2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim cnmm gaz olmasına, artık dikkat et yediklerine gaz yapmayan yiyecekler yememiz lazımmm :) Oğluşun da hayırlı olsuun artık başlarsın alışverişlereee
Teşekkür ederim canım baslamammiiii aksam bi sanal alem turu yaptim nerde ne var diye :) aslinda dikkat ediyorum ama nasi oldu anlamadm hatta cok yemek yemememe ragmen bu ay 1.4 kilo almisim yandim valla yesem gam yemicemde yemeden nasil almisim bilmiyorum

ya gerçekten çok ilginç.embriyo iken gördünüz mü onu peki nasıl oluyor?ay kıyamam ona ben.olsun buna da şükür cnm
çok ilginç şeyler ya iğne ucu kadar bişey görünmüyo ki. allahın işi işte teknoloji öyle gelişmiş ki. ben 2 tane koyun dedim. 35 yaş altına 1 tane konuluyomuş. herşeyde bi hayır vardır deyip kabullendik artık. iyikide tek koydurmuşum süreç çok zor bitanem iğneyi uzaktan görünce bile kaçan ben hergün göbeğimden kendime iğne vurdum. neyseki bitti hepsi.

canım bende yemeden aldım hep.iştahsızken bile aldım.şu an her zamanki yediklerimi yiyorum.akşamları korkumdan ekmeğe dokunmuyorum yine alıyorum.çok ilginç bir şekilde benim dr bazı yemekleri sayıp bol bol ye 1.5 ye diyor hatta.ben adamdan diyet listesi istiyorum bana dediğine bak ya o kdr yesem davul olcam galiba

iyi ki de teknoloji var cnm. bazı yerlerde 35 yaş altına da iki tane koyuyorlarmış biyerde denk geldim.ama olsun canım ikiz daha riskli olur özellikle tüpte.. kıyamam sana ya bana da çok zor geliyor.başıma gelse nasıl yaparım diye hep düşünmüşümdür.hiçbirini hatırlamazsın bebişini koklayınca

gecen
yok canım tüp değil benim. kendimiz yaptık valla bencede ikinciyi sana doğurtcam diyorum bende.ne güzel olurdu ya
nette bisi gordum kadinin sancisini bebegin hareketini hissettiren bi makine erkegede baglanio esime dedim bundan alalim dogum zamani sanada baglayim sende cek diye. yok ben almiim dio. zaten ters dogmus nasi cani tatli nasil sakaylada olsa tamam demedi ya la :)

Videodan cekiyorsun galiba canım ilk resmi biraz daha yana kaydırıp çeker misin ikinci arkasi dönük zaten
boy boy fotolarimizi attikya neden video yuklenmiyoki sanki

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-22-10-18-07.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2015-07-22-10-17-51.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2015-07-22-10-16-17.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 71
evet dayanamıyorlar ki zaten acıya.düşüncede bile kaldıramıyorlar :)

Aha da oğlumun tatil ganimetleri Küçücükler ama kocaman gözüküyor Mavi puantiyelerde bebek odası kırlentleri süslemede kullanacağım

Eki Görüntüle 1587340
canım çok miniş minişlermiş allahım ne güzel bir duygu ya. kendine değil bebeğine alışveriş yapıyosun. sağlıkla giysin inşallahhh

canım çok miniş minişlermiş allahım ne güzel bir duygu ya. kendine değil bebeğine alışveriş yapıyosun. sağlıkla giysin inşallahhh

Amin bebişimm valla çok farklı bir duyguymuş bebek alışverişi onu giydirdiğin aklına geliyor yürüdüğü falan ay bak ağlıycam şimdi çok duygusal bir şey.

benimkide aaa ne cok almisiz dikkat dedi :) bozuldum bi an :) ole tepki beklemiyodum. valla dr hanim hicbisi yemiom ekmek hayatimda zaten yok bi kucuk kase corba ictim hep iftardan sonra istfra ettm yiyemedim nasi aldm anlamadim dedim. ama dikkat ederm yuruslere agirlik veririm dedim. dunde esim oglen cok kacrmis acikmadm dedi bende acikmamistim yemedik sonra 9 da yemek isitti bende kucuk kase corbayla yogurt yedim. mutfagi toplarken hepsi cikti... esime diyorum smdi ben nasil kilo aliom sen soyle die. ilk aylarda aksam ekmek arasi yiodum yine almamistim smdi yemiom almisim nasi bunye varsa su iciyorm cok heralde o kilo yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…