- 23 Eylül 2012
- 206
- 60
- 318
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.221
Bitanemmmmm hosgeldinnnn cok gecmis olsun ayni durumlari yasamisiz bendede o vicdan azabi var aynen ama doktorun sucu bana ilk erkek dedi yoksa kizima bukadar sasirmazdim bende kotuyum ebbegm midem bulanio sanirim bizim kizlar rapunzel gibi sacli dogcak herkes ole dio sanada mutlu bi hamilelik diliyorum bitanem yorma artik kendini:)
canım merhaba çok tşk ederim artık genel olarak iyiyim ben, bayagı rahatım hatta bulantılarım ciddi bi şekilde azaldı tiksinmeler..dediğin gibi saçlı olcak heralde bizim prenseslerimiz,çevremdekilerde öle diyo..isim çok hoş düşünmüşsün ben kararsızım aslında,derin yada güneş düşünüyorum ama birde harflerin anlamlarına da dikkat etmek gerekiyormuş kişinin tüm haytını karakterini etkiliyormuş,oyüzden netleştirmek zaman alacak..isim harf analizinden onu sen de araştır canım..kemal haluk cebe yazarak google dan taratabilirsin canım...benim ilk bebeğim olacak inş Allahım nasip ederse..Anladm bitanem ben suan 25 yasindayim 24 25 26 27 hep erkekti bebegm ama benim yanlis cikti rus takvimide yanlis cikti kisaca prensesimm geliyo adinida kumsal dusunuyorum senin ilk miydi bebgm
Insallah canim ismiyle yasar evlatlarimiz....Çok güzel isim yasin kuran ın kalbi ismiyle yaşasın annesi benim bir oglum olsaydı Yahya koyacaktım rabbim kız nasip etti ona da zümra koymayı düşünüyordum ama anlamsız olduğunu ve kuran da geçmediğini öğrendim şimdi güzel bi kız ismi arıyorum bakalım
maşallah canım bende şuan 15+2 yim iki hafta önce gittim tahmin etti ama söylemedi 8 ine kadar dayanabilirim inşallahCanım normalde benimde kontrol zamanım değildi. Hem merak hem sistit içn gittim 16+2de. Tam 17 haftalık çıktı kuzum :))
Cok tesekkur ederimmm.Yarin hemen arayayim.Birde gecen gittigim devlet hast.doktor not kagidina 20 veya 22.hafta ayrintili ultrason yazdi acaba randevu alirken kolaylik yasamam icinmi?Evet yapiyormus devlet hastaneleri, mhrs veya 182 uzerinden detayli.ultrason yaptirmak.istedigin tarihten 15 gun once kadin hastaliklari,ANTENATAL TANI POLIKLINIGINDEN RANDEVU ALARAK ucretsiz yaptirabiliyormusuz.
Evet canim yarin bi arayayim olmadi gider sorarim cok uzak degil hastane.Aletler iyi degil derse bende ozel arastirirm.Aslinda kendi doktorm ozeldi d.bakirda makineleri falan iyi ama anacim evime gidemiyorumki esir kaldim istanbuldaaEvet 20 li haftada yapılıyor. Ben devletteki doktoruma sordum aletler pek iyi değil imkanın varsa özelde yaptır dedi. Bebişimizin tüm organlarına bakılacağı için bence önemli. Gideceğin devletle bi Konuş belki ultrasonu iyidir.
Napıyon İstanbul'da? Bence gitme kal biraz dahaEvet canim yarin bi arayayim olmadi gider sorarim cok uzak degil hastane.Aletler iyi degil derse bende ozel arastirirm.Aslinda kendi doktorm ozeldi d.bakirda makineleri falan iyi ama anacim evime gidemiyorumki esir kaldim istanbuldaa
Anneme geldim bayramda tek kaliyorum diye...gidememki zaten suresiz burdayimNapıyon İstanbul'da? Bence gitme kal biraz daha
Biz cinsiyet tahmini için kaç haftadır ne görmeye çalışıyoz canımcımSadece pipiyle mi anlaşılıyor cinsiyet
Eşin görevde mi? Gitme bencede canım orda bul bi doktor hatta doğumunuda orda yap nolcak 5 ay kaldı zateAnneme geldim bayramda tek kaliyorum diye...gidememki zaten suresiz burdayim
Biz cinsiyet tahmini için kaç haftadır ne görmeye çalışıyoz canımcım
E öle ama hala benim doktor pipi mipi göremedi. Herhalde doğurunca sölicek aaa bu kızmış diyeiyi güldüm akşam akşam.
Aa esimde biraz once en gec doguma gelirim diye dalga geciyodu bende sensiz dogurmam dedimEşin görevde mi? Gitme bencede canım orda bul bi doktor hatta doğumunuda orda yap nolcak 5 ay kaldı zate
Tabiki insanın evi gibi olmazda. Olsun be canım anacığının yanındasın işte gözü gibi bakar o sana. Benim ananem beni yavrumun yavrusu diye öle bi severdi ki erken yaşta göçtü gitti benim anacığım. Kıymetini bilin annelerinizin yokluğu çok kötüAa esimde biraz once en gec doguma gelirim diye dalga geciyodu bende sensiz dogurmam dedim
Yok yok ana evide olsa insan kendi evini ariyor be canim.Ama tabi ortalik boyle olursada mecbur burda dogum yaparım ay insallah o kadar uzamaz yaaa
E öle ama hala benim doktor pipi mipi göremedi. Herhalde doğurunca sölicek aaa bu kızmış diye
Oyle tabiki canim ana gibisi elbette yok.Rabbim insallah cennetine almistir annecigini canim benimTabiki insanın evi gibi olmazda. Olsun be canım anacığının yanındasın işte gözü gibi bakar o sana. Benim ananem beni yavrumun yavrusu diye öle bi severdi ki erken yaşta göçtü gitti benim anacığım. Kıymetini bilin annelerinizin yokluğu çok kötü
Benim başıma gelebilir. Sevinirim yani gelirsebi topikte okumuştum doğuma kadar erkek demişler sonra gözünüz aydın kızınız oldu demişler ne dicez bilemedik diyolar ama biz erkek bekliyoduk diyebilmişler. umarım hiç birimizin başına gelmez bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?