- 1 Aralık 2014
- 299
- 371
- 133
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.241
Cebrail Aleyhisselamın Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) getirdiği ilk vahiy ve Kuran-ı Kerimin ilk ayeti. Anlamı "OKU".... Kızım olursa koyacağım ben de allah izin verirse liseden beri hayalim. erkek için de Furkan hayal ederdim ama o isim çocuklara ağır geliyormuş. vazgeçirdiler beni.ikranin anlami ne canim ilk defa duyuyorum cok guzel ve degisikmis
Suan daha iyiym bikac defa midem bulandi sadece canim cok tesekkur ederimaaaa cok gecmis olsun canim iyimisin smdi.
İns canim benimmm cikacam gibi duruyo bulantilarim azaldi sanki..idrarada kanada baktilar hangisinde gorduler bilmiyorum canim bikerede enfeksiyon kapmistim ozaman idrardi ama suan bilmiyorum ama midemizin bulandigini idrardan anlayabiliyolar cok sasirdim dediki doktor cok istifra etmissin idrarda asiri cikmis nerden anladi anlamadim ama canim idrardan anlasiliyomus..Geçmiş olsun cnm 4 gunun sonunda bomba gibi çıkacaksınız ordan inşenfeksiyon kan mı baktılar idrar mı nerde varmış
Sagol canim benim amin cumlemizi :)Canım geçmiş olsun.sıkma canını sıkın.allah beterinden korusun
Tesekkur ederim canim benimÇok geçmiş olsun canım.
Sagol canim benimÇok geçmiş olsun canım
Yok kuzum biz tayinciyiz kimsemiz yok burda esimide almiyolar odada 4bayaniz kurban olayim ben onu yarada kapida yatiyo..ilacli serum takiyolar ama hep degil canim gunde 1tane mis benum vucudum alerjik ya bide cok dikkat ediyolar col tesekkur edrim canim benim..Tatlım çok geçmiş olsun. Naptılar serum falan taktılar mı yoksa sadece gözetimde mi tutacaklar? Yokmu yanında kalacak birileri.
Tesekkur ederim bitanem insallah...isimde kumsal koycaz canim:)Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsiniz
Tesekkur ederim canimbakma millete.. ve başkalarına bahsetme. herkesınkı gibi gebelık sorunlarım var de geç
nazar değdiriyorlar.herkes kendıyle kıyaslıyor .
geçmiş olsun.
diyeydin '' allah senin istediğini vermiyor işte '' diye . kadına bak.. fazla yüz vermeyın k. valıdenıze. helekı bu tarz ınsansa
oluyor dıyorlar ama. yine de emin olmak lazım
Daha iyiym canim benim cok tesekkur ederim..sen nasilsin miyomlar rahatsiz etmeye devam ediyo mu cinsiyet ogrendin mige
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyimisin
Cok tesekkur ederim canim o adama bakmadim ama internette baktim ayni esimle benim ozelliklerimi anlatiyo harfleri bakalim degismezse fikrimiz koymayi dusunuyoruz :)benim gecmedi canim hastahanedeyim suan tedavi goruyorum insallah ciktigimda gecicek opuyorum seni hayirli gunler :)canım merhaba çok tşk ederim artık genel olarak iyiyim ben, bayagı rahatım hatta bulantılarım ciddi bi şekilde azaldı tiksinmeler..dediğin gibi saçlı olcak heralde bizim prenseslerimiz,çevremdekilerde öle diyo..isim çok hoş düşünmüşsün ben kararsızım aslında,derin yada güneş düşünüyorum ama birde harflerin anlamlarına da dikkat etmek gerekiyormuş kişinin tüm haytını karakterini etkiliyormuş,oyüzden netleştirmek zaman alacak..isim harf analizinden onu sen de araştır canım..kemal haluk cebe yazarak google dan taratabilirsin canım...benim ilk bebeğim olacak inş Allahım nasip ederse..
görüşmek üzere ,herkese de iyi akşamlar
canım hayırlı olsun senin kız gerçekten çok ama çok nazlı olacak :)Nurbebekistiyor canim benimde nazli kizim geliyo :))
Hayırlı olsun canım.darısı başımaNurbebekistiyor canim benimde nazli kizim geliyo :))
günaydın..benimki epey büyüdü.erken çıktı yani rahmim dışarı doğru büyüyormuşgünaydın anne adaylarıııı göbüşler ne alemde :)
hakkaten kötü bişeymiş yaw. özellikle alışveriş yaptıktan sonra böyle süprizler insanı mahvederbi topikte okumuştum doğuma kadar erkek demişler sonra gözünüz aydın kızınız oldu demişler ne dicez bilemedik diyolar ama biz erkek bekliyoduk diyebilmişler. umarım hiç birimizin başına gelmez bu durum
noldu zeynepKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?