- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.341
senin durumun vahimmiş. süt müt neyse de yogurtta mı yıyemıyorsun? ben hazır yogurt hıc yıyemıyorum suan yaa. evde yapılmıs olacak illa. bana şikayetımı sordu kalca agrıları falan dedım öyle verdıBenim doktor da tam tersi. 16 hafta bitmia ben hala sut kutusunu bile gorunce kusuyorum, peynir falan hicbi sey yiyemiyorum, yumurta yeyince hala midem kalkiyo dedim. Gunde 2 bardak sut 1 kase yogurt hayal yani. Zorla kendini dedi sadece. Onumuzdeki ay da kala ayni olursan kalsiyum magnezyum takviye veririm dedi. Ben de versin istiyodum tam tersidaha onumuzdeki kontrole gittigimde 22 hafta olacak Hic kalsiyum alinmadan gecen...
evet, öyleymıs.benim bacaklarımda kramp oluyordu.kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyormuş.
senin durumun vahimmiş. süt müt neyse de yogurtta mı yıyemıyorsun? ben hazır yogurt hıc yıyemıyorum suan yaa. evde yapılmıs olacak illa. .
Oyy oyy yerim bu peensesi ben
evet, doktor kız dedi yine
e tabi bacaklarını acmadan yıne emın olmak ıstemedım
bacaklarını actı mı dedım. defalarca actı dedi. hatta bacak arası usg sı bıle var. Eki Görüntüle 1596114
bak bakalım anlayabılcek mısın :=)
Evde yapilmisi en iyisi zaten.. Ben onceden hep kendim yapardim hic hazir yogurt yemezdik. Ama simdi; yogurt sutten yapildigi icin namumkun evde yogurt yapmam :-Dsenin durumun vahimmiş. süt müt neyse de yogurtta mı yıyemıyorsun? ben hazır yogurt hıc yıyemıyorum suan yaa. evde yapılmıs olacak illa. bana şikayetımı sordu kalca agrıları falan dedım öyle verdı.
Iyiyim canim bende cok şükür
Buyuyoruz gun gectikce
Senin minigin cinsiyet belli olmusmuydu
benım normalde agrımıyor. azıcık egileyim, iş yapayım agrıyor. e bu da normal degıl tabii.Benim de var bel agrim, eklem agrim. Normal diyecek nasilsa diye soylemedim
Yogurt degil de 1 haftadir ayran icebiliyorum sadece. Tek tesellim o
ilk zaman denedık eşimle yaptık. ikincisinde bulantılarım baslamıstı ve süt feci kokuyordu sankiEvde yapilmisi en iyisi zaten.. Ben onceden hep kendim yapardim hic hazir yogurt yemezdik. Ama simdi; yogurt sutten yapildigi icin namumkun evde yogurt yapmam :-D
Calcimax-d3 un Prospektusunu okudun mu? Onu okuyunca icmedim bile.kafana göre mı bıraktın?
dün doktorun verdıklerı;
calcımax-d3
magnorm
devit-3
gyno- tardyferon
hepsının okudum. neden içmedin ne yazıyordu?Calcimax-d3 un Prospektusunu okudun mu? Onu okuyunca icmedim bile.
Hamilelikde yüksek dozda d vitamini bebegin begin gelişimi için sakıncalı olabilir falan yazıyordu.ilaci kullanırken hamile olduğunuzu ogrenirseniz direk doktorunuza başvurun gibi şeyler.hepsının okudum. neden içmedin ne yazıyordu?
netten de arastırdım kullanan cok olmusHamilelikde yüksek dozda d vitamini bebegin begin gelişimi için sakıncalı olabilir falan yazıyordu.
Yüksek dozda diyo canım dr lar onun dozunu sana ve bebeğine göre ayarlıyolar zaten...netten de arastırdım kullanan cok olmus
ye ne bıleyım doktora güvenmek zorundayız .
günde 1 defaYüksek dozda diyo canım dr lar onun dozunu sana ve bebeğine göre ayarlıyolar zaten...
Sen drunu dinle tatlımgünde 1 defa
evet mecburen.. zaten günde 2 adet dıyeydı içmezdım ki.. çünkü mide bulantısı yapıyor :=)Sen drunu dinle tatlım
gözün aydın :) benımkı de 20-24 hafta arası dedi 2. düzey usgDoktorum büyük ihtimalle prenses geliyor dedi.seneye yaza leopar desenli bikini alcam fıstığıma .Anası kokoş değil kızı süslü olsun ayrıntılı usg 8 ağustosta yaptırıcam oda güzel geçer inşallah.Erkek çoğunluğunda bizim prenseslerimizi el üstünde tutun erkek anneleri.Kızlarımız bir elin parmağını geçmiyor
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.Doktorum büyük ihtimalle prenses geliyor dedi.seneye yaza leopar desenli bikini alcam fıstığıma .Anası kokoş değil kızı süslü olsun ayrıntılı usg 8 ağustosta yaptırıcam oda güzel geçer inşallah.Erkek çoğunluğunda bizim prenseslerimizi el üstünde tutun erkek anneleri.Kızlarımız bir elin parmağını geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?