2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sıkıntı yok gibi görünüyo 1/250 den büyük olursa risk var diye yorum yaptı benim doktor.

acaba erkek bebişler erken mi gösteriyo kendini. ben 16. haftadayım benim becereksiz doktorlar hala göstermiyo diyolar. kız mı ki ne
Benim kizimda dr ilk haftalarda hiç tahminde bulunmamıştır 17.haftada cinsiyeti söyledi. .....bunda ikiliye gittiğimizde erkek olabilir dedi ama kesin demiyorum kimseye söylemeyin dedi....Bu ayın sonunda kontrolüm onda söyler sanırım. ....

ay bilemedim valla onlar sölemedikçe bende hırs yapıyorum inat ediyorum başka doktora gidiyorum oda doğunca görürsün deyip beni sinir ediyoooooo

Ya bebişimm ya ne zaman hissedeceğiz bebişleri artık öğrenmek istiyorum bende

gerçekten garipmişiz ya. sen bekle 6 sene bebek yapcam diye zar zor tüp yap onuda vücudun kabullenmesin. dediğin gibi erkeğin spermini yabancılamıştır
ya benim 3 ayda bi garip geldi 6 yılda iyi kabullenmiş yine, bağışıklık sistemim çok kuvvetli ama her zaman işe yaramıyormuş

acaba erkek bebişler erken mi gösteriyo kendini. ben 16. haftadayım benim becereksiz doktorlar hala göstermiyo diyolar. kız mı ki ne

Oy var ya kuzumm insan öğrenince bir rahatlıyor ki anlatamam sana, cinsiyetini öğrenince bebişin doğurmuş kadar rahatladım vallahi. İnşallah tez zamanda öğrenirsin sen de :) Bence senin bebiş kız, içime doğar benim :)

ya benim 3 ayda bi garip geldi 6 yılda iyi kabullenmiş yine, bağışıklık sistemim çok kuvvetli ama her zaman işe yaramıyormuş
senin tüp bebek değil dimi? benim içerde 5 tane daha bebişim donduruldu. hatta eşime diyorum ki 5 inide sana tıktırcam nasılmış hamilelik bir gör diyorum

ay dimi ya öğreneyimde bende rahatlayayım. hatta hissetmek istiyorum artık içimde. bende kız gibi düşündüm hep hatta elbise bile aldım çaktırma

bizim kız erkeklerden fena çıktı 13. haftada gösterdi gerçi dr un da payı çok.. dr un iyiyse erkek olsa şimdiye kadar kesin anlardı.

evet ya hala tekme atan olmadı dimi? seninki erkek daha erken olabilir..hergün kendimi dinliyorummmm.kelebek uçuşu hissinden başka bişi yok.

Doktora sorduğumda acemi olduğunuz için henüz hissetseniz bile anlamazsınız demişti. Ben de siz ne zaman hissettiniz dedim erkek doktora kahkaha attı Şaka şaka nerdeyse 20. haftaya yaklaştık vallahi, yarısı geçti sayılır diyorlar hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…