2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anaaa ben heyecandan hatırlamıyomki keseyi 1,5 2 mi dedi acep bilmiyom valla bu arada benim sat 2 nisan beni nie erken çağırdıkı neyse gidip gorucez bakalım

Slm kızlar ben de bugun idrar testinde çift çizgiyi gördüm yarın kan tahlili yaptircam.ben de pko luyum 1 sene önce boş gebelik geçirdim ondan korkuyorum inş. Bu kez sağlıklı bi bebek vardır.☺sat 30 Mart bu arada muhtemel doğum tarihi 2 ocak 2016

Benimde ilk degerim 136.7 cikti canim yarin bida vericem yukselir insallah o crinon heli nicin vermisti doktor sana

buarada ozel olcak ama esinizle iliskiye giriyomusunuz ben hastayim diye bide oncesinde hic girmedik korkuyoz acikcasi doktor girin dedi esim mutlu oldu ama ben korkuyorum diye yanastirmiyorum

canım merhaba, anca girebildim nete ilk burdan başliyim dedim
sakın haaaaaaaaaaaaa
benim dr um kalp atışını duyana kadar kesinlikle izin vermedi

kızlar merhaba Allah hepimize güzel bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş benim de sat 5 nisan bat dan 1 gün sonra yani pazartesi günü beta hcg 615 çıktı biraz yüksek sanki :) yarına randevu aldım 4 + 5 olucam acaba kese görünür mü yoksa biraz daha beklesem mi

Cnm benim sat 2 nisan bugun gördüm keseyi bilgin olsun ve idrara sıkışık git ben öyle gittim doktor iyiki böyle geldin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…