2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 12 haftalıktım bu görüntüde.renkli olan ayrıntılı değil bildiğim kadarıyla 3 boyutlu
Hmm tamam canim renkli ultrasona girmeye gerek yok dedi bana ayrintili yetiomus ama bakalim
Dunde benimki yuzustu yatmisti seninki gibi:))

bu cumartesı gıdıcem bende 2lı teste . sonucları yazarım doktora gıdene kadar sız yorumlarsınız artık D en gerıden gelenlerden bırı olmanın avantajlarını kullanıyım

yanlız değilsin bende geriden geliyorum:) arife günü yaptırmıştık ikili testi, daha çıkmadı sonuçlar... Benim eşimin yakın arkadaşı kadın doğum uzmanı olduğundan takıldığım herhangi bir şeyi , test sonuçlarını falan ona sorabiliyoruz, bir tık rahat oluyor en azından....

Bu arada kızlar doktorum beni test sonuçları için çağırmadı, whatsaptan haberleşiriz dedi , azıcık geç cevap veriyor ama olsun
tatile çıkacağız ama ağustosun 27 sine kadar bir kere daha görmem gerekiyor dedi, şu an 12 yim o zaman 17 haftalık olacağım, ya 3 lü yada ayrıntılı ultrason ister gibime geliyor, umarım sonuçlar güzel çıkar...

[QUOTyüdüE="alekta movik movik, post: 41854140, member: 663944"]Ben bi haftadır yiyip yatıyorum 4 metre bile yürümüyorum 1 kilo daha vermişim. Metabolizmanız nasıl acaba?[/QUOTE]
bir kere sakatlandım.on gün evde kıpırdamadan yattım.gram almadım.hatta vermiştim bile canım.normalde de herşeyi yerdim ama pek kilo almazdım.ama şu an bacaklarımda değişiklik yok.benim karnım fazla büyüdü.kalçalarım genişledi.rahmim mi çok ağır geliyor acaba anlamadım??

yaaa bi yaşam belirtisi versinler artık ama böyle olmuyor ki :) ilerde görünecek zaten hareket ederken kollar bacaklar

metabolizmam iyiydi de simdi degisio biz su icsekte yarayan tipteniz demekki L LiveYourLifeee le :)

Ben de normalde mutfağın önünden geçsem kilo alan tiplerdenim.
Bir gün bunu söyleyeceğimi deselerdi gülerdim ama "inşallah kilo alırım biraz." En azından bu korkum azalır. Bir iki kilo da alsam yeter.

Ben de normalde mutfağın önünden geçsem kilo alan tiplerdenim.
Bir gün bunu söyleyeceğimi deselerdi gülerdim ama "inşallah kilo alırım biraz." En azından bu korkum azalır. Bir iki kilo da alsam yeter.
sağlıklı besleniyorsa almasanda olur canım ne gerek var.kilo almak sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor ki

kendı tarıhıme yakın bırını buldummm senın sat kac?

sağlıklı besleniyorsa almasanda olur canım ne gerek var.kilo almak sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor ki
"Aaa hiç mi kilo almadınn bi de verdin mi aa o bebege acıyorum yazık gelişmemiştir de bıdıbıdıbıdı" bunlardan korunmak için en azından iki kilo alıyım ben yoksa katil olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…