- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.881
Evet ya yoksa cok buyuk asagida 1.22 cm yaziyor canimCnmmmm bence o değil bende orada 17 cm yazıyor altta ne yazıyo sen on bak
tatlım sagol,öyle haklısın ama elde değil,dünden beri canım sıkıldı,anlamıyorum ama anladıgım kadarıyla,bu enfeksiyonlar var gibi,değerlerim minumum ve maximumdan yüksek görünüyor ama hayırlısı yarın 3.30da gidecem bende
canımmcım çok tşk,acaip heyecan var zaten,vakit daraldıkça..
ihtiyacım var cidden şu toxoplasma cmv testleri birazcık keyfimi kaçırdı..
yarın 3.30da gidecem inş,okuldan sonra..gelişmeleri yazarım
Ben Osmangazi hayatım kuşum ben fomarada medicalparka gittim bugun ilk defa özlem oruç sevdim ama ilgiliydi kibardı güzelce bilgiler verdi haftaya da kontrol randevusu verdi kalp atışları için gönderdiSayilir canim esim karacabeyli ben yalovali :) astsubaydi istifa etti esim bursaya yerlestik. Niluferdeyim canim sen nerelerdesin :)
Bence o olabilir bende 1.54 yazıyo benim bugun 5.hafta bitti yarın 5+1 oluyorum sen tam kaçta baktırdın doktor bana 1,5 dedi çünkü doğru hatırlamısımEvet ya yoksa cok buyuk asagida 1.22 cm yaziyor canim
Ay canim saolasin bisey demedi dr.ben simdi dikkat ettim ark sorunca.Canm hepimizinki ins sorunsuz buyusunnnn
Evet ya yoksa cok buyuk asagida 1.22 cm yaziyor canim
Orda bahar hanima gitmistim ben kadin doguma hamile kalmadan 4 ay once filan genel kontrol amacli ama biraz bana paraci geldi isyerinde hamile arkadasim var ona gidiodu halada ona gidio ama dedigim hbi bana biraz paraci geldi. Bende esentepede ibrahim avciyi duydum ona gtcem sanirimBen Osmangazi hayatım kuşum ben fomarada medicalparka gittim bugun ilk defa özlem oruç sevdim ama ilgiliydi kibardı güzelce bilgiler verdi haftaya da kontrol randevusu verdi kalp atışları için gönderdigenelde kadın doğumcular çok yoğun olduğu için ayakta bilgi veriyolar resmen bununla oturduk o konuştu ben sormak istediğim herşeyi sordum beğendim yani ilk görüşmeyi
Dene cnm daha çok başlarındayız çünküOrda bahar hanima gitmistim ben kadin doguma hamile kalmadan 4 ay once filan genel kontrol amacli ama biraz bana paraci geldi isyerinde hamile arkadasim var ona gidiodu halada ona gidio ama dedigim hbi bana biraz paraci geldi. Bende esentepede ibrahim avciyi duydum ona gtcem sanirim
ayy çok sevindim 41 kere maşallah canım,darısı bize şimdi daha da heyecanlandım kese o ortadaki boşlukmu canımKizlar bakin benim minnak bu.yukarda da yaziyor 13.6 cm diye.nasilsiniz teyzeleri.kese gormeye gidenlere de fikir olsun:).
canım evet akşamdan akşama girince falanda çok yazılmış oluyor bazen kaçıyr olsun..benim toxoplasma ve cmv test sonuçlarım geç belli olacaktı ben dün gördüm sonuçları analamdım beni endişelendirdi,,o enfeksiyonlar var gibi hissettim inş yanılıyorumdur..noldu canım o kısmı atlamışım ben
2 gündür çok yoğunum ara ara bakıyorum
hem yarın zaten dr a gidiceksin
hiç sıkma tatlı canını
yaşayacağın keyfi düşün olur mu bitaneciğimmm
tamam ozaman kuzum acaba ikiz mi senin benimki buyuktu 1,5cm di ama acaba iki kalp mi oluscakYok cnm herkesin yumurtasi farkli zamanda olusuyor.gec yumurtluyorsundur sorun oldugunden degildir
Evet cnm o bosluk keseymis.sagdaki beyaz cizgide bagi dedi dr.allahim insllah hepimiz saglkli gideriz bu yoldaayy çok sevindim 41 kere maşallah canım,darısı bize şimdi daha da heyecanlandım kese o ortadaki boşlukmu canım
canım evet akşamdan akşama girince falanda çok yazılmış oluyor bazen kaçıyr olsun..benim toxoplasma ve cmv test sonuçlarım geç belli olacaktı ben dün gördüm sonuçları analamdım beni endişelendirdi,,o enfeksiyonlar var gibi hissettim inş yanılıyorumdur..
çok tşk ederim desteğin için canım....
buarada kese gören diğer arkadaşlarıma hayırlı olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz..
Denicem canim Artik insallah ii bi doktorla karsilasirizDene cnm daha çok başlarındayız çünkü
Cnm asagida baska bi sayi var 1.22 yaziyo o da olablr olcusu.dr ikiz demedi.1.22 galiba o ne olcusu anlamdm rahim olcusu mutamam ozaman kuzum acaba ikiz mi senin benimki buyuktu 1,5cm di ama acaba iki kalp mi oluscak
Anammm cnm öyle birşeymi var benimki 1.54 cmtamam ozaman kuzum acaba ikiz mi senin benimki buyuktu 1,5cm di ama acaba iki kalp mi oluscak
ayy çok sevindim 41 kere maşallah canım,darısı bize şimdi daha da heyecanlandım kese o ortadaki boşlukmu canım
canım evet akşamdan akşama girince falanda çok yazılmış oluyor bazen kaçıyr olsun..benim toxoplasma ve cmv test sonuçlarım geç belli olacaktı ben dün gördüm sonuçları analamdım beni endişelendirdi,,o enfeksiyonlar var gibi hissettim inş yanılıyorumdur..
çok tşk ederim desteğin için canım....
buarada kese gören diğer arkadaşlarıma hayırlı olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz..
Yani bencede cNim o cok buyuk.bu arada ben alt karnmda pit pit diye seyirmeler hissediyorum.boyle olan var mi.acaba kalbi mi atiyobence doğrusu 1,22 cm dir
bende kuzum nasil olcak bilmiyorum ben hazirana kadar tozdan polenden giderim bole ilac icmekte yasakYaaa sorma bende sürekli hapsırıyorum kasıklarım çok fena oluyor 5 saniye kadar kıvranıyorum
Cnm asagida baska bi sayi var 1.22 yaziyo o da olablr olcusu.dr ikiz demedi.1.22 galiba o ne olcusu anlamdm rahim olcusu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?