- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.241
Kaderi güzel olsun CAN yavrunun canım.Allah Rahmet eylesin, ben de kaybettiğim kardeşimin adını koymak isterdim ama kaderi ona benzer diye koymuyorum, annem Can olsun adı diyor, canımız olacak bizim diye
Günaydınnn canım. Bende uyuyamiyorum. Antalya'da uyumak ne mümkünGünaydınlarrr ben yine uyandım bu saatte ya :-(
Gözün aydın canım...selamlarcinsiyet kesinleşti fena bir cadoloz gelıyor
pek arsız galiba. bacakları sürekli aralıktı . popo ve bacakları gören var mı? doktor söylemeseydı bu nedir derdımEki Görüntüle 1595740 Eki Görüntüle 1595738
kız karpuz insanı kötü edermi olsada yesek ohhh missssssssKızlar karpuz yıyınce kötü olan Varım aranızda susan modem berbat
günaydınnn canımmmmGunaydinlar bende erken uyunanlardanim
sen antalyadamısın kız?Günaydınnn canım. Bende uyuyamiyorum. Antalya'da uyumak ne mümkün
strese sokmuşun çocuğuuuuuuuuuuGünaydınn şekerlerr :))
Biz evimize döndükkk :) nasılsınız bakalım? Göbüşleriniz ne alemde büyüdü mü iice??
Ben dün çok değişik bi his yaşadım içimde kımıldanıp duruodu önceden daha farklı hissediodum ama dün daha değişikti önce göbeğime doğru bir gerilme gbi snra yan taraflara çok değişikti yaa :))
Uçakta yanımdaki kadınla kısa bir tartışma yaşamıştım tamda o sırada bebeğim bana sürpriz yaptı
Hahhha sapık gibi hissediyorum ya günaydın :))Günaydınlarrr ben yine uyandım bu saatte ya :-(
rica ederim canim benim ben o atakenttekinide ogrenince yazarim yine sana.ayyy canımsın yaaa çok sağol canım ozaman ben zeynebe devam edeyim şimdilik, diğeri de iyi çıkarsa ona da giderim canım çok sağol ya
Süt ürünüyle yani ayranla yediğimizde etkisi olmuyor mu yani..
öyle üzüldüm ki... hamileliğim boyunca et ve etli yiyecekler yiyemedim. geçen canım çekti de yedim de, yanında ayranla. bende ne güzel yedim diye sevindimdi.
aklımda olsun. etle ayran yok bir daha. teşekkürler.
ben hamileliğimin başından beri içiyorum, öncesinde de içiyorum doktora sorup devam ettim ama her gün değil, gün aşırı, balıktan tiksindim ben malesef, yeni bitti hapım bu aralar krill yağına geçicem, o omega-3 den daha yararlıbugün gittiğim doktor iç dedi bana.
Çok faydalıymış.
İlk hamileliğimde içmiştim seven seas gibi bir ismi vardı sanırım.
Faydası olmuştur diye düşünüyorum.
Ama iki hamileliğim farklı mevsimlere geldi, onda balığı mevsiminde yemiştim, çok net hatırlamıyorum ama yaklaşık 20. hafta gibi de bu hapa başlamıştım.
Ton balığı haftada iki kez tüketilebilir, içeriğindeki civadan dolayı fazla yenmesi zararlı, ama haftada 2 ye kadar sıkıntı yok...Canım yemeeeeee!!!
Ton balığı zararlı hamilelikte bildğim kadarıyla
o kadar pahalı mı yaayrıntılı ultrason, 300 tl civarı burda hatta, gittiğim hastanede yapılırsa 180 tl ymiş de, muhtemelen iyi bir uzman isterim... Geçmiş olsun bu aradaKızlar doktordan geldim. 180 gram olmuş oğlum. Su içiyodu :) detaylı ultroson için perinotoloji uzmanına 3 hafta sonrası için randevu aldım. Detaylı ultroson için 59o tl fiyat verdiler. O da indirimli fiyatmış. Yuh dedim. Üçlü test yapmaya gerek görmedi doktorlar. İkili iyi çıktığı için. İkili test daha kıymetli dedi.
Bir de benim elime kramp giriyodu. Sağ elde. Bişey sendromu dedi doktor. Gebelikte bilekte ödem oluyormuş. Atel falan takılması gerekiyomuş. Sandığım kadar basit bişey değilmiş. Sizde de varsa ihmal etmeyin. Kendi kendine geçmiyo. Fizik tedavinin görmesi gerekiyormuş. Bilginize kızlar.
ben. mahvoldum 2 gun mide agrisindan. bide bozdu midemi. mide cok zor ogutuomus karpuzu. cok canim istemedikce yemiyor umKızlar karpuz yıyınce kötü olan Varım aranızda susan modem berbat
Evet canım Antalyadayim sen?sen antalyadamısın kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?