2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar,
Benimde 2. Kızım geliyor. Gönlüm değişik olsun diye erkek istiyordu ama kızıma kızkardeş geliyor diye seviniyorum . Kız KARDEŞ Bambaşka çünkü. Sağlıkla doğar hepimizinki inşallah.

Eşim hayırlısı diyordu hep. Ama kayınvalidem üzüldü. Kızı erkek torun verir inşallah. Napalım atalım mı kendimizi.

gozunaydin canim ne guzel. kiz kardes bambaska bende isterdim 2 cocgmda kiz olsn die ama olsn hayirlisi olsn insallah

Kızlar su son yasanan olaylar beni cok korkutuyor.
Birde sehit olan astsubayin esi 8 aylik hamileymis.
Korktugumu yasamak istemiyorum.Elbette hepimiz olucez ecelin ne zaman gelecegini Rabbim bilir ama korkuyorum iste.Surekli ya bisey olursa diye düşünmekten basim agriyor.Ilacta fayda etmiyor artık.Kafam surekli dolu.Gece yarisi uyaniyorum kabuslardan.Hep kalabalik yerdeyim esim var ama bazen kalabalikta kaybediyorum falan.
Evladimi babasiz buyutmekten korkuyorum.Esimin oglumuzu gorememesinden korkuyorum.Dua edin nolur.Eşimin moralini bozmamak icin duygularimi acikca diyemiyorum.Sizlerle paylasmak istedim.Birde sanirim hamilelikten bu kadar duygusalim,panigim bilemiyorum....

gozunaydin canim ne guzel. kiz kardes bambaska bende isterdim 2 cocgmda kiz olsn die ama olsn hayirlisi olsn insallah
Âmin canım. Dedim ya gönlüm değişik tattırsın diye erkek istiyordu. Ama kızı duyunca sevindim ailem sevindi bizde erkek takıntısı yoktur ama eşimin ailesinde var malesef. Kızımda kayınvalidem sürekli değişmez mi diye sormuştu çok bozulmuştum. Sürekli inşallah 2.si erkek olur demişti. Ben de ne yani kız olursa sevmeyecek misin demiştim. Malesef herkesin BAŞINDA var

Allah kolaylık versin korusun Rabbim kazada beladan.
Ben sırf bu yüzden polisle evlenmem diyordum evlenmedim de. Ama kaderde ne yazılıysa onu yaşarız eşim polis değil diye hayatımızı garantiye mi aldık? Hayır.
Ben de günlerdir haberlere bakamıyordum faceden gördüm hamile kadın şehit eşiyle fotografı. Aklimdan hiç çıkmadı. Şuan beynim çalıyor acayip baş ağrısı var düşünmekten.
Rabbim kahhar ismiyle muamele etsin elleri kırılasıcalar masum insanlara nasıl kıyıyorlar vahşiler caniler. Rabbim korusun o adilerden.

Hayırlı olsun canım kızın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

karabiberimmm: K elifbursa86: E Zeyneb21: E elcio: E vlkpnnr:E Incesizim07:E Turkuaz41: K Ayvakabuguu:K Arnavutgelinii:E CRAZYBEL:K cimcim16:E pinkperest:E chibi chibi: E Mogami: E KGgozde: E Ozii19 : E kartanesi14_14 : E sweetgiirl: K sehriistanbul : E crazynose: K Midwife85 : E&E (ikiz) dancingqueenn: K Helenas: K Güncel liste: 8 KIZ 16 ERKEK olduk

Cicimler T the angellll Surrender kadir kıymet bilmezler kız ne dedikodu yaptınız haaaa alın bana gönderin kız ben giydiririm bindiririm yawrumu idaresiz insanlar bebek elbiselerinden ayakkabılarından ne olcak sanki giydirin eskici hanımlarrrr benim ailede hiç erkek torun yok bana kıyafet araba verecek yokkkk kendimi çok kötü eksik hissediyomm

bana da kıyafet verecek olan yok. banyosu, ilk adım arabası, sepeti mepeti faln işte
senin ilk değil miydi yoksa?

canim benim kotuyu dusunme o pskolojiyi biliyorum esim de gidiodu gorevlendrmelere gece hep agliodum. geldiğinde uykusunda sicriyordu ona sarilip gecti diyordum. sonra hep dua ediyodum aglayarak. Allah im beni onsuz birakma diye.. bu sanırım bizlerinde pskolojisini bozuyor asker polis esi olmak ole disardan insanlarn gordugu gibi sosyal imkanlari olab rahat bi yer degil herseyi sende yasiyorsun ben 4 yil askerlik yaptim diyorum mesela.ayni pskolojiyi bizde yasiyoruzm Allah im sabir versin dualarm sizlerle

kesinlikle canim :)

kizz is inada binmese gydirirsnde sanada ole deseler gicik olursun. kiz bebek arabasi yok bee keske biri onu alsa valla super olur yegenime ben almistim bebek arabasini insallah biride bana alır buyykleri son aya birakcam buyuklerimiz hediye konusunda zorlanmasin diye hahaha

Benide canim siz nerdeydiniz hep operasyon ben filimlerde sanrdim simdi tam icindeyim esimin kulagi suan yari duyuyo silah sesinden demi diom uzulmeyeym diye yoo su kacti diyo ogun siki sarildim agladim birakma beni ben sensiz naparim dedim seni kaybedecegime bana bise olsun dedi daha cok agladim ikimizede bise olmasin dedim ama bana bise olursa kizima uvey anne getirme dedim kizimi ananesine birak sen evlen dedim ne sacma sohbet demi hamilelikten iste ben bu kadar odlek degildm hormonlar iste

Benimkide kiz istiyodu esim erkek istemesine ragmen doktor erkek dedi basta olay cikardi nasi olur Allah korusun degisir ins fln sonuc olarak kizim olcak hayirlisi olsun takma hic bende senin oglun olsun istersm cunku bende degisikligi seviyom amann salla bitane daha dogurursun bebegim kizlarimda kanka olur uzulme yeterki saglikli olsun minnoslarimiz canlarimiz herseylerimiz benim kizdigim ne biliyo musun insanlar ben kendime ne istiyosam karsisindakinede aynisini isterim ama herkes biz degil tatlim kizcelerin seni kaynanandan korucak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…