- 1 Mayıs 2015
- 184
- 145
- 18
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.821
Hadi hayırlısı sevindim, darısı bizim başımızaKızlarr beni doktor haftaya çağırdı kalp atışları için yani haftaya gittiğimde 6.hafta bitmiş 7 ye yeni başlamış olacağım duyarmıyım acep
Bende oyle iciyordum cnm ama cok yan etksi var.dokundu bana.dr uma dedim manyaklastiriyo beni diye o da vajinadan kullan dedi.burda da gordum oyle kullananlari.hem midem rahat ediyor.boyle kullanmak daha yararliymis diye de duydum cnm.yani hem asagidan hem yukardan kullanilabiliyor :)
Saol cnm senin sat 1 nisanmıHadi hayırlısı sevindim, darısı bizim başımıza
bende soka girdim bian canim ama iki turlu olabilio dedi turkuazHımm :)
:)) Ben de içiyorum,, kullanımı da okudum diyorum nasıl alttan kullanılıyor, hapı yuttuk (!) dedim alttan kullanılıyor denilince:)
Evet oyle yaziyor.ama dr um kullanabilirsin dedi hatta ebemde dedi cnm.icinde yazmiyor oyle bisi.jelleri de var zatn.http://www.ilacprospektusu.com/ilac/101/progestan-100-mg-30-yumusak-kapsul
Canim eminsn dimi burdada icilmesi gerektigi yaziyorda bebegine zarar verme yanlis kullanip
Kızlarrrr ben burda yazanlardan duydum ikinizde doğrusunuz bazılarında bu ilaç bas dönmesi çok yaptığı için doktor fitil olarakta kullandırtıyomuş ama fitil olunca ilaç miktarını büyük ihtimal arttırıyor sanırsamhttp://www.ilacprospektusu.com/ilac/101/progestan-100-mg-30-yumusak-kapsul
Canim eminsn dimi burdada icilmesi gerektigi yaziyorda bebegine zarar verme yanlis kullanip
Iki turlu de kullanilabiliyor cnm.yan etkileri coksa dr unuza sorabilirsiniz.ben hergun mideme ilac yollamak istemiyorum.hemde sersem yapiyor.midemi bulandiriyor cok.Hımm :)
:)) Ben de içiyorum,, kullanımı da okudum diyorum nasıl alttan kullanılıyor, hapı yuttuk (!) dedim alttan kullanılıyor denilince:)
Evet oyle yaziyor.ama dr um kullanabilirsin dedi hatta ebemde dedi cnm.icinde yazmiyor oyle bisi.jelleri de var zatn.
Erken degil mi canm kalp atisi icin.bende haftaya duyucam ins su an 6. Haftam bitti.Hadi hayırlısı sevindim, darısı bizim başımıza
esenin sat ne zaman kuzum benim28mart ama doktor 15gun sonra dediErken degil mi canm kalp atisi icin.bende haftaya duyucam ins su an 6. Haftam bitti.
Benim gunde iki tane.arttirmadi miktarini.hatta boyle daha iyi etki ediyormus diye duydum:) sadece bazen geri akiyo.yatarsan sorun yokta.bazen cok sikisirsam wc ye gitmem gerekiyor.ya da sabah kullandgmda ise gidiyosam az bisi cikiyo galibaKızlarrrr ben burda yazanlardan duydum ikinizde doğrusunuz bazılarında bu ilaç bas dönmesi çok yaptığı için doktor fitil olarakta kullandırtıyomuş ama fitil olunca ilaç miktarını büyük ihtimal arttırıyor sanırsam
Benmde 27 mart tatlim.su an 7.haftama bastim galiba ben.haftaya duyariz demisti dr umda ama sen 7. Haftama yeni girmis olucam diyince erken oldugunu dusundum.acaba beni mi gec cagiriyor dr dedims
esenin sat ne zaman kuzum benim28mart ama doktor 15gun sonra dedi
Benimde folik asit ve vitaminim var boyle iste..kizartma seker hazir meyve suyu bos kalori kizlar ve mide bulandirir.Eki Görüntüle 1519893 bunlar ilaclarim kizlar buda yememiz gerekenlermisEki Görüntüle 1519893 Eki Görüntüle 1519894 9
Benim en son adeti iki gun gece 924 du.kese gorununce bidaha olcturmedi dr cnm.hayirli olsun hosgeldin aramizaSlm kizlar allah kismet ederse bende ocak annesi olacagim bugun dk gittim kese pek gozukmedi golge gibi dedi dk ins kotu bisey olmaz en son 4 nisanda adet oldum 5.haftaya girdik ins hcg olcturdum 756 cikti sizlerin nasil endiselenmek istemiyorumm
ben pkoluyum kuzum bana doktor 15gin sonra gel dedi senden 1hafta sonra yani ayy ims duyariz kesem 1.5cm mis senin kacBenmde 27 mart tatlim.su an 7.haftama bastim galiba ben.haftaya duyariz demisti dr umda ama sen 7. Haftama yeni girmis olucam diyince erken oldugunu dusundum.acaba beni mi gec cagiriyor dr dedimcars gidicem ben nasipse.gec yumurtlamadiysan senle de ayniyiz.
Benim en son adeti iki gun gece 924 du.kese gorununce bidaha olcturmedi dr cnm.hayirli olsun hosgeldin aramiza
Evet cnm ben erkenden yumurtlarim :) o yuzden benm bebis buyuk kese pzrts 13.6 cm di.bagi bile gozukuyo dedi dr um.baglanmis sana dediben pkoluyum kuzum bana doktor 15gin sonra gel dedi senden 1hafta sonra yani ayy ims duyariz kesem 1.5cm mis senin kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?