2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kızimda 52 kiloda hamile kaldım 72 de dogurdum tam 20 kilo aldim ama kızım 4 kilo doğdu :) şimdi 55 te hamile kaldım hala 55 kiloyum benim oğlan zayıf olacak herhalde :)

ben de 52'de hamile kaldım. 52 yim hala. ilk gebeliğimde 48 de hamile kalıp 60 da doğum yapmıştım. erken doğumdu ve 2.650 gram doğmuştu kızım 36. haftada.
benim sizlere başka bir sorum daha var. karnınız çıktı mı kızlar? benim dümdüz. kızım da bile daha fazlaydı sanırım bu haftalarda. kimse hamile olduğumu anlamıyor bile benim. benim gibi olan var mı?

benim çıktı ama ilk gebeliğim ikinci gebeliklerde daha az çıkabilirmiş iç karın daha kolay genişlediğnden =)

Ya 16. hafta bitecek ben hala cogu seyi yiyemiyorum. Sut urunleri, yumurta, balik hepsi de faydali seyler. Bi de inanilmaz bir halsizlik var. Dun bi markete gittim iki adim yer ona bile taksiyle gidip geldim dayanamadim. Markette otura otura aldim iki parca seyi. Hava aliyim diye cikmist guya pisman oldum. Kendimi yasli hasta kadin gibi hissediyorum.
Yarin doktora gidiyorum insallah. Anlaticam bunlari. Benim gibi olanlar varsa burdan yazarim sonucu da :)

Benim cikmadi. Bulantilar yuzunden 5 kilo vermistim tartilmadim ama eski kiloma ancak gelmisimdir. Eskiden arada cok yeyince cikan cokk hafif bi gobegim vardi bazen o kadar oluyo

canım hiç karnım çıkmadı ama baklavalarım vardı benim onlar yok oldu :))

Hala araştırma aşamasındaydım,iyi oldu yazdıgınız ..
Hamile yoga pilatesi var değil mi? Bir de aylık ücretler nasıl ?

yoga son aylar yapsan daha iyi olur biz grup dersi vermiyoruz ama bireysel ders veriyoruz.
05326066093 murat hoca istersen arayıp bir fiyat al sormak istediklerini de sorarsın hem :)

O halsizlik durumu bende de var.. İkinci hamileliğim ama ilkinde hiç böyle olmamıştım. Doktora söyledim, bişey olmaz dedi üstüne düşmedi. Kolumu oynatasım gelmiyor.

Canım eskişehirde turgay şener diye bi doktor varmış duydunmu? Ben kütahyadan ona ayrıntılı usg için gitmeyi düşünüyorum.
benim drum ramazan bayırlı seviyorum dr umu ama sakarya hastanesinde son zamanlarda 2 ölüm oldu kapanıcak diye bi söylem var korkuyorum son aylarda dr suz kalıcam diye

Arkadaslar gynferon kullaanan var mi daha once gittigim doktorum sadece decavit vermisti bu hafta farkli bir doktora gittim decaviti ben cok tercih etmiyorum ama kendini bitkin yorgun hissedersen kullanabilirsin sana birakiyorum dedi ama gynferon kesinlikle kullanilmasi gerekiyor dedi sanirim ilerleyen zamanda kana daha cok ihtiyacimiz olacak

ben kullanıorum gynferon ama aşırı kabızlık yaptı bende o yüzden başka bi ilaç istedim solgar dye bişey yazdu dün ama daha almadım...ama gynferon iyi bir ilaçtr rahatlıkla kullanabilirsn.. bu arada cinsiyetini öğrendinmi, bebeğin bana söylemedi doktorum o sonra dedi geçiştirdi : )

merhaba ben de 15 haftalık hamileyim şu anda cinsiyetini bu cumartesi öğrenicez inşallah ben şu anda bir ilaç kullanmıyorum decavit bitti benim sormak istediğim bu aralar özellikle bu hafta kasıklarımda ağrı oluyor ve göbeğimde şişkinlik var acaba bebek yukarı çıktı mı diyorum ama kasıklarımda ağrı başlaması bu dönemde beni endişelendiriyor biraz sizin karnınız ne durumda büyümeye başladı mı ?

Merhaba kizlar 13.haftada folikasiti biraktim suanda vitamin ilaci kullanmiyorum 16.haftada decavite baslayacagim bu haftalarda kullanmayan var mi kullanmak gerekir mi

Kızlar gunaydınnnn,
Son 1 haftaya kadar almamıştım dün tartıldıgımda 2 kg almışım , 16 .hafta için süper bi durum değil bana göre.
Bir de haftasonu şehir dışına kayınvalidemlere gitmiştik abartmış ta olabilir biraz.

Ben 54 kg idim su anda 57 yim cok mu almisim. Hic kusmadim hafif bulantiyla geçirdim gerekli olan seyleri yiyorum abartmiyorum da nolcak benim bu halimm

Ayrica decaviti de kullaniyormysun bende bugun basladim bakalim gynferona simdilik ac karna iciyorum dokunursa yemekten iki saat sonra ic dedi bende hala cinsiyeti ogrenemedim gitttigim doktorlarin hepsi sozlesmis gibi daha erken yanilma payi olur diyorlar garanticiler anlayacagin

benim drum ramazan bayırlı seviyorum dr umu ama sakarya hastanesinde son zamanlarda 2 ölüm oldu kapanıcak diye bi söylem var korkuyorum son aylarda dr suz kalıcam diye
Evet bende duydum canım sakarya hastanesinin durumunu ama benim dediğim doktorun kendi muayenehanesi var sanırım ve usg cihazı ve yorumlaması çok iyiymiş. Ben şimdi gittiğim doktorumdan memnunum ama ayrıntılı usg.yi radyoloji uzmanı yapıyomuş oyüzden ben de eskişehire gideyim dedim turgaya. sakarya hastanesi kapansada doktorun başka yere geçer bence canım.

fiyat bilgin varmı özel muayenehane olunca biraz tuzlu sanırım

Günlerimiz aynı sayılır canım benim kasık ağrım değil de bel ağrım oluyo daha çok. Birde karnım akşama doğru 6 aylık gibi oluyo sanki bi iğne batsa patlıcak gibi de gergin. Ama ben gaz olduğunu düşünüyorum. Sabah uyandığımda öyle değil çünkü. Gün içinde yediklerim şişkinlik yapıyo galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…