2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kuzey koyacaktim .sagolsun yengem benden once davrandi ve ogluna koydu.halbuki senelerdir hayalimdi hep.yengem koyunca sinir oldum vazgectim ama tabi suc bende.heryerde oglumun adini kuzey koycam die gezersem olacagi buydu:)
Bencede pişirip önüne vermişsin sen neyse sende behlüle bak dur ona benzetem bebişlerimizi kısa yoldan meşhur olup zengin oluruz

Bana imom diye bi vitamin takviyesi verdi doktor. iMom omega doye geciyo adi. Omega yaginin e ve a vitanimininden arindirilmis hali varmis icinde.

Canim uzmanlardaki zeynep doktor iyiymiş ama bugdayla filizin daha çok hastasi varmis.ama atakenttekinden bi turlu haber gelmedi. unutmadim aklidasin

ayyy canımsın yaaa çok sağol canım ozaman ben zeynebe devam edeyim şimdilik, diğeri de iyi çıkarsa ona da giderim canım çok sağol ya

Anladim canim teşekkür ederim baktirym bende

Allah korusun kuzum senide yavrunuda kotu dusunme onemli degil demis doktorunda bak icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…