- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.181
canım bilmiyodum geçmiş olsun. sürekli verilecekse bi donör bulmak lazım sağlıklı. hep aynı kişiden alınsın bari.talesemi tasiyiciyim ya 9.1 e dusmus canim kan vercez dio baska bisi demio. arkadsmda iice arastr bebegede anneyede alerji yapio alma dedi bakalm dahiliye hematolog gezcem bu ay
Aha da oğlumun tatil ganimetleriKüçücükler ama kocaman gözüküyor Mavi puantiyelerde bebek odası kırlentleri süslemede kullanacağım
Eki Görüntüle 1587340
hahahaaa benim esim ogurur hayatta durmaz alt acilan yerde herkes Güler sizinki olsun sorcam die. tvde bebek altina yapmsti sirtina varana dek cikmisti dedim naparsin bole bisi olsa gülüyor bilmem diyor. sus dedim babasin sen baba pokunu yicem onun tiksinmek yok dedim ben temizlersem sukret birak yemeyi diyor :))) cok mecbue kalirsam bezi banyoya atarim yere cocugu soyup yikarim gerisini sen temizlersn karismam dio. ne anladim dedim o temizlemeden ben :)kakasını temizlediğini aklına getir duygusallığını alıverir
canim bu ay veririz bida doguma yakin veririz dedi ama ben arastrmadan bi ay daha erteleyelm vucut zaten alisti dedim. arkadasminda 7 8 di hic kan demiodu doguma 9 la girdi bende illa vercekse 7.8. ayda alirim diorum bida doguma kadr gider. bide alerji yaparsa yanarizcanım bilmiyodum geçmiş olsun. sürekli verilecekse bi donör bulmak lazım sağlıklı. hep aynı kişiden alınsın bari.
benimkide aaa ne cok almisiz dikkat dedi :) bozuldum bi an :) ole tepki beklemiyodum. valla dr hanim hicbisi yemiom ekmek hayatimda zaten yok bi kucuk kase corba ictim hep iftardan sonra istfra ettm yiyemedim nasi aldm anlamadim dedim. ama dikkat ederm yuruslere agirlik veririm dedim. dunde esim oglen cok kacrmis acikmadm dedi bende acikmamistim yemedik sonra 9 da yemek isitti bende kucuk kase corbayla yogurt yedim. mutfagi toplarken hepsi cikti... esime diyorum smdi ben nasil kilo aliom sen soyle die. ilk aylarda aksam ekmek arasi yiodum yine almamistim smdi yemiom almisim nasi bunye varsa su iciyorm cok heralde o kilo yapio
valla zora gelince öyle bir yapacaklar ki tabi temiz olurmu bilmem hiç mi hiç güvenmiyorum erkek milletinehahahaaa benim esim ogurur hayatta durmaz alt acilan yerde herkes Güler sizinki olsun sorcam die. tvde bebek altina yapmsti sirtina varana dek cikmisti dedim naparsin bole bisi olsa gülüyor bilmem diyor. sus dedim babasin sen baba pokunu yicem onun tiksinmek yok dedim ben temizlersem sukret birak yemeyi diyor :))) cok mecbue kalirsam bezi banyoya atarim yere cocugu soyup yikarim gerisini sen temizlersn karismam dio. ne anladim dedim o temizlemeden ben :)
artik bidahaki bayrama ma aile boyle giyniriz :)oğlan anneleri bakın ne buldum.
ben bu ara yuruyemiyorum ama evdede kosturmaktan oturmuyorum ki ise gelirken 4 km filan yuruyom yeter diorum :) valla anlamadim nasi aldm bende hep bole yiodum hic almiodum esimde bebek alio dio. bebek 136 gr ben almisim 1.5 kilo :)ben normalde hiç kilo almazdım ya öyle bi bünyemde yok.yıllardır aynı kilolardayımmm.daha ne kdr dikkat edicez ki. dün işte öğlen yemeğinde bile ne kdr az yedim. akşam hiç ekmek yemedim.hergün 1.5 saat yürüyorum.eskiden yapsam çöp gibi olurdumbayan dr lar kilo takıntılı oluyormuş.benim ark a da diyet listesi vermiş.ben ondan istedim yok dedi
insallah yapabilir hic umutlu degilim ama belki yapar hassas mideli kocacim :)valla zora gelince öyle bir yapacaklar ki tabi temiz olurmu bilmem hiç mi hiç güvenmiyorum erkek milletine
pinkperest bunları da yerim hepsine bayıldımmmmm , baksana prense yaa ; çok güzel giysilei var şimdiden
Benimki ne olacak acabamerak içindeyimmmmm
yeri i tutar canim bende sut icemiyorum ilk aylarda cok ictim midem bulanio kusuyorum. yogurt peynir tutar hepsi sut urunu sonucta. yogurtdu kendin mayaliosan daha ii olir ben oyle yapiyorum dogal sonuctaBen süt içemiyorum yoğurda peynir doğrayıp yiyorum yerini tutar mı abartıyor muyum acaba. Süt kusturuyo beni.
Evdeyken eltim mayalıyodu ineği var.yeri i tutar canim bende sut icemiyorum ilk aylarda cok ictim midem bulanio kusuyorum. yogurt peynir tutar hepsi sut urunu sonucta. yogurtdu kendin mayaliosan daha ii olir ben oyle yapiyorum dogal sonucta
yok cnm bebeğin aldığından ne olacakben bu ara yuruyemiyorum ama evdede kosturmaktan oturmuyorum ki ise gelirken 4 km filan yuruyom yeter diorum :) valla anlamadim nasi aldm bende hep bole yiodum hic almiodum esimde bebek alio dio. bebek 136 gr ben almisim 1.5 kilo :)
Ben bi haftadır yiyip yatıyorum 4 metre bile yürümüyorumyok cnm bebeğin aldığından ne olacak4 km yeter zaten.aynen evde de hiç duramıyoruz ama o kilo vermeye yetmiyor
hassaslıklarından ölecekler vallahi yainsallah yapabilir hic umutlu degilim ama belki yapar hassas mideli kocacim :)
hassaslıklarından ölecekler vallahi yainsallah yapabilir hic umutlu degilim ama belki yapar hassas mideli kocacim :)
Benimki de kesinlikle yasakladı.çok seviyorum .haftada bir bile içmiyim mi dedim.hayır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?