2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

talesemi tasiyiciyim ya 9.1 e dusmus canim kan vercez dio baska bisi demio. arkadsmda iice arastr bebegede anneyede alerji yapio alma dedi bakalm dahiliye hematolog gezcem bu ay
canım bilmiyodum geçmiş olsun. sürekli verilecekse bi donör bulmak lazım sağlıklı. hep aynı kişiden alınsın bari.

kakasını temizlediğini aklına getir duygusallığını alıverir
hahahaaa benim esim ogurur hayatta durmaz alt acilan yerde herkes Güler sizinki olsun sorcam die. tvde bebek altina yapmsti sirtina varana dek cikmisti dedim naparsin bole bisi olsa gülüyor bilmem diyor. sus dedim babasin sen baba pokunu yicem onun tiksinmek yok dedim ben temizlersem sukret birak yemeyi diyor :))) cok mecbue kalirsam bezi banyoya atarim yere cocugu soyup yikarim gerisini sen temizlersn karismam dio. ne anladim dedim o temizlemeden ben :)

saol
canım bilmiyodum geçmiş olsun. sürekli verilecekse bi donör bulmak lazım sağlıklı. hep aynı kişiden alınsın bari.
canim bu ay veririz bida doguma yakin veririz dedi ama ben arastrmadan bi ay daha erteleyelm vucut zaten alisti dedim. arkadasminda 7 8 di hic kan demiodu doguma 9 la girdi bende illa vercekse 7.8. ayda alirim diorum bida doguma kadr gider. bide alerji yaparsa yanariz

ben normalde hiç kilo almazdım ya öyle bi bünyemde yok.yıllardır aynı kilolardayımmm.daha ne kdr dikkat edicez ki. dün işte öğlen yemeğinde bile ne kdr az yedim. akşam hiç ekmek yemedim.hergün 1.5 saat yürüyorum.eskiden yapsam çöp gibi olurdum bayan dr lar kilo takıntılı oluyormuş.benim ark a da diyet listesi vermiş.ben ondan istedim yok dedi

valla zora gelince öyle bir yapacaklar ki tabi temiz olurmu bilmem hiç mi hiç güvenmiyorum erkek milletine

ben bu ara yuruyemiyorum ama evdede kosturmaktan oturmuyorum ki ise gelirken 4 km filan yuruyom yeter diorum :) valla anlamadim nasi aldm bende hep bole yiodum hic almiodum esimde bebek alio dio. bebek 136 gr ben almisim 1.5 kilo :)

Ben süt içemiyorum yoğurda peynir doğrayıp yiyorum yerini tutar mı abartıyor muyum acaba. Süt kusturuyo beni.
yeri i tutar canim bende sut icemiyorum ilk aylarda cok ictim midem bulanio kusuyorum. yogurt peynir tutar hepsi sut urunu sonucta. yogurtdu kendin mayaliosan daha ii olir ben oyle yapiyorum dogal sonucta

yeri i tutar canim bende sut icemiyorum ilk aylarda cok ictim midem bulanio kusuyorum. yogurt peynir tutar hepsi sut urunu sonucta. yogurtdu kendin mayaliosan daha ii olir ben oyle yapiyorum dogal sonucta
Evdeyken eltim mayalıyodu ineği var.
Burda annem köyden getirtiyo taze yani. Ben de çok kustum ilk zamanlar sütten. Soğudum. :/

ben bu ara yuruyemiyorum ama evdede kosturmaktan oturmuyorum ki ise gelirken 4 km filan yuruyom yeter diorum :) valla anlamadim nasi aldm bende hep bole yiodum hic almiodum esimde bebek alio dio. bebek 136 gr ben almisim 1.5 kilo :)
yok cnm bebeğin aldığından ne olacak 4 km yeter zaten.aynen evde de hiç duramıyoruz ama o kilo vermeye yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…