2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pinkperest bayıldınmm cicilerinize :)) bende idik babyden aynı takımı alcaktm kedili :))
Kayınvalidem ben alırım dedi ii dedim :)) aynısını alcak sanırım :))
Bu arada bebek arabası ne bakıosunuz ?? Biz karar verdik mamas&papas armadillo flip alcaz çok kullanışlı ve minnacık kalıo :)

Eklentiler

• image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 113

Alsın bebeşim vallahi çok güzel ileride bebiş düşünüyorsan kızda giyebilir erkekte hem :) Bebek arabasında çok kararsızım Quinny Zapp Xtra çok hoşuma gitti ana kucağı Maxi Cosi hem (Bebekler için en iyisi) şekli de güzel geliyor bana afilli biraz :))) Linki burda

Kuzummm quinny zapp xtra alcaktm ama arkadaşım kullanıo şuan sanki kırılcakmış hemen gibi duruo vazgeçtik ama quinny istioduk sonra quinny buzz almaya karar verdik oda çok güzel mağazaya gittik ordaki çalışan bize mamas&papaı önerdi ingiliz markası ingiliz kraliyet ailesi bu arabayı kullanıomuş
Ve çok kolay açılış kapanışı falan çok beğendik biz bunu alcaz ama bulamıoruz kalmamış sanırım yüksek fiyatlı gelicek..
Bunda istediğin adaptörü alıp ana kucağını takabiliosun bizde maxi cosi alcaz ana kucağını bakalım :))

Bu arada isim düşünmeye başladı mı herkesss??

Ay öyle diyorsan ben de düşünmeyeyim hiç :) İnternetten alışveriş yap bebeğim nette elbet birisinden birinde vardır.

Ay öyle diyorsan ben de düşünmeyeyim hiç :) İnternetten alışveriş yap bebeğim nette elbet birisinden birinde vardır.
Yinede sen bilirsin canım ama 3tekerden vazgeçtk biz denge sorunu oluomuş..
Ayy internetge aramadığımız site kalmadııı 3gündğr beklemeye aldık bakalım :))

Ayyyy alışveriş mi yapıyoruzzz ben sayfalara yetişemiyorum bu aralar bazılarını geçiyorum okumadan önemli bilgiler varmı bakem

Ya ben de boyle katlanabilir pratik hafif bi sey aliyim diyorum. ama annem yatak oluyo nu dikkat et alirken dedi. bebek her zaman oturmucak yatacak da dedi

Ya ben de boyle katlanabilir pratik hafif bi sey aliyim diyorum. ama annem yatak oluyo nu dikkat et alirken dedi. bebek her zaman oturmucak yatacak da dedi
Benim alcağım oluo canım hatta ayak kısmıda yükselio tam yatak pozisyonuna gelio, çokta pratik ve hafif küçük kalıo oyüzden bunu alcaz inş bakalım :))

Benim alcağım oluo canım hatta ayak kısmıda yükselio tam yatak pozisyonuna gelio, çokta pratik ve hafif küçük kalıo oyüzden bunu alcaz inş bakalım :))

bebek arabası konusu cidden önemlı birşey . sen karar vermıssın rahatlamıssın gözün aydın:) önemlı olan seylerden bırıde annenın tek elle arabayı katlayabılmesıymış. söyledıgın modeli bende begendım hakkaten . varmı baska bebek arabası tavsıyesı olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…