulasiyormus.pipetle icseniz dahi açınca demir kısım kolanin içine giriyorya çok tehlikeli demişti doktorlargerçekten mi, bende az içeyim diye kutu kola almıştım, tüh ya
Çok bulanık bu resim canım kafasını bile zor seçtimMazlumuGetirinBana bu fotodan anlaşılır mı? :)
teyzoşlar günaydınnnn. 10 buçukta kontrolümüz varen son 4 hafta önce göröüştük %70 oğluş demişti doktorunuz. bakalım hayırlısı :)
gerçekten garipmişiz ya. sen bekle 6 sene bebek yapcam diye zar zor tüp yap onuda vücudun kabullenmesin. dediğin gibi erkeğin spermini yabancılamıştırevet öyleymiş.babadan gelen hücrenin yabancılığından o.. benim ilk hamileliğimde 5. haftada atmıştı bağışıklık sistemim kabullenmemiş.dr öyle söylemişti.sonra bağışıklık kazandım mikroba galibabidaha olmaz demişti.evet bende çok kızmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?