2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canim tekrar. Calisiyor musun bilmiyorum ama yat dinlen. Ayakta pek durma yorma kendini hapin da etkisi olur bebisin durur insallah.Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..

canımsın yaaaa
dualarımız seninle
bizi habersiz bırakma
lütfen sadece dinlen olur muuuuuuu
her şey güzel olacak inşallah
tekrar çok çok geçmiş olsun canım[/QUOTE]
tesekkur ederimmm bitanem cok destek oldun progestan verdi doktor belirtilerim erken baslamis iki ihtimal var dedi biri dusme ihtimali digeri her 5kadindan birinde gorunen kahverengi lekeymis esim sordu iste kalp atisini duyana kadar bisey belli olmazmis yani bizim icin bu aylar cok onemli bebegimm ins Allah yar ve yardimcimiz olsun ben subatta evlendm hem yeni evli hem hammisim dualarim kabul olma ihtimali varmis ben dua ediyorum hepimize saglikli kucagimiza alalim bebislerimizk senin ilk bebegin mi

gecmis olsun bebegim gecmisi unut gelecegine bebegime odaklan banada progestan verdi kuzum bakalim ins bebislerimizin kalpi pit pit atcak

Cok gecmis olsun canim tekrar. Calisiyor musun bilmiyorum ama yat dinlen. Ayakta pek durma yorma kendini hapin da etkisi olur bebisin durur insallah.Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin..
sagol kuzim yok calismiyorum atanamamis ogretmenim:)cok tsk ediyorum hepimiz alalim kucagimiza ins tatlim

canımsın yaaaa
dualarımız seninle
bizi habersiz bırakma
lütfen sadece dinlen olur muuuuuuu
her şey güzel olacak inşallah
tekrar çok çok geçmiş olsun canım
tesekkur ederimmm bitanem cok destek oldun progestan verdi doktor belirtilerim erken baslamis iki ihtimal var dedi biri dusme ihtimali digeri her 5kadindan birinde gorunen kahverengi lekeymis esim sordu iste kalp atisini duyana kadar bisey belli olmazmis yani bizim icin bu aylar cok onemli bebegimm ins Allah yar ve yardimcimiz olsun ben subatta evlendm hem yeni evli hem hammisim dualarim kabul olma ihtimali varmis ben dua ediyorum hepimize saglikli kucagimiza alalim bebislerimizk senin ilk bebegin mi[/QUOTE]

canım benimmmmm
ikinize de çokkk çokkkk geçmiş olsun
nolursun aç bi iç açıcı kitap, olumsuz hiçbişi düşünme, kitabını oku
komedi filmi seyret

tüm dualarım seninle
Allah yar ve yardımcınız olsun
inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz da bu günlerimizi de tebessümle anarız bitanem
sen sadece dinlenmene bak
yemekti temizlikti sakın birşeye el atma lütfen

benim de ilk hamileliğim
heyecanlıyım şaşkınım...
sanırım 9 gün sonra kalp atışını duyarsın annesi
gör o zaman keyfiiii

bu gün nazar boncuğunuz olsun canım
çok öpüyorum

Merhaba bayanlar Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.....benim ikinci çocuğum olacak Allahım kısmet ederse. ...ama benim sezeryan olacağı için belki aralığı da kayabilir diye düşünüyorum. ...ben de kalp atislarini duymadan hamilelik takvimi yapmıcam. ....

Hayirli olsun o zaman ikinci bebisin ben dayanamadim valla zaten hevesleniyordum erkenden yaptim hamilelik takvimini

Hayirli olsun o zaman ikinci bebisin ben dayanamadim valla zaten hevesleniyordum erkenden yaptim hamilelik takvimini
Bende öyle valla :) ortada kese yok bişey yok ilk yaptığım iş hamilelik rakvimi oldu :) öyle içlenmişim ki :) iyi düşünelim iyi olsun :) rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin

Bu hamilelik aklımı aldı :) panikle iki ayrı doktordan randevu aldım... birinde 14'ünde diğerinde 21'inde yer buldum ... Ankara'da doktor öneriniz varsa 3. randevu için :))))) sanırım biraz sakinleşmeliyim
Canim ben koruda anil hanima gidiyorum.sen ankarada hangi doktorlara gidiyosun

Hanımlar neler yenip neler yememeliyiz bildiklerimozi yazalım. Ki bilmeyenlere uygulasin pazartesi den perşembe olmaz dedim çok şükür yarın perşembe inşallah bebisim benimledir değerleri yükselmiştir pazartesi adetin 4 gün vardı 131 di o salla yükselmiştir

Bende öyle valla :) ortada kese yok bişey yok ilk yaptığım iş hamilelik rakvimi oldu :) öyle içlenmişim ki :) iyi düşünelim iyi olsun :) rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin

En güzelini yaptik valla amin insallah canim bi kac ay gecse cinsiyetleride ogrenip yazsak hepimiz ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…