2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tamam bebegim vetoyu koyarim ben yazik adamla yeni evliyiz onda aciyom neyse bebis icin dayansin istemeyi bilio ama :--)))buarada hapsirinca kasiklarim ck agrio sizdede oluyo mu bide bahar surekli hapsiririm ben
Yaaa sorma bende sürekli hapsırıyorum kasıklarım çok fena oluyor 5 saniye kadar kıvranıyorum

tamam bebegim vetoyu koyarim ben yazik adamla yeni evliyiz onda aciyom neyse bebis icin dayansin istemeyi bilio ama :--)))buarada hapsirinca kasiklarim ck agrio sizdede oluyo mu bide bahar surekli hapsiririm ben

o hapşırma mevzuu komediiiiii
ödüm kopuyo hapşırırken
arkadaş hapşırmanın bu kadar iç organları eklediğini bilmiyordum
bir de hiç hapşırmazdım gebelik olayı çıktığından beri hobi olarak hapşırıyorum

Dayansin azicik.benimde hapsirinca aciyor canim ayni:)

Kesesini görenler yazsaya bizde ona göre kendimi değerlendirsek...hemde kese goreceklerde bilgi sahibi olur

13.6 cm yaziyo valla canim kese boyutu ama cok mu ya bana da buyuk geldi simdi ama cm yaziyo simdi yine baktm

büyük demeyelim doğruysa maşallah diyelim canım
benim sonuç yanımda değil

hemen kafaya bişey bulup takma
anormal bi durum olsa dr söylerdi
ne güzel göbek bağı da oluşmuş
sağlıkla büyüsün annesi

Ay canim saolasin bisey demedi dr.ben simdi dikkat ettim ark sorunca. Canm hepimizinki ins sorunsuz buyusunnnn

cok tsk ederim canim sagol valla degerlerden anlamiyorum canim ama moralini bozma moral cok etkiliyo
tatlım sagol,öyle haklısın ama elde değil,dünden beri canım sıkıldı,anlamıyorum ama anladıgım kadarıyla,bu enfeksiyonlar var gibi,değerlerim minumum ve maximumdan yüksek görünüyor ama hayırlısı yarın 3.30da gidecem bende

dancingqueenn canım aklım sende
yazışamazsak yarın sana bol şans
dualarım da seninle
gör bak çokkkkkk heyecanlanacaksın
canımmcım çok tşk,acaip heyecan var zaten,vakit daraldıkça..
ihtiyacım var cidden şu toxoplasma cmv testleri birazcık keyfimi kaçırdı..
yarın 3.30da gidecem inş,okuldan sonra..gelişmeleri yazarım

Kizlar bakin benim minnak bu.yukarda da yaziyor 13.6 cm diye.nasilsiniz teyzeleri.kese gormeye gidenlere de fikir olsun:).

Eklentiler

• IMG_20150504_133218.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…