2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktora gıtmedım daha. çok erken oldugunu düşünüyorum. 1 hafta sonra gıtmeyı düşünüyorum.
Ne kdr gecti adetin.ilk bebek degil sanirim. Bu kdr soguk kanli olduguna gore.ben oyle bisey gorsem cok korkuyorum.leke olduysa bi dr a gozuk derim cnm onlem almak gerekebilir.

Ne kdr gecti adetin.ilk bebek degil sanirim. Bu kdr soguk kanli olduguna gore.ben oyle bisey gorsem cok korkuyorum.leke olduysa bi dr a gozuk derim cnm onlem almak gerekebilir.
yoo ilk bebegım..3 gün geçti adetım.
sürekli bir akıntı omadıgı, hamılelıkte bu akıntıların normal oldugunu okudugum yerlerden bıldıgım için rahatım bu kadar.. her sey olacagına varır. hem adetım gectıkten sonra doktora gıtmıs olacagım.

Keske bende bu kdr rahat olabilsem ne guzel yA

lekelenme sureklı olsaydı korkardım canım. dün olmuş sadece
onu da şuna baglıyorum; dün cok yoruldum sanırım ondan oldu
bır de pek su ıcmıyorum bu aralar. gunde 2 lt yakın su ıcmem lazım
:=)
Bilmiyorum benm basima geldi gecen hamileligmde. Kahve leke geldi bikez.dusuk yaptim bikac gun sonra.sanrm ondan korkuyorum.umarim devami gelmeZ hic.evet cnm dikkat et.bende o zaman hic dikkat etmedim pek anlamadm hamile oldgmu cok gezdim.tabi tutunacak olsa her turlu tutunur ama dinlenirsen iyi gelir.bende evdeyim su an.rapor verdi dr um.kanamam yok.su iciyorum uc lt falan:) ben normalde de icerdm bir bucuk lt zaten.

en buyuk etken dınlenmemekmiş. egilmeyeceksın, ani hareketlerde yapılmayacak.. bakalım şimdilik uyuyorum bunlara :=) yoksa bu sekılde agır hareket ederek cok zor hayat..şu ilk 3 ay gecse de rahatlasak :=)

en buyuk etken dınlenmemekmiş. egilmeyeceksın, ani hareketlerde yapılmayacak.. bakalım şimdilik uyuyorum bunlara :=) yoksa bu sekılde agır hareket ederek cok zor hayat..şu ilk 3 ay gecse de rahatlasak :=)
Evet bende kisitlandim cok bunaldim.umarim hayirlisiyla atlatiriz

Kızlarrrr hergun bir muz yiyormusunuz ben yiyorumda abartıyomuyum acaba birgun araylamı yesem acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…