2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

senin durumun vahimmiş. süt müt neyse de yogurtta mı yıyemıyorsun? ben hazır yogurt hıc yıyemıyorum suan yaa. evde yapılmıs olacak illa. bana şikayetımı sordu kalca agrıları falan dedım öyle verdı

benim bacaklarımda kramp oluyordu.kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyormuş.
evet, öyleymıs.

Evde yapilmisi en iyisi zaten.. Ben onceden hep kendim yapardim hic hazir yogurt yemezdik. Ama simdi; yogurt sutten yapildigi icin namumkun evde yogurt yapmam :-D

Benim de var bel agrim, eklem agrim. Normal diyecek nasilsa diye soylemedim
Yogurt degil de 1 haftadir ayran icebiliyorum sadece. Tek tesellim o
benım normalde agrımıyor. azıcık egileyim, iş yapayım agrıyor. e bu da normal degıl tabii.
ne guzel ayran da idare eder. hem bu havalarda iyi gelır
bol bol iç ayran.
ben önceden peynir yemıyordum, şimdi kahvaltılarda yıyorum cunkü midemi bastırıyor :=)

Evde yapilmisi en iyisi zaten.. Ben onceden hep kendim yapardim hic hazir yogurt yemezdik. Ama simdi; yogurt sutten yapildigi icin namumkun evde yogurt yapmam :-D
ilk zaman denedık eşimle yaptık. ikincisinde bulantılarım baslamıstı ve süt feci kokuyordu sanki
ellemedem bıle sonra . görümcemın kaynanası yapıyor
ben de görumcemde alıyorum ıste :=)

Doktorum büyük ihtimalle prenses geliyor dedi. seneye yaza leopar desenli bikini alcam fıstığıma .Anası kokoş değil kızı süslü olsun ayrıntılı usg 8 ağustosta yaptırıcam oda güzel geçer inşallah.Erkek çoğunluğunda bizim prenseslerimizi el üstünde tutun erkek anneleri.Kızlarımız bir elin parmağını geçmiyor

gözün aydın :) benımkı de 20-24 hafta arası dedi 2. düzey usg

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…