2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladm bitanem ben suan 25 yasindayim 24 25 26 27 hep erkekti bebegm ama benim yanlis cikti rus takvimide yanlis cikti kisaca prensesimm geliyo adinida kumsal dusunuyorum senin ilk miydi bebgm
canım merhaba çok tşk ederim artık genel olarak iyiyim ben, bayagı rahatım hatta bulantılarım ciddi bi şekilde azaldı tiksinmeler..dediğin gibi saçlı olcak heralde bizim prenseslerimiz,çevremdekilerde öle diyo..isim çok hoş düşünmüşsün ben kararsızım aslında,derin yada güneş düşünüyorum ama birde harflerin anlamlarına da dikkat etmek gerekiyormuş kişinin tüm haytını karakterini etkiliyormuş,oyüzden netleştirmek zaman alacak..isim harf analizinden onu sen de araştır canım..kemal haluk cebe yazarak google dan taratabilirsin canım...benim ilk bebeğim olacak inş Allahım nasip ederse..

görüşmek üzere ,herkese de iyi akşamlar

Insallah canim ismiyle yasar evlatlarimiz....
Bende kiz olsaydi betul dusunuyodum.Su yuzden,Hz.Fatima annemizin lakabi zehra ve betulmus.Zehra duru temiz demek.Betulse kendini Allah a adamis teslim eden anlamindaymis.Sende bi arastir istersen canim.

Evet yapiyormus devlet hastaneleri, mhrs veya 182 uzerinden detayli.ultrason yaptirmak.istedigin tarihten 15 gun once kadin hastaliklari,ANTENATAL TANI POLIKLINIGINDEN RANDEVU ALARAK ucretsiz yaptirabiliyormusuz.
Cok tesekkur ederimmm.Yarin hemen arayayim.Birde gecen gittigim devlet hast.doktor not kagidina 20 veya 22.hafta ayrintili ultrason yazdi acaba randevu alirken kolaylik yasamam icinmi?
Yoksa baska sehirdeyim normalde ama kontrol zamanimm geldi demistim unutmayayim diyemi yazdi anlamadim...

Evet canim yarin bi arayayim olmadi gider sorarim cok uzak degil hastane.Aletler iyi degil derse bende ozel arastirirm.Aslinda kendi doktorm ozeldi d.bakirda makineleri falan iyi ama anacim evime gidemiyorumki esir kaldim istanbuldaa

Evet canim yarin bi arayayim olmadi gider sorarim cok uzak degil hastane.Aletler iyi degil derse bende ozel arastirirm.Aslinda kendi doktorm ozeldi d.bakirda makineleri falan iyi ama anacim evime gidemiyorumki esir kaldim istanbuldaa
Napıyon İstanbul'da? Bence gitme kal biraz daha

Eşin görevde mi? Gitme bencede canım orda bul bi doktor hatta doğumunuda orda yap nolcak 5 ay kaldı zate
Aa esimde biraz once en gec doguma gelirim diye dalga geciyodu bende sensiz dogurmam dedim
Yok yok ana evide olsa insan kendi evini ariyor be canim.Ama tabi ortalik boyle olursada mecbur burda dogum yaparım ay insallah o kadar uzamaz yaaa

Aa esimde biraz once en gec doguma gelirim diye dalga geciyodu bende sensiz dogurmam dedim
Yok yok ana evide olsa insan kendi evini ariyor be canim.Ama tabi ortalik boyle olursada mecbur burda dogum yaparım ay insallah o kadar uzamaz yaaa
Tabiki insanın evi gibi olmazda. Olsun be canım anacığının yanındasın işte gözü gibi bakar o sana. Benim ananem beni yavrumun yavrusu diye öle bi severdi ki erken yaşta göçtü gitti benim anacığım. Kıymetini bilin annelerinizin yokluğu çok kötü

E öle ama hala benim doktor pipi mipi göremedi. Herhalde doğurunca sölicek aaa bu kızmış diye
bi topikte okumuştum doğuma kadar erkek demişler sonra gözünüz aydın kızınız oldu demişler ne dicez bilemedik diyolar ama biz erkek bekliyoduk diyebilmişler. umarım hiç birimizin başına gelmez bu durum

Oyle tabiki canim ana gibisi elbette yok.Rabbim insallah cennetine almistir annecigini canim benim

Kızlar doğru yeremi yazdım bilmiyorum yeni üyeyim.4 hafta 5 günlük hamileyim bugün iç çamaşırımda çok açık pembe bir akıntı gördüm.Çok afedersiniz sümük gibiydi.Daha sonra kahverengi lekeler oluşmaya başladı ve genelde idrardan sonra peçeteye gelen.Çok korktum halada var 3 yıl sonra hamile kalabilmiştim Oğlum 6 yaşında ve ona hamileyken hiç böyle bir sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…