2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ikranin anlami ne canim ilk defa duyuyorum cok guzel ve degisikmis
Cebrail Aleyhisselamın Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) getirdiği ilk vahiy ve Kuran-ı Kerimin ilk ayeti. Anlamı "OKU".... Kızım olursa koyacağım ben de allah izin verirse liseden beri hayalim. erkek için de Furkan hayal ederdim ama o isim çocuklara ağır geliyormuş. vazgeçirdiler beni.

Geçmiş olsun cnm 4 gunun sonunda bomba gibi çıkacaksınız ordan inş enfeksiyon kan mı baktılar idrar mı nerde varmış
İns canim benimmm cikacam gibi duruyo bulantilarim azaldi sanki..idrarada kanada baktilar hangisinde gorduler bilmiyorum canim bikerede enfeksiyon kapmistim ozaman idrardi ama suan bilmiyorum ama midemizin bulandigini idrardan anlayabiliyolar cok sasirdim dediki doktor cok istifra etmissin idrarda asiri cikmis nerden anladi anlamadim ama canim idrardan anlasiliyomus..

Tatlım çok geçmiş olsun. Naptılar serum falan taktılar mı yoksa sadece gözetimde mi tutacaklar? Yokmu yanında kalacak birileri.
Yok kuzum biz tayinciyiz kimsemiz yok burda esimide almiyolar odada 4bayaniz kurban olayim ben onu yarada kapida yatiyo..ilacli serum takiyolar ama hep degil canim gunde 1tane mis benum vucudum alerjik ya bide cok dikkat ediyolar col tesekkur edrim canim benim..

Tesekkur ederim canim

Cok tesekkur ederim canim o adama bakmadim ama internette baktim ayni esimle benim ozelliklerimi anlatiyo harfleri bakalim degismezse fikrimiz koymayi dusunuyoruz :)benim gecmedi canim hastahanedeyim suan tedavi goruyorum insallah ciktigimda gecicek opuyorum seni hayirli gunler :)

hakkaten kötü bişeymiş yaw. özellikle alışveriş yaptıktan sonra böyle süprizler insanı mahveder

Günaydın kızlaaaar, 10 gündür tatildeydim o yüzden baya uzak kaldım, nasılsınız bakalımm, nasıl gidiyor, bebişler nasıl? Bizim bu Cumartesi kontrolümüz var, heyecanla bekliyoruz, bebişimizi görücez, cinsiyeti de kesinleşir umarım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…