- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.841
Tatlim herkesinki farkli oluyor.kafana hic takma degerlerin arttiktan sonra kimsennkyle kiyaslama olur muTesekkur ederim biraz dusuk gibi geldiii kismet canimm allah yardimcimiz olsun
Kagidin ustunde yaziyor benm ben ordan hatrliyorum canm:) sende bak yazmasi lazmAnaaa ben heyecandan hatırlamıyomki keseyi 1,5 2 mi dedi acep bilmiyom vallabu arada benim sat 2 nisan beni nie erken çağırdıkı neyse gidip gorucez bakalım
Benimde ilk degerim 136.7 cikti canim yarin bida vericem yukselir insallah o crinon heli nicin vermisti doktor sanaCanim ben bulundgm yerde kan verip durdum son hcg 2386 cikti iste.Kendi doktorum uzak oldugu icin ancak yarin gidebilcem amma gecen carsamba 333du pzt 2386 cikinca belki ikizdir dedi doktor 4 gunde cok yukselmis guzel dedi.Ama daha ilk hcg 137 di o zaman arayip soyledim doktoruma hemen crinon jel al dedi.Bi kez kimyasal yasadim diyemi hemen verdi bilmiyorum..Sen ne kullaniyosun
buarada ozel olcak ama esinizle iliskiye giriyomusunuz ben hastayim diye bide oncesinde hic girmedik korkuyoz acikcasi doktor girin dedi esim mutlu oldu ama ben korkuyorum diye yanastirmiyorum
Altta Gs 1.54 yazıyor omuKagidin ustunde yaziyor benm ben ordan hatrliyorum canm:) sende bak yazmasi lazm
masallah masallah benimki gec mi olmus bi sorun mu var acabaEvet cnm ben erkenden yumurtlarim :) o yuzden benm bebis buyuk kese pzrts 13.6 cm di.bagi bile gozukuyo dedi dr um.baglanmis sana dedi
bize girebilirsiniz demisti kuzum 15gun girmeyelim mi esim depresyona girer:)))))))))canım merhaba, anca girebildim nete ilk burdan başliyim dedim
sakın haaaaaaaaaaaaa
benim dr um kalp atışını duyana kadar kesinlikle izin vermedi
Evet cnm ben erkenden yumurtlarim :) o yuzden benm bebis buyuk kese pzrts 13.6 cm di.bagi bile gozukuyo dedi dr um.baglanmis sana dedi
yerim seni muahhhhhyeni gelen arkadaşlar ve gidip de kese gören arkadaşlar herkese merhaba ve gözünüzaydın
dilerim sağsalim güle oynaya bi 9 ay geçiririz
güzel Allahım hepimizin yardımcısı olsun
bize girebilirsiniz demisti kuzum 15gun girmeyelim mi esim depresyona girer:)))))))))
Cnm benim sat 2 nisan bugun gördüm keseyi bilgin olsun ve idrara sıkışık git ben öyle gittim doktor iyiki böyle geldin dedikızlar merhaba Allah hepimize güzel bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş benim de sat 5 nisan bat dan 1 gün sonra yani pazartesi günü beta hcg 615 çıktı biraz yüksek sanki :) yarına randevu aldım 4 + 5 olucam acaba kese görünür mü yoksa biraz daha beklesem mi
tamam bebegim vetoyu koyarim ben yazik adamla yeni evliyiz onda aciyom neyse bebis icin dayansin istemeyi bilio ama :--)))buarada hapsirinca kasiklarim ck agrio sizdede oluyo mu bide bahar surekli hapsiririm benkesin emirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
girmeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))))))
13.6 cm yaziyo valla canim kese boyutu ama cok mu ya bana da buyuk geldi simdi ama cm yaziyo simdi yine baktm13,6 cm mi
yoksa milim mi canım
Yok cnm herkesin yumurtasi farkli zamanda olusuyor.gec yumurtluyorsundur sorun oldugunden degildirmasallah masallah benimki gec mi olmus bi sorun mu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?