- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.241
Hmm tamam canim renkli ultrasona girmeye gerek yok dedi bana ayrintili yetiomus ama bakalimCanım 12 haftalıktım bu görüntüde.renkli olan ayrıntılı değil bildiğim kadarıyla 3 boyutlu
Oğluş senesi olacak bu sene desenize. Kızım olursa birinize vericem sözHmm tamam canim renkli ultrasona girmeye gerek yok dedi bana ayrintili yetiomus ama bakalim
Dunde benimki yuzustu yatmisti seninki gibi:))
aaaa hadi gozun aydin canim benim saglicakla al kucagina insallah
bu cumartesı gıdıcem bende 2lı teste . sonucları yazarım doktora gıdene kadar sız yorumlarsınız artıkD en gerıden gelenlerden bırı olmanın avantajlarını kullanıyım
Saol canim yinede :) video yüklenmeli kk e çok büyük eksik şimdi farkettimYok canım bisey anlaşılmıyor böyle
verme annesi verme öyle kolay değil kıyamazsınOğluş senesi olacak bu sene desenize. Kızım olursa birinize vericem söz
evet metobalizma sapıttı bizim galibametabolizmam iyiydi de simdi degisio biz su icsekte yarayan tipteniz demekki L LiveYourLifeee le :)
canııımmm hayırlı uğurlu olsun prensin
yaaa bi yaşam belirtisi versinler artık ama böyle olmuyor ki :) ilerde görünecek zaten hareket ederken kollar bacaklarYa siz ne guzel hissetmeyi gectiniz tekmeyi merak asamasina gelmissinizben sadece bi kere yatarken sag taragimda bi sislik gordum, bi daha onu da goremedim. Hissetme namina hicbi sey yok zaten. Gerci erken ama... Gecen ruyamda goruyodum sanki bebek derimin altinda gibi bacaklarini bile goruyodum karnimda minicik 10-15 cm falan bi bebek cop gibi bacallari hahahah
metabolizmam iyiydi de simdi degisio biz su icsekte yarayan tipteniz demekki L LiveYourLifeee le :)
Ben de normalde mutfağın önünden geçsem kilo alan tiplerdenim.bir kere sakatlandım.on gün evde kıpırdamadan yattım.gram almadım.hatta vermiştim bile canım.normalde de her şeyi yerdim ama pek kilo almazdım.ama şu an bacaklarımda değişiklik yok.benim karnım fazla büyüdü.kalçalarım genişledi.rahmim mi çok ağır geliyor acaba anlamadım??
sağlıklı besleniyorsa almasanda olur canım ne gerek var.kilo almak sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor kiBen de normalde mutfağın önünden geçsem kilo alan tiplerdenim.
Bir gün bunu söyleyeceğimi deselerdi gülerdim ama "inşallah kilo alırım biraz." En azından bu korkum azalır. Bir iki kilo da alsam yeter.
Aa bedava değil zaten başlık parasını bastıran alır kızıverme annesi verme öyle kolay değil kıyamazsın
yanlız değilsin bende geriden geliyorum:) arife günü yaptırmıştık ikili testi, daha çıkmadı sonuçlar... Benim eşimin yakın arkadaşı kadın doğum uzmanı olduğundan takıldığım herhangi bir şeyi , test sonuçlarını falan ona sorabiliyoruz, bir tık rahat oluyor en azından....
Bu arada kızlar doktorum beni test sonuçları için çağırmadı, whatsaptan haberleşiriz dedi , azıcık geç cevap veriyor ama olsun
tatile çıkacağız ama ağustosun 27 sine kadar bir kere daha görmem gerekiyor dedi, şu an 12 yim o zaman 17 haftalık olacağım, ya 3 lü yada ayrıntılı ultrason ister gibime geliyor, umarım sonuçlar güzel çıkar...
bende evi arabası olmayana vermicemAa bedava değil zaten başlık parasını bastıran alır kızı
bende evi arabası olmayana vermicem
"Aaa hiç mi kilo almadınn bi de verdin mi aa o bebege acıyorum yazık gelişmemiştir de bıdıbıdıbıdı" bunlardan korunmak için en azından iki kilo alıyım ben yoksa katil olacamsağlıklı besleniyorsa almasanda olur canım ne gerek var.kilo almak sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor ki
o zaman kapıma anne faturalarımı öde diye gelmesinbüyük konusmayın kızlarrrrrrrrrr
Oğluşum olursa alırız biz aşiretiz ağırlığınca altın alırızAa bedava değil zaten başlık parasını bastıran alır kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?