2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

seninkide hepten fenaymis be. kendine hep erkek istemis sana kiz.. inat kari. allah sanada hayrlisini vermiş bosver. bu erkek sevdasini anlayamiyorum ne oluo ha kiz ha erkek. bizimde bi komsu var erkek icin deliriyo karisi 2.ye hamile oda kiz erkek adamn erkek oglu oldu diyemedi ya kudurmus kari cinsiyetini saklio. cok kiziyorum bole insanlara cok... once hayirlisini isteseler ya erkek olup serseri olup ana babaya baskaldircagna kiz olsun ha kiz ole olcaksa erkek olsun
.Rabbim hayirlisini nasip etsin. hic erkek olsn die dua etmedm hep hayirlisini nasip etsn dedim ama hep erkek hissettm soranlarada erkek hissediyorum ama ruyalarn etkisimi bilmem istedgmden deil diodum. ilk cocuk zaten neyin tercihi ki bu. 10 tanede olsa tabiki insan degisik ister ama hayirlisi.. en onemlisi o. hayirsiz olcagna hic olmasn. allah seninde yardmcin olsn canim boşver dengesiz kadin. kayinvalidem der hep kizi olmayana kiz vermiceksin oglu olmayandan kiz olmicaksin anlayamazlar seni der. hakkini yiyemem asla kizindan ayirmaz. kizdgm yerleri var ama annemizede kizmiyormuyuz olcak okadar. ama saolsn esime diomus hava sicak kan degerleri dustu ise basladi zor oluodur ben gelirim 1hafta kalirim isini yaparim bidaha annesi gelir 1 hafta kalir isinizi yapar 9 ayi tamamlariz insallah. sikmayin uzmeyin kendinizi demis. o bile yetti saolsn hakkini odeyemem saolsn dusunur

ya iste biraz bencillik ediolar aslnda cok ii biliolar heves edilecegnide niyeyse bole yapiolar ogullari para harcamasinmi istiolar artik bilmem seninkide ii fikir kiz

canimmmm dikkat et allahim korusun

öyle yapmayı düşünüyorum :=) kim ne verırse açığım bundan sonra
haha benim yegenim.erkek annem dio bu ayakkabiyi size veririz ilk adm arabasini alin bizde isi bitti die o ne be dedim eskici dukkanimiyiz biz herkes verio dedim. ole baktilar suratima. istemem dedim. ozaman bebegnz erkek olursa arabalarndan veririz demislerdi esim suratima ole baktiki yok dedim aliriz bizde. turk milleti olarak vermeye cok merakliyiz heralde.

ihtiyacı olana ver
bize ne verıyon dimi :=)

ihtiyacı olana ver
bize ne verıyon dimi :=)
aynen yegenim ona biniodu basla diyemiodu hadi kaslaaaaa diodu evde bi oyana bi buyana kosuyoduk arabayla. hep beni bekliodu kosturayim die smdi hamile olnca kaldiralm catiya demisler gormesn istio biz senin gibide yapamioz sinir oluo die. snra gelinde alin gotrun kiz lazm olur dio kardesinnde oglu oldu ona goturun giderken biz aliriz dedim.oda bi tuhaf hayatta kimseden bisi almaz bana verio cins

eee kendılerı yenılerı kullansın
biz eskileri kullanırız

Tamamen katılıyorum canım sana bir de bayan olarak kız istemeyen anneleri aklım mantığım almıyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğim anda hep allahım sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ettim. Öğretmenim ve bu sene problemli öğrencilerim vardı. Her şeyden önemlisi sağlıklı olması benim için

kesinlikle canim saglik cok onemli.. sabanci bi keresinde araba fab var ama ogluma bi araba hediye edemedim demişti. saglik olmadimi istersen dunya senin olsn ne olacak

Benim kizim olcak canim..amin sana gonulden diorm insallah senin yerinde olsam bende ck isterdim benim ilk cocugm ama oglan istiyodu esim cok ama kismet deglmis saglikli olsun onemli olan o..senin ins ogluslarin olur ohh ne tatli:)
ilk bebegim de ben de hic dusunmedim.ne olursa olsun saglikli olsun dedim bunda da oyle diyorum ama degisiklik olsa iyi olur tabi 1 kiz arti 2 erkek iyi olur

Masallah canim dielim benimki gel benim yanimda dogum yap dedi ben kabul etmedim esimden ayrilmak istemiyorum cunku belki iyi niyetli soledi ama ne bileyim hayirlisi olsun kuzm hakkimzda

Bende sabah namazını
Ben de sabah namazını iyiysem ayakta gerisini oturarak kılıyorum Allah kabul etsin inşallah

Masallah canim dielim benimki gel benim yanimda dogum yap dedi ben kabul etmedim esimden ayrilmak istemiyorum cunku belki iyi niyetli soledi ama ne bileyim hayirlisi olsun kuzm hakkimzda
bosver canim Allah bilir icini onun. ayrilma kocandan ben sirf yanimda olsn die kac yil erteledm annemn kaynanamn evnde dogrmamak icin

Canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz
İçini ferah tut o olaylardan bende çok etkilendim çünkü biz ceylanpınar da 3 yıl kaldık gecenki haberle yıkıldık rabbim korusun eşinin görevi ne ? Bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…