2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eett canımmm o da çok önemli bir kriter bunu tercih etmemin sebepleri çooookk :))

2 li testte sadece ultrasonla bakılmıyormu yahu? kan verılıyormu? bu degerler ultrasondamı cıkıyor?
canım ense kalınlığını ultrasonla ölçüyo doktor bi kağıda yazıyo sigara içip içmediğini soruyo. sonra seni kan vermeye davet ediyo. 1 hafta sonrada bu değerler çıkıyo götürüyosun yorumluyor.

bu cumartesı gıdıcem bende 2lı teste . sonucları yazarım doktora gıdene kadar sız yorumlarsınız artık D en gerıden gelenlerden bırı olmanın avantajlarını kullanıyım

bu cumartesı gıdıcem bende 2lı teste . sonucları yazarım doktora gıdene kadar sız yorumlarsınız artık D en gerıden gelenlerden bırı olmanın avantajlarını kullanıyım
valla benim sonuçlar çıktığında doktora gidene kadar kafayı yemiştim bu ne bu ne diye. öğrendim şükür. zor olmazsa yorumlarız

gaz da kilo yapar belki ondndr bebişin ksesi de büyümüştür annesi

Canim gittigim ozelde +3veya 4 onde ama iki seferdir baska cihazlarda bakildi. En son dun kontrol oldum 1hafta onde cikti...Amaaan neyse saglikli olsun onde olsun miniklerimiz duygu_uz
chibi_chibi
ametist80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…