- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.021
seninkide hepten fenaymis be. kendine hep erkek istemis sana kiz.. inat kari. allah sanada hayrlisini vermiş bosver. bu erkek sevdasini anlayamiyorum ne oluo ha kiz ha erkek. bizimde bi komsu var erkek icin deliriyo karisi 2.ye hamile oda kiz erkek adamn erkek oglu oldu diyemedi ya kudurmus kari cinsiyetini saklio. cok kiziyorum bole insanlara cok... once hayirlisini isteseler ya erkek olup serseri olup ana babaya baskaldircagna kiz olsun ha kiz ole olcaksa erkek olsunOhhhh yap minnosum yap kendilerine istemediklerini bize istiyolar benim kaynanam hep erkek istemis istedigi gibi olmus hicte kizi olmamis cunku kayinbabam erlekleri cok seviyomus kendide ole ogluda ona cekmis kaynanam bunu bana bekarken anlatmisti ama ona inat kiz istedi herkese soledi hidrellezde dua etmis fln ya bebegm bem degistigine inaniyorum ama diorm ins Allahin gucune gitmemistir ne farketcek ben sadece inadina istedim banada yigeninin kiz kiyafetlerini verceklermis alirim ben hic sorun degil ama Allah bana yaptiklarini yasatcak ona inaniyorum..ama aradim ben bunu ogrendigim gun dedim anne cinsiyet kizmis yuzde yuz oda dedi ama doktor erkek dedi dedm bilememis 2foktora gittik kiz dedi dedim aa cok sevindim ama oglum uzulmustur sende oglun oluncaya kadar dogurursun dedi bende dedim bana baksana hep kiz diodun oglunun istedigini bile bile sen ne bicim annesin simdide dogur diyosun dogurmucam dedim oglunun gozunde kalsin benim annem ben ne istersem onu ister dedim buda kapadi suratima iki gun sonra aradi ben acmadim sonra esimle kavga kiyamet..ama benim hakli oldugumu bildigi icin esim uzatmadi ole kuzum olaylar belkide hayirlisi boleydi..Allah bilir..
ya iste biraz bencillik ediolar aslnda cok ii biliolar heves edilecegnide niyeyse bole yapiolar ogullari para harcamasinmi istiolar artik bilmemkonu temızlık degıl ki.. insan heves edıyor kendı almaya
hele ki bir de ılk bebekse...
o 1-2 şeyi de almak zorunda degılsın. benım görümcenın de her seyı çok iyi ve organik..kayınvalıdem işine yaracakları verıriz dedi. bende; gerek yok benımde ılk cocugum ve heves edıyorum bazı seylere, ben alırım çocugumun her seyını'' dedım. suratı degıstı tabii birazumrumda sankı suratının aldıgı renk :=)
sonra düşündüm eşime dedim ki; aslında kım ne verse alıcam hepsını ve nette satıcam onları, dedım.
öyle yapmayı düşünüyorum :=) kim ne verırse açığım bundan sonraya iste biraz bencillik ediolar aslnda cok ii biliolar heves edilecegnide niyeyse bole yapiolar ogullari para harcamasinmi istiolar artik bilmemseninkide ii fikir kiz
canimmmm dikkat et allahim korusunAmin canimm gecen balkon acik uyumusum sicakti hamileyim bian uyumusum esim okadar bagirdiki bana cok uzuldum o operasyondaydi sonra ben agladm oda uzuldu sarildi fln hepimizin psikolojisi bozuldu amin T the angellll Allah acimasiz insanlardan korusun bizi M mutluanne18 saol kuzm valla siz olmazsaniz kafayi yerdim iyiki varsiniz:)))
haha benim yegenim.erkek annem dio bu ayakkabiyi size veririz ilk adm arabasini alin bizde isi bitti die o ne be dedim eskici dukkanimiyiz biz herkes verio dedim. ole baktilar suratima. istemem dedim. ozaman bebegnz erkek olursa arabalarndan veririz demislerdi esim suratima ole baktiki yok dedim aliriz bizde. turk milleti olarak vermeye cok merakliyiz heralde.öyle yapmayı düşünüyorum :=) kim ne verırse açığım bundan sonra
ihtiyacı olana verhaha benim yegenim.erkek annem dio bu ayakkabiyi size veririz ilk adm arabasini alin bizde isi bitti die o ne be dedim eskici dukkanimiyiz biz herkes verio dedim. ole baktilar suratima. istemem dedim. ozaman bebegnz erkek olursa arabalarndan veririz demislerdi esim suratima ole baktiki yok dedim aliriz bizde. turk milleti olarak vermeye cok merakliyiz heralde.
