- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.221
Ahahahahhaha :)) hadi bakalımmm kuzuşumm yakışıklı yakışıklı çıksınlarEvt cnm erkek hatunlar bizim oğluşları görünce analar neler doğuruyo dicekler
Eett canımmm o da çok önemli bir kriter bunu tercih etmemin sebepleri çooookk :))bebek arabası konusu cidden önemlı birşey . sen karar vermıssın rahatlamıssın gözün aydın:) önemlı olan seylerden bırıde annenın tek elle arabayı katlayabılmesıymış. söyledıgın modeli bende begendım hakkaten . varmı baska bebek arabası tavsıyesı olan ?
Bana da dün kız dedi ama bakalımmm :))
canım ense kalınlığını ultrasonla ölçüyo doktor bi kağıda yazıyo sigara içip içmediğini soruyo. sonra seni kan vermeye davet ediyo. 1 hafta sonrada bu değerler çıkıyo götürüyosun yorumluyor.2 li testte sadece ultrasonla bakılmıyormu yahu? kan verılıyormu? bu degerler ultrasondamı cıkıyor?
canım banada link yada ismini bi atsana bi bakayımBenim alcağım oluo canım hatta ayak kısmıda yükselio tam yatak pozisyonuna gelio, çokta pratik ve hafif küçük kalıo oyüzden bunu alcaz inş bakalım :))
Mamas&papas marka armadillo flip modeli canımcanım banada link yada ismini bi atsana bi bakayım
canım ense kalınlığını ultrasonla ölçüyo doktor bi kağıda yazıyo sigara içip içmediğini soruyo. sonra seni kan vermeye davet ediyo. 1 hafta sonrada bu değerler çıkıyo götürüyosun yorumluyor.
valla benim sonuçlar çıktığında doktora gidene kadar kafayı yemiştim bu ne bu ne diye. öğrendim şükür. zor olmazsa yorumlarızbu cumartesı gıdıcem bende 2lı teste . sonucları yazarım doktora gıdene kadar sız yorumlarsınız artıkD en gerıden gelenlerden bırı olmanın avantajlarını kullanıyım
sağol canımMamas&papas marka armadillo flip modeli canım
metabolizmam iyiydi de simdi degisio biz su icsekte yarayan tipteniz demekki @turkuaz41 le :)Ben bi haftadır yiyip yatıyorum 4 metre bile yürümüyorum1 kilo daha vermişim. Metabolizmanız nasıl acaba?
gaz da kilo yapar belki ondndr bebişin ksesi de büyümüştür annesiTeşekkür ederim canım baslamammiiii aksam bi sanal alem turu yaptim nerde ne var diye :) aslinda dikkat ediyorum ama nasi oldu anlamadm hatta cok yemek yemememe ragmen bu ay 1.4 kilo almisim yandim valla yesem gam yemicemde yemeden nasil almisim bilmiyorum
aynen öyle cnm hem öyle hem de bebiş erken döllenmiş de olabilirO zaman bu iyi bi şey. Bebek iyi besleniyor. Ben 10 kilo verdim çok korkuyorum her gidişimde büyümemişse diye.
yer degistirelim diorum bazen guluo :)hassaslıklarından ölecekler vallahi ya
var tiyzesiii bi oglanda bendenAyyyy alışveriş mi yapıyoruzzz ben sayfalara yetişemiyorum bu aralar bazılarını geçiyorum okumadan önemli bilgiler varmı bakem
hee onlarda olabilor tabi onlari hic dusunmemistim :)gaz da kilo yapar belki ondndr bebişin ksesi de büyümüştür annesi
Benimde oglusum geliyooooorAyyyy alışveriş mi yapıyoruzzz ben sayfalara yetişemiyorum bu aralar bazılarını geçiyorum okumadan önemli bilgiler varmı bakem
Canim gittigim ozelde +3veya 4 onde ama iki seferdir baska cihazlarda bakildi. En son dun kontrol oldum 1hafta onde cikti...Amaaan neyse saglikli olsun onde olsun miniklerimizAynı ultrason cihazında mı farklı çıkıyor? Benim de geç döllenme vardı bebeğim geriden geliyodu sonra bi kaç kez oldu öyle toplamda bi hafta ilerlediydi. Onun dışında farklı cihaz olmadıkça aynı çıkıyor.
Ben de tahmin alabilir miyim canım?
Canım 12 haftalıktım bu görüntüde.renkli olan ayrıntılı değil bildiğim kadarıyla 3 boyutluCanim sen kac haftadasin o renkli olan ayrintili ultrasonmu?
Bana 20 22 arasi gir dedide.Daha erken oluyomu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?