2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bebişimm ya ne zaman hissedeceğiz bebişleri artık öğrenmek istiyorum bende
Canım ben kizimda çok geç hissettim hareketleri çok hareketli olmasına rağmen 20.haftada bir hissettim tam oldu.....k kadar hareketliydiki eşim uykusundan kalkiyordu gobegim carptiginda karnını çek diğer tarafa diyordu.....ama bunda hissediyorum hareket değil ama karnımi bi taraflarına geçtiğinde sertleşiyor....

senin tüp bebek değil dimi? benim içerde 5 tane daha bebişim donduruldu. hatta eşime diyorum ki 5 inide sana tıktırcam nasılmış hamilelik bir gör diyorum
yok canım tüp değil benim. kendimiz yaptık valla bencede ikinciyi sana doğurtcam diyorum bende.ne güzel olurdu ya

ay dimi ya öğreneyimde bende rahatlayayım. hatta hissetmek istiyorum artık içimde. bende kız gibi düşündüm hep hatta elbise bile aldım çaktırma

Ahahahaha babasına diyeceğim seni Kız bebeğini de giydirmek on numara oluyor vallahi...

Anamm ben neler neler aldım cocuğa bir ara kasa da öderken baktığımda çocuğun giyeceği nerdeyse 2 yaş 3 tane ayakkabı almışım. Şarjım bitti açılsın çekiyim fotoğraflarını teyzesi

bizim kız erkeklerden fena çıktı 13. haftada gösterdi gerçi dr un da payı çok.. dr un iyiyse erkek olsa şimdiye kadar kesin anlardı.
bencede anlardı diye düşünüyorum. benim doktor genelde bebeğin etrafına bakıyo kanama alanı varmı? miyom var mı? onlara bakmaktan bebeğe bakamıyoz ki bide yan duruyo benimki hiç önünü dönmedi belki ondan da göremiyodur.

ay çek hadi çok merak ettim ya

Eskiden sevgi hastanesindeydi bihter hanım kayseride hep ona giderim doğuma da ona giderim büyük ihtimal canım. Erciyes hastanesine geçmiş
Arkadaşım da ona gidiyordu.....ben de özel erciyes hastanesinde mehmet karahancer e gidiyorum kizimda da ona gitmiştim. ...daha önce avrupa hastanesindeydi......

Benim dr pzrtsi cagirdi ayrintili ultrason yapicam dedi.ic organlarin iclerine islevlerine bakicakmis.kendisinin yapacak olmasina sevindim.18+3 olcam bende cnm.ins iyi seyler duyariz
:) teşekkür ederiz teyzesiii :) canim ya agridan sormayi unuttum dr da bisi demedi bu ayrintili ultrasnla ilgili. kacncinhaftalarda yapiliomuski. 20.haftada gtsem gec kalmis olurmuyum

:) teşekkür ederiz teyzesiii :) canim ya agridan sormayi unuttum dr da bisi demedi bu ayrintili ultrasnla ilgili. kacncinhaftalarda yapiliomuski. 20.haftada gtsem gec kalmis olurmuyum
öperiz onu nette 18-23. haftalarda diyor canım.sana net tarih demedi mi ki?

Bana çıkıntı var gibi demişti hatta pipiye benzeyen o şeyin resmini aldı ultrasonda ama çok belirsiz görünmüyo kâğıtta. Şuan erkek gibi dedi. Ama emin değilim dedi. O ama bulandırdı aklımı

hahahahaha delisin ya komik çok güzel bi espiri olmuş..bende eşime sordum ne zaman hissetcem ya diye.o da ben ilk hamileliğimde 20. haftada anca hissetmiştim diye dalga geçmişti benimle evet yarısı gibi duruyor ama bunun ilk ayında hamile olduğumuzu bilmiyorduk ki bana o yüzden hala uzun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…