- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.161
Teşekkür ederim canım baslamammiiii aksam bi sanal alem turu yaptim nerde ne var diye :) aslinda dikkat ediyorum ama nasi oldu anlamadm hatta cok yemek yemememe ragmen bu ay 1.4 kilo almisim yandim valla yesem gam yemicemde yemeden nasil almisim bilmiyorumçok sevindim cnmm gaz olmasına, artık dikkat et yediklerine gaz yapmayan yiyecekler yememiz lazımmm :) Oğluşun da hayırlı olsuun artık başlarsın alışverişlereee
çok ilginç şeyler ya iğne ucu kadar bişey görünmüyo ki. allahın işi işte teknoloji öyle gelişmiş ki. ben 2 tane koyun dedim. 35 yaş altına 1 tane konuluyomuş. herşeyde bi hayır vardır deyip kabullendik artık. iyikide tek koydurmuşumya gerçekten çok ilginç.embriyo iken gördünüz mü onu peki nasıl oluyor?ay kıyamam ona ben.olsun buna da şükür cnm
sistimi canim benim bogum bogum sisiyor isirdiklarinda etim havali :) kolonya bisi yapmaz yaa sarimsagi kes gezdir valla catir cayir yakio ohhh miss :)Kullanıcı adımı wampirmomy olarak değiştiriyim ben o zaman
canım bende yemeden aldım hep.iştahsızken bile aldım.şu an her zamanki yediklerimi yiyorum.akşamları korkumdan ekmeğe dokunmuyorum yine alıyorum.çok ilginç bir şekilde benim dr bazı yemekleri sayıp bol bol ye 1.5 ye diyor hatta.ben adamdan diyet listesi istiyorum bana dediğine bak yaTeşekkür ederim canım baslamammiiii aksam bi sanal alem turu yaptim nerde ne var diye :) aslinda dikkat ediyorum ama nasi oldu anlamadm hatta cok yemek yemememe ragmen bu ay 1.4 kilo almisim yandim valla yesem gam yemicemde yemeden nasil almisim bilmiyorum
dr bana illa kan vericez diyo sanirim bende vampir olucam bebege kan gitsin diye kan ala ala :)senin adını bella olarak değiştirelim canım. seyrettiysen o filmi ay bebiş beslensin diye kan içiyodu hatun yaaaaaaaaa
niye kanın mı azmış ki.dr bana illa kan vericez diyo sanirim bende vampir olucam bebege kan gitsin diye kan ala ala :)
iyi ki de teknoloji var cnm.çok ilginç şeyler ya iğne ucu kadar bişey görünmüyo ki. allahın işi işte teknoloji öyle gelişmiş ki. ben 2 tane koyun dedim. 35 yaş altına 1 tane konuluyomuş. herşeyde bi hayır vardır deyip kabullendik artık. iyikide tek koydurmuşumsüreç çok zor bitanem iğneyi uzaktan görünce bile kaçan ben hergün göbeğimden kendime iğne vurdum. neyseki bitti hepsi.
çok tatlılar ama çok acele değil mi?ben mi geç kalıyorum hala bişi almadımAha da oğlumun tatil ganimetleriKüçücükler ama kocaman gözüküyor Mavi puantiyelerde bebek odası kırlentleri süslemede kullanacağım
Eki Görüntüle 1587340
çok tatlılar ama çok acele değil mi?ben mi geç kalıyorum hala bişi almadım
nette bisi gordum kadinin sancisini bebegin hareketini hissettiren bi makine erkegede baglanio esime dedim bundan alalim dogum zamani sanada baglayim sende cek diye. yok ben almiim dio. zaten ters dogmus nasi cani tatli nasil sakaylada olsa tamam demedi ya la :)yok canım tüp değil benim. kendimiz yaptıkvalla bencede ikinciyi sana doğurtcam diyorum bende.ne güzel olurdu ya
boy boy fotolarimizi attikya neden video yuklenmiyoki sankiVideodan cekiyorsun galiba canım ilk resmi biraz daha yana kaydırıp çeker misin ikinci arkasi dönük zaten
evet dayanamıyorlar ki zaten acıya.düşüncede bile kaldıramıyorlar :)gecen
nette bisi gordum kadinin sancisini bebegin hareketini hissettiren bi makine erkegede baglanio esime dedim bundan alalim dogum zamani sanada baglayim sende cek diye. yok ben almiim dio. zaten ters dogmus nasi cani tatli nasil sakaylada olsa tamam demedi ya la :)
canım çok miniş minişlermiş allahım ne güzel bir duygu ya. kendine değil bebeğine alışveriş yapıyosun. sağlıkla giysin inşallahhhAha da oğlumun tatil ganimetleriKüçücükler ama kocaman gözüküyor Mavi puantiyelerde bebek odası kırlentleri süslemede kullanacağım
Eki Görüntüle 1587340
bencede çok tehlikeliBacım benimki alışveriş hastalığı çocuğun 2 yaşında giyeceği ayakkabıyı bile aldım düşünKocam diyor ki çok büyük bir tehlike bekliyor beni
canım çok miniş minişlermiş allahım ne güzel bir duygu ya. kendine değil bebeğine alışveriş yapıyosun. sağlıkla giysin inşallahhh
benimkide aaa ne cok almisiz dikkat dedi :) bozuldum bi an :) ole tepki beklemiyodum. valla dr hanim hicbisi yemiom ekmek hayatimda zaten yok bi kucuk kase corba ictim hep iftardan sonra istfra ettm yiyemedim nasi aldm anlamadim dedim. ama dikkat ederm yuruslere agirlik veririm dedim. dunde esim oglen cok kacrmis acikmadm dedi bende acikmamistim yemedik sonra 9 da yemek isitti bende kucuk kase corbayla yogurt yedim. mutfagi toplarken hepsi cikti... esime diyorum smdi ben nasil kilo aliom sen soyle die. ilk aylarda aksam ekmek arasi yiodum yine almamistim smdi yemiom almisim nasi bunye varsa su iciyorm cok heralde o kilo yapiocanım bende yemeden aldım hep.iştahsızken bile aldım.şu an her zamanki yediklerimi yiyorum.akşamları korkumdan ekmeğe dokunmuyorum yine alıyorum.çok ilginç bir şekilde benim dr bazı yemekleri sayıp bol bol ye 1.5 ye diyor hatta.ben adamdan diyet listesi istiyorum bana dediğine bak yao kdr yesem davul olcam galiba
kakasını temizlediğini aklına getir duygusallığını alıverirAmin bebişimm valla çok farklı bir duyguymuş bebek alışverişi onu giydirdiğin aklına geliyor yürüdüğü falan ay bak ağlıycam şimdiçok duygusal bir şey.
talesemi tasiyiciyim ya 9.1 e dusmus canim kan vercez dio baska bisi demio. arkadsmda iice arastr bebegede anneyede alerji yapio alma dedi bakalm dahiliye hematolog gezcem bu ayniye kanın mı azmış ki.
oyyyy oyyyy oyyyyy yerim kiz bunlari yerrrrrrAha da oğlumun tatil ganimetleriKüçücükler ama kocaman gözüküyor Mavi puantiyelerde bebek odası kırlentleri süslemede kullanacağım
Eki Görüntüle 1587340
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?