2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

"Aaa hiç mi kilo almadınn bi de verdin mi aa o bebege acıyorum yazık gelişmemiştir de bıdıbıdıbıdı" bunlardan korunmak için en azından iki kilo alıyım ben yoksa katil olacam
yok cnm herşeyden az da olsa yiyorsan hiç kafana takma.onlar seni kıskanıyordur.şuna bak hamile bizden daha feet diye

benım annem bekar oldugum zamanlardan berı hep derdı 'sakın bana güvenip çocuk yapmayın ' diye =) sımdı torun gelıo mecbur ben işe geri başlayınca annem bakacak ,kaçarı yok seninkide o hesap olmasın
yok ben şanslıyım o konularda hep dediklerimi tutturdum bu seferde öyle olcak sanıyorum bizim kızında başından beri şansı çok. 90 tl lik muayene hamile kaldığımdan beri 12 tl ye düştü işyeri sayesinde. ve buna benzer şeyler oldu diye anlatırken ark.a, onun da patronunun oğlu olcakmış.aynı haftada eşi de.ona verelim o zaman dedi ark ama eşime dokunduğu için bu muhabbet çok uzatamadım kızdı

Hemen sahiplenip namus meselesi yaparlar. En hassas noktalarıdır. Bende bana mini etek giydirmiyon kızıma giydirip bacaklarını mıncıklatcam dedimde 1 gün konuşmadı benle uyuz

Hemen sahiplenip namus meselesi yaparlar. En hassas noktalarıdır. Bende bana mini etek giydirmiyon kızıma giydirip bacaklarını mıncıklatcam dedimde 1 gün konuşmadı benle uyuz
evet mini etek giydircem diye bende dedim. zaten 13. haftada cinsiyetini gösterdi fena olcak demiştim acaip üzüldü kızdı deliler ya

oh oh maşallah ,bebişin baştan kısmetli şanslı olduysa geriside öyle gelir :) daha anne karnındayken babalara zor gelıo bak kızlarını evlendırme mevzusu ,onlar zamanında bızı babalarımızdan nasıl istemişlerdi, ogünleri unutuyolar tabi

evet evet cidden çok fena rızkıyla geliyor bizim ki çok şükür anası gibi o da kısmetli evet kız babası olmak ne zormuş diye anca anladılar. o zaman fazla geliyordu onlara.ama az bile yapmışlar diyordur içinden eminim

ya kizlar tek tek okuyamadim. 2 erkek cocugu olup da bugun 3. nun cinsiyetin ogrenecek olan kimdi. ileri gittim geri gittim bulamiyorum :) cinsiyeti belli oldu mu:) nedense ben heyecan yaptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…