2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kendı tarıhıme yakın bırını buldummm senın sat kac?

23 nisan, doğum tahmini olarak 28 ocak gösteriyor, yani belli olmaz tabi ama ben doğum yapana kadar bu gruptaki herkes kucağına almış olacak

"Aaa hiç mi kilo almadınn bi de verdin mi aa o bebege acıyorum yazık gelişmemiştir de bıdıbıdıbıdı" bunlardan korunmak için en azından iki kilo alıyım ben yoksa katil olacam

millet çok kilo aldım diye yakınır, sen tam tersi, ne güzel almıyorsun keyfini çıkar, ben kilo almamak için o kadar çok yememe içmeme dikkat ediyorum ki Bebek her türlü gelişir, kiloyla gelişimin ilk başlarda alakası yok, o yüzden keyfini çıkar

Bizimde yuzde yuz kiz hanginize versem acaba kizimi...babamiz kolay vermez ama soleyeyeyim sana benzerse disari cikarmam dio:)ben hala istifra ediyorum sacli olcak sanirim..kivircik sacli olcak benim kizim annesine benzicek yesil gozleri olcak esmer olcak insss kaynanama degil bana benzesin:))))

selam kızlar bayram ziyaretleri yollar yorgunluklar derken bide taşınıyorum az önce bi uyumuşum 3 saat okadar şeyler olmuş hiçbişey duymamışım :) bebişimi çok merak ediyorum daha çok var doktora gitmeme

Kizlar bide bu herifler cok fena basta bize erkek dediler esim butun teskilatin kizlarina goz dikmisti ogluma kimin kizini alsam die herleside sinirlendiriodu ariodu hatta bohca gondereym mi diodu simdi yuzde yuz kiz olunca bu sefer mor oldu kizimi kimseye vermem diyo)

Olmamkstir kuzm sen icini ferah tut ben teror bolgesnde yasiyorm esim polis ne yollara gittim neler gordum canim kizm ins psikolojisi iyidir Allah korusun sen duani et sadece icini ferah tut

Baslarda sıkıntı değildi ama 5. aya girecez 10 kilo verdim. Herkes laf ediyo çocuğun gelişmeyecek diye.

Aaaa sen kızını kime verceğini bilmiyomusun aşk olsun

Baslarda sıkıntı değildi ama 5. aya girecez 10 kilo verdim. Herkes laf ediyo çocuğun gelişmeyecek diye.
şöyle cvp ver. 2. dünya savaşında hamile kadınlar aç susuz kaldı ne hap ne yemek? maşallah bebişleri öyle sağlıklı oldu ki. 2 canlısın ye diyenlere sakın aldanmayın. bebiş yemek yemesekte kullandığımız vitamin haplarından sudan sodadan besleniyolar. boşver sen o geri kafalıları. kilo almak iyi değildir...

Doktora gittim bugün hiç hareket etmedi bağdaş kurmuş hiç açmadı kiza benziyor ama %100 kız diyemem emin değilim hiç açmıyor dedi yine öğrenemedim ya
boşver be canım bende aynı ya totoyu döner ya bağdaş kurar. süpriz yapacak bize. ben artık inat etmiyom canı ne zaman isterse o zaman göstersin

muhtemelen bi ben yapmamıs olucam :) benımde 26 nisan , ama tabı sezeryan durumlarında bayag erkene çekilebılıyor

Doktora gittim bugün hiç hareket etmedi bağdaş kurmuş hiç açmadı kiza benziyor ama %100 kız diyemem emin değilim hiç açmıyor dedi yine öğrenemedim ya
Anamm bu çocuklar ana karninda bagdasi nasıl yapıyorlar şimdiden fenalar valla

evet metobalizma sapıttı bizim galiba nasıl verilcek bu kilolar çok merak ediyorum
senin dedigin gbi aslinda rahim buyumesi bebek bebegin esi kan hacminin artmasi hep kilo yapio. benimde bacaklarmn yaninda sabahlari kirmizi cizgiler oluyor catlakmi damarmi anlamiyorum cunku krem surunce masaj yapinca olmuo. ya catlicak sure uzuo yada damar. artik saglikli olsnlarda napalim anne olmak kolay deil.veririz be canimm spora gidrriz artik kilolu anne pek kalmadi herkes bilincli zaten 10 kilosu dogumda gtcek :)

"Aaa hiç mi kilo almadınn bi de verdin mi aa o bebege acıyorum yazık gelişmemiştir de bıdıbıdıbıdı" bunlardan korunmak için en azından iki kilo alıyım ben yoksa katil olacam
oyle konusurken geril geril bi cak agzina bida bah konusabilcekmi )))

evet mini etek giydircem diye bende dedim. zaten 13. haftada cinsiyetini gösterdi fena olcak demiştim acaip üzüldü kızdı deliler ya
benim sevmedigim biri bana dedi kiz oglursa ogluma alirim die.ahahahahaa ole her isteyene vermem kizimi demistim. kari acayip bozulmustu sanki cocuklar evlencek yasa geldide sanki benimki.kizda... aha da iste pipili sen ver ikinci kizin olursa dicem gorunce :)))

Ay sende benim gibi fenaymışsın. Bende lisede okurken doğum kontrol hapını yutta git diye tembihlicem dedim bön bön suratıma bakıyo zuhahahaha
abovvvvv kiz nerden geldi aklina. Allah korusun :) bende diom esime kiz olsa kirar dizlerini oturturtuk buyuk sehirde kizlar oglumuzu yer napariz 18 den sonra hayatta evde tutamayiz dedim. :))

hahaha simdi teskilat sizin kapi onunde yatcak kiziniz icin :) valla Bende babasi gibi esmer olsn ama gozleri yesil olsn istiyorum. eger senin bebis sana benzerse ne istersen veririm talip oluriz kizimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…