aynen yegenim ona biniodu basla diyemiodu hadi kaslaaaaa diodu evde bi oyana bi buyana kosuyoduk arabayla. hep beni bekliodu kosturayim die smdi hamile olnca kaldiralm catiya demisler gormesn istio biz senin gibide yapamioz sinir oluo die. snra gelinde alin gotrun kiz lazm olur dio kardesinnde oglu oldu ona goturun giderken biz aliriz dedim.oda bi tuhaf hayatta kimseden bisi almaz bana verio cinsihtiyacı olana ver
bize ne verıyon dimi :=)
eee kendılerı yenılerı kullansınaynen yegenim ona biniodu basla diyemiodu hadi kaslaaaaa diodu evde bi oyana bi buyana kosuyoduk arabayla. hep beni bekliodu kosturayim die smdi hamile olnca kaldiralm catiya demisler gormesn istio biz senin gibide yapamioz sinir oluo die. snra gelinde alin gotrun kiz lazm olur dio kardesinnde oglu oldu ona goturun giderken biz aliriz dedim.oda bi tuhaf hayatta kimseden bisi almaz bana verio cins
Tamamen katılıyorum canım sana bir de bayan olarak kız istemeyen anneleri aklım mantığım almıyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğim anda hep allahım sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ettim. Öğretmenim ve bu sene problemli öğrencilerim vardı. Her şeyden önemlisi sağlıklı olması benim içinseninkide hepten fenaymis be. kendine hep erkek istemis sana kiz.. inat kari. allah sanada hayrlisini vermiş bosver. bu erkek sevdasini anlayamiyorum ne oluo ha kiz ha erkek. bizimde bi komsu var erkek icin deliriyo karisi 2.ye hamile oda kiz erkek adamn erkek oglu oldu diyemedi ya kudurmus kari cinsiyetini saklio. cok kiziyorum bole insanlara cok... once hayirlisini isteseler ya erkek olup serseri olup ana babaya baskaldircagna kiz olsun ha kiz ole olcaksa erkek olsun
.Rabbim hayirlisini nasip etsin. hic erkek olsn die dua etmedm hep hayirlisini nasip etsn dedim ama hep erkek hissettm soranlarada erkek hissediyorum ama ruyalarn etkisimi bilmem istedgmden deil diodum. ilk cocuk zaten neyin tercihi ki bu. 10 tanede olsa tabiki insan degisik ister ama hayirlisi.. en onemlisi o. hayirsiz olcagna hic olmasn. allah seninde yardmcin olsn canim boşver dengesiz kadin. kayinvalidem der hep kizi olmayana kiz vermiceksin oglu olmayandan kiz olmicaksin anlayamazlar seni der. hakkini yiyemem asla kizindan ayirmaz. kizdgm yerleri var ama annemizede kizmiyormuyuz olcak okadar. ama saolsn esime diomus hava sicak kan degerleri dustu ise basladi zor oluodur ben gelirim 1hafta kalirim isini yaparim bidaha annesi gelir 1 hafta kalir isinizi yapar 9 ayi tamamlariz insallah. sikmayin uzmeyin kendinizi demis. o bile yetti saolsn hakkini odeyemem saolsn dusunur
eskici geldi haaaaaaaaanimmmmmmmmmmeee kendılerı yenılerı kullansın
biz eskileri kullanırız
kesinlikle canim saglik cok onemli.. sabanci bi keresinde araba fab var ama ogluma bi araba hediye edemedim demişti. saglik olmadimi istersen dunya senin olsn ne olacakTamamen katılıyorum canım sana bir de bayan olarak kız istemeyen anneleri aklım mantığım almıyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğim anda hep allahım sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ettim. Öğretmenim ve bu sene problemli öğrencilerim vardı. Her şeyden önemlisi sağlıklı olması benim için
ilk bebegim de ben de hic dusunmedim.ne olursa olsun saglikli olsun dedim bunda da oyle diyorum ama degisiklik olsa iyi olur tabi 1 kiz arti 2 erkek iyi olurBenim kizim olcak canim..amin sana gonulden diorm insallah senin yerinde olsam bende ck isterdim benim ilk cocugm ama oglan istiyodu esim cok ama kismet deglmis saglikli olsun onemli olan o..senin ins ogluslarin olur ohh ne tatli:)
