- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.261
yok cnm herşeyden az da olsa yiyorsan hiç kafana takma.onlar seni kıskanıyordur.şuna bak hamile bizden daha feet diye"Aaa hiç mi kilo almadınn bi de verdin mi aa o bebege acıyorum yazık gelişmemiştir de bıdıbıdıbıdı" bunlardan korunmak için en azından iki kilo alıyım ben yoksa katil olacam
o zaman kapıma anne faturalarımı öde diye gelmesin
Aa bedava değil zaten başlık parasını bastıran alır kızı
Oğluşum olursa alırız biz aşiretiz ağırlığınca altın alırız
Eltim diyo bence sen kilo al kiloluyken iyiydin falan. Kiloluyken de yedigime ictiğime takılırdı malzeme kalmadı tabi şuan benden kiloluyok cnm herşeyden az da olsa yiyorsan hiç kafana takma.onlar seni kıskanıyordur.şuna bak hamile bizden daha feet diye
Şişko gelin istemem çık yedirmesinkızına iyi bak iyice kilo aldır bak altınları hazır
yok ben şanslıyım o konularda hep dediklerimi tutturdum bu seferde öyle olcak sanıyorumbenım annem bekar oldugum zamanlardan berı hep derdı 'sakın bana güvenip çocuk yapmayın ' diye =) sımdı torun gelıo mecbur ben işe geri başlayınca annem bakacak ,kaçarı yokseninkide o hesap olmasın
bak dedim ben sanaEltim diyo bence sen kilo al kiloluyken iyiydin falan. Kiloluyken de yedigime ictiğime takılırdı malzeme kalmadı tabi şuan benden kilolu
Tamam sana verdim gittiOğluşum olursa alırız biz aşiretiz ağırlığınca altın alırız
Hemen sahiplenip namus meselesi yaparlar. En hassas noktalarıdır. Bende bana mini etek giydirmiyon kızıma giydirip bacaklarını mıncıklatcam dedimde 1 gün konuşmadı benle uyuzyok ben şanslıyım o konularda hep dediklerimi tutturdum bu seferde öyle olcak sanıyorumbizim kızında başından beri şansı çok. 90 tl lik muayene hamile kaldığımdan beri 12 tl ye düştü işyeri sayesinde. ve buna benzer şeyler oldu diye anlatırken ark.a, onun da patronunun oğlu olcakmış.aynı haftada eşi de.ona verelim o zaman dedi ark ama eşime dokunduğu için bu muhabbet çok uzatamadım kızdı
evet mini etek giydircem diye bende dedim. zaten 13. haftada cinsiyetini gösterdi fena olcak demiştim acaip üzüldü kızdıHemen sahiplenip namus meselesi yaparlar. En hassas noktalarıdır. Bende bana mini etek giydirmiyon kızıma giydirip bacaklarını mıncıklatcam dedimde 1 gün konuşmadı benle uyuz
Everdikten sonra zayıflatırım ben onu şöyle 70 kilo Altını sen bankama koyuver sonra 45 kiloya düşürürümkızına iyi bak iyice kilo aldır bak altınları hazır
Bence bizim kızlar yandıevet mini etek giydircem diye bende dedim. zaten 13. haftada cinsiyetini gösterdi fena olcak demiştim acaip üzüldü kızdıdeliler ya
yok ben şanslıyım o konularda hep dediklerimi tutturdum bu seferde öyle olcak sanıyorumbizim kızında başından beri şansı çok. 90 tl lik muayene hamile kaldığımdan beri 12 tl ye düştü işyeri sayesinde. ve buna benzer şeyler oldu diye anlatırken ark.a, onun da patronunun oğlu olcakmış.aynı haftada eşi de.ona verelim o zaman dedi ark ama eşime dokunduğu için bu muhabbet çok uzatamadım kızdı
ders çalışmaya gitti diye kandırcaz seni dedim benBence bizim kızlar yandıkafalarını camdan çıkartabilirlerse şanslılar
evet evet cidden çok fena rızkıyla geliyor bizim ki çok şüküroh oh maşallah ,bebişin baştan kısmetli şanslı olduysa geriside öyle gelir :) daha anne karnındayken babalara zor gelıo bak kızlarını evlendırme mevzusu ,onlar zamanında bızı babalarımızdan nasıl istemişlerdi, ogünleri unutuyolar tabi
Ay sende benim gibi fenaymışsın. Bende lisede okurken doğum kontrol hapını yutta git diye tembihlicem dedim bön bön suratıma bakıyo zuhahahahaders çalışmaya gitti diye kandırcaz seni dedim benvalla büyüdüklerinde neler yaşıcaz acaba.
dimi anlam verememiş bir bakış sergiliyorlarAy sende benim gibi fenaymışsın. Bende lisede okurken doğum kontrol hapını yutta git diye tembihlicem dedim bön bön suratıma bakıyo zuhahahaha
Ayyyy azını burnunu yeriz biz bu oğluşların maşaallah sağlıkla gelsin inşvar tiyzesiii bi oglanda benden
Ayyy maşaallah sağlıkla doğsun anammmm kızda doğursun birileri oğlum sevgili yapsın kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?