- 24 Mart 2015
- 185
- 125
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.681
canimmm benimmm cok tesekkur ederim gittik doktora progestan verdi senin hamileluk once baslamis umarim bu zorluklarin once biterde rahat geecirirsin dedi 2 ihtimal var dedi birincisi duauk ihtimali ikinciside her 5kadindan birinde olur dedi esimde dusuk riski cok mu dedi doktorda kalp atisini duyana kadar bise diyemem ins bi sorun olmucak dedi
insallah bebegim progestn verdi doktor insallah jepimiz saglikla kucagimiza alalimÇok geçmiş olsun canim Allah yardimcin olsun. Kötü seyler düşünme Insallah sende bebeginde iyi olacaksiniz.
gecmis olsun bebegim gecmisi unut gelecegine bebegime odaklan banada progestan verdi kuzum bakalim ins bebislerimizin kalpi pit pit atcakEbnaz yazfiklarini simdi gordum ins bisey yokrur ama gecen yil ayni sekilde siddetli kasik agrisi kusma ve kahverengi akintiyla bekledim sonra ambulansla hastanete zor yetistim ic kanama baslamis tupum patlamis nolur ihmak etme hemen diktora git ins.benimki gibi degildir
sagol kuzim yok calismiyorum atanamamis ogretmenim:)cok tsk ediyorum hepimiz alalim kucagimiza ins tatlimCok gecmis olsun canim tekrar. Calisiyor musun bilmiyorum ama yat dinlen. Ayakta pek durma yorma kendini hapin da etkisi olur bebisin durur insallah.Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..
tesekkur ederim bitanem hepimiz alalim insallahRabbim evladını sana bağışladın. Sağlıkla kucağına al inşallah..
Cnm bildiğim kadarı muz ve ceviz önemli ben badem ve fındıkta yiyorum gunluk birkaç tane ve tabi sütMuzdan nefret ederim Allah affetsin de :/ yok mu onun gibi başka yiyecek
Ben kacirdim maalesefaa süperr baslangıclarımız aynıı
4+1 oluyor yani yada 4+0
Insallah canim.kalbini duycan dimi sende minnakinBende haftaya carsamba gidicem doktora canim insallah guzel haberlerle geliriz cok heyecanliyim simdiden
tesekkur ederimmm bitanem cok destek oldun progestan verdi doktor belirtilerim erken baslamis iki ihtimal var dedi biri dusme ihtimali digeri her 5kadindan birinde gorunen kahverengi lekeymis esim sordu iste kalp atisini duyana kadar bisey belli olmazmis yani bizim icin bu aylar cok onemli bebegimm ins Allah yar ve yardimcimiz olsun ben subatta evlendm hem yeni evli hem hammisim dualarim kabul olma ihtimali varmis ben dua ediyorum hepimize saglikli kucagimiza alalim bebislerimizk senin ilk bebegin mi[/QUOTE]canımsın yaaaa
dualarımız seninle
bizi habersiz bırakma
lütfen sadece dinlen olur muuuuuuu
her şey güzel olacak inşallah
tekrar çok çok geçmiş olsun canım
Insallah canim.kalbini duycan dimi sende minnakin
Merhaba bayanlar Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.....benim ikinci çocuğum olacak Allahım kısmet ederse. ...ama benim sezeryan olacağı için belki aralığı da kayabilir diye düşünüyorum. ...ben de kalp atislarini duymadan hamilelik takvimi yapmıcam. ....
Bende öyle valla :) ortada kese yok bişey yok ilk yaptığım iş hamilelik rakvimi oldu :) öyle içlenmişim ki :) iyi düşünelim iyi olsun :) rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsinHayirli olsun o zaman ikinci bebisinben dayanamadim valla zaten hevesleniyordum erkenden yaptim hamilelik takvimini
Canim ben koruda anil hanima gidiyorum.sen ankarada hangi doktorlara gidiyosunBu hamilelik aklımı aldı :) panikle iki ayrı doktordan randevu aldım... birinde 14'ünde diğerinde 21'inde yer buldum... Ankara'da doktor öneriniz varsa 3. randevu için :))))) sanırım biraz sakinleşmeliyim
Koru Hastanesi Ümit Bey ve Medikalpark Aylin Hanım... arkadaşlardan aldığım öneriler sonrası bu iki isim çıktı ortaya kararsız kaldım bende ilk randevumda herşey yolunda giderse devam kese gözükmezse bir sonraki hafta diğerine de gidicem ... Bilmiyorum belki her koşulda ikisine de giderim ...[/Q
Canim pardon bu mesajini gec gordum zaten koruyada gidiyomussun.
Koru hastanesi muayene ucreti 177 tlvalla paylaşırsan çok sevinirim
Bende öyle valla :) ortada kese yok bişey yok ilk yaptığım iş hamilelik rakvimi oldu :) öyle içlenmişim ki :) iyi düşünelim iyi olsun :) rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?