Masallah canim dielim benimki gel benim yanimda dogum yap dedi ben kabul etmedim esimden ayrilmak istemiyorum cunku belki iyi niyetli soledi ama ne bileyim hayirlisi olsun kuzm hakkimzdaseninkide hepten fenaymis be. kendine hep erkek istemis sana kiz.. inat kari. allah sanada hayrlisini vermiş bosver. bu erkek sevdasini anlayamiyorum ne oluo ha kiz ha erkek. bizimde bi komsu var erkek icin deliriyo karisi 2.ye hamile oda kiz erkek adamn erkek oglu oldu diyemedi ya kudurmus kari cinsiyetini saklio. cok kiziyorum bole insanlara cok... once hayirlisini isteseler ya erkek olup serseri olup ana babaya baskaldircagna kiz olsun ha kiz ole olcaksa erkek olsun
.Rabbim hayirlisini nasip etsin. hic erkek olsn die dua etmedm hep hayirlisini nasip etsn dedim ama hep erkek hissettm soranlarada erkek hissediyorum ama ruyalarn etkisimi bilmem istedgmden deil diodum. ilk cocuk zaten neyin tercihi ki bu. 10 tanede olsa tabiki insan degisik ister ama hayirlisi.. en onemlisi o. hayirsiz olcagna hic olmasn. allah seninde yardmcin olsn canim boşver dengesiz kadin. kayinvalidem der hep kizi olmayana kiz vermiceksin oglu olmayandan kiz olmicaksin anlayamazlar seni der. hakkini yiyemem asla kizindan ayirmaz. kizdgm yerleri var ama annemizede kizmiyormuyuz olcak okadar. ama saolsn esime diomus hava sicak kan degerleri dustu ise basladi zor oluodur ben gelirim 1hafta kalirim isini yaparim bidaha annesi gelir 1 hafta kalir isinizi yapar 9 ayi tamamlariz insallah. sikmayin uzmeyin kendinizi demis. o bile yetti saolsn hakkini odeyemem saolsn dusunur
Bende sabah namazınıCanim ya bilmiyorum ne kadar dogru ama ben 2 rekatlari ayakta kiliyorum ama 4 rekatlari oturarak kiliyorum benim annem diyanetten emekli o oturaral kilabilirsin dedi ama ben 2rekatlari ayakta kiliyorum sabah namazi mesala sonra biraz dinleniyorum diger 2rekata devam ediyorum tabi seccadenin ustunde
Canim ya bilmiyorum ne kadar dogru ama ben 2 rekatlari ayakta kiliyorum ama 4 rekatlari oturarak kiliyorum benim annem diyanetten emekli o oturaral kilabilirsin dedi ama ben 2rekatlari ayakta kiliyorum sabah namazi mesala sonra biraz dinleniyorum diger 2rekata devam ediyorum tabi seccadenin ustunde
Ben de sabah namazını iyiysem ayakta gerisini oturarak kılıyorum Allah kabul etsin inşallahCanim ya bilmiyorum ne kadar dogru ama ben 2 rekatlari ayakta kiliyorum ama 4 rekatlari oturarak kiliyorum benim annem diyanetten emekli o oturaral kilabilirsin dedi ama ben 2rekatlari ayakta kiliyorum sabah namazi mesala sonra biraz dinleniyorum diger 2rekata devam ediyorum tabi seccadenin ustunde
bosver canim Allah bilir icini onun. ayrilma kocandan ben sirf yanimda olsn die kac yil erteledm annemn kaynanamn evnde dogrmamak icinMasallah canim dielim benimki gel benim yanimda dogum yap dedi ben kabul etmedim esimden ayrilmak istemiyorum cunku belki iyi niyetli soledi ama ne bileyim hayirlisi olsun kuzm hakkimzda
Canım korkma Allahın izniyle bişey olmazkızlar sinirden ağlıyorum ya, bugün eşimle sabah kahvaltısını beraber yapıcaz diye hayal ediyordum,malum bende çalışıyorum hafta sonları denk geliyoruz ki o da her hafta sonu değil, sabahın 6sında bir telefon geldi ,bugün2-3 haftalığına doğuya gittiler arkadaşlarıyla görevlendirme,zaten burdada çok çalışıyorlardı, o kadar üzüldümki gitti diye, korkuyorum zaten,o kadar doluyum ki bu olanlara
canikom o ben degilT the angellll bence seninn kaynanaseni kiskanmis kiz doguramadigi icin
Kız seninle zümreymisiz :) bende sosyalciyim :) bende 3. Yıl zorla atandimBen sosyal bilgiler eşim sınıfçı. :/ eşim ilk yıl atanmış ben sürünüyom. Gerçi hazırlanmadım dershanede çalıştım. Bakalım seneye belki hazırlanırım. :/
Sınırdaymışsın sen de ya yazık olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?