- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.121
3 boyutlu resimlerde kemik yapısı görünmüyor bebeğin direkt resmini veriyorlar. İlk resimde de arkası dönük çıkmışBen de tahmin alabilir miyim canım?
acaba erkek bebişler erken mi gösteriyo kendini. ben 16. haftadayım benim becereksiz doktorlar hala göstermiyo diyolar. kız mı ki neOhh şanslı anne ne güzel bebişini göreceksin
Bu sene erkek senesi vallahi diyim...
günaydınnnnGunaydinlarrr herkese güzel bir gün diliyorum tüm annisler. .......
sıkıntı yok gibi görünüyo 1/250 den büyük olursa risk var diye yorum yaptı benim doktor.arkadaşlar gunaydın lütfen yardım ikili test sonucum çıktı bugün dr randevum cmrtsi. o zamana kadar bilen arkadaşlar sonuçları yorumlarsa cok sevinirim. 12+0 DA YAPTIRMIŞTIM
CRL 52MM
NT 1,9
BETAHCG 21,05IU/L
PAPP-A 2,01 IU/L
TRİSOMY21 TRİSOMY 13/18
BACKGROUND RİSK : 1/729 1/1273
ULTRASOUND RİSK : 1/5787 1/ 7716
BİOCHEMİSTRY RİSK : 1/5199 1/6980
ADJUSTED RİSK : 1/ 14585 1/22780
TARAMA NEGATİF diye bi sonuç yazıyor.
Benim kizimda dr ilk haftalarda hiç tahminde bulunmamıştır 17.haftada cinsiyeti söyledi. .....bunda ikiliye gittiğimizde erkek olabilir dedi ama kesin demiyorum kimseye söylemeyin dedi....Bu ayın sonunda kontrolüm onda söyler sanırım. ....acaba erkek bebişler erken mi gösteriyo kendini. ben 16. haftadayım benim becereksiz doktorlar hala göstermiyo diyolar. kız mı ki ne
Videodan cekiyorsun galiba canım ilk resmi biraz daha yana kaydırıp çeker misin ikinci arkasi dönük zatenCanim senin tahminler genelde tutuyo banada yorum yaparmisi Eki Görüntüle 1587297 Eki Görüntüle 1587298
ay bilemedim valla onlar sölemedikçe bende hırs yapıyorum inat ediyorum başka doktora gidiyorum oda doğunca görürsün deyip beni sinir ediyooooooBenim kizimda dr ilk haftalarda hiç tahminde bulunmamıştır 17.haftada cinsiyeti söyledi. .....bunda ikiliye gittiğimizde erkek olabilir dedi ama kesin demiyorum kimseye söylemeyin dedi....Bu ayın sonunda kontrolüm onda söyler sanırım. ....
Benim kizimda dr ilk haftalarda hiç tahminde bulunmamıştır 17.haftada cinsiyeti söyledi. .....bunda ikiliye gittiğimizde erkek olabilir dedi ama kesin demiyorum kimseye söylemeyin dedi....Bu ayın sonunda kontrolüm onda söyler sanırım. ....
ya benim 3 ayda bi garip geldi 6 yılda iyi kabullenmiş yine, bağışıklık sistemim çok kuvvetli ama her zaman işe yaramıyormuşgerçekten garipmişiz ya. sen bekle 6 sene bebek yapcam diye zar zor tüp yap onuda vücudun kabullenmesin. dediğin gibi erkeğin spermini yabancılamıştır
Kayseride hangi Dr a gidiceksin canım ben de Dr a kayseriye gidiyorum ......Videodan cekiyorsun galiba canım ilk resmi biraz daha yana kaydırıp çeker misin ikinci arkasi dönük zaten
evet ya hala tekme atan olmadı dimi? seninki erkek daha erken olabilir..hergün kendimi dinliyorummmm.kelebek uçuşu hissinden başka bişi yok.Ya bebişimm ya ne zaman hissedeceğiz bebişleri artık öğrenmek istiyorum bende
acaba erkek bebişler erken mi gösteriyo kendini. ben 16. haftadayım benim becereksiz doktorlar hala göstermiyo diyolar. kız mı ki ne
Eskiden sevgi hastanesindeydi bihter hanım kayseride hep ona giderim doğuma da ona giderim büyük ihtimal canım. Erciyes hastanesine geçmişKayseride hangi Dr a gidiceksin canım ben de Dr a kayseriye gidiyorum ......
senin tüp bebek değil dimi? benim içerde 5 tane daha bebişim donduruldu. hatta eşime diyorum ki 5 inide sana tıktırcam nasılmış hamilelik bir gör diyorumya benim 3 ayda bi garip geldi 6 yılda iyi kabullenmiş yine, bağışıklık sistemim çok kuvvetli ama her zaman işe yaramıyormuş
3 haftadır düzenli oynuyor benimki canımevet ya hala tekme atan olmadı dimi? seninki erkek daha erken olabilir..hergün kendimi dinliyorummmm.kelebek uçuşu hissinden başka bişi yok.
ay dimi ya öğreneyimde bende rahatlayayım. hatta hissetmek istiyorum artık içimde. bende kız gibi düşündüm hep hatta elbise bile aldım çaktırmaOy var ya kuzumm insan öğrenince bir rahatlıyor ki anlatamam sana, cinsiyetini öğrenince bebişin doğurmuş kadar rahatladım vallahi. İnşallah tez zamanda öğrenirsin sen de :) Bence senin bebiş kız, içime doğar benim :)
bizim kız erkeklerden fena çıktı 13. haftada gösterdiacaba erkek bebişler erken mi gösteriyo kendini. ben 16. haftadayım benim becereksiz doktorlar hala göstermiyo diyolar. kız mı ki ne
evet ya hala tekme atan olmadı dimi? seninki erkek daha erken olabilir..hergün kendimi dinliyorummmm.kelebek uçuşu hissinden başka bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?