- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.301
Bende özellikle bu doktoru seçtim hem doçent kendisi öğlen bi gidiorum sabahtan beri 4ameliyata girdim 7hasta baktm falan dio özel hastane yada muayenedeki doktorlar bunu yapamıo herzmn, doğal olarakta devletteki doktor daha çok tecrube kazanıoBen nedense devlet hastanesine daha çok güveniyorum tecrübeleri fazla olduğundan
kilosu iyiymiş. benım minnoşum 184 gr çıktı :=)Neler yapmadı ki. Oynadı döndü durdu ama o bacakları açmadı. Bi defa yarım açtı bikaç saniye hemen kapadı. O an bi çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor. Cok edepli dedi. Edebini sonraya saklasın içerde ne edebi.
220 gr kilosu gayet iyi dedi
önceden bana şifa nıyetıne gelıyordu. bu aralar yıyınce midem bulanıyorKızlar karpuz yıyınce kötü olan Varım aranızda susan modem berbat
Iyi aman sağlıklı olsunda. Bana erkekmiş gibi geliyo tatlım yaNeler yapmadı ki. Oynadı döndü durdu ama o bacakları açmadı. Bi defa yarım açtı bikaç saniye hemen kapadı. O an bi çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor. Cok edepli dedi. Edebini sonraya saklasın içerde ne edebi.
220 gr kilosu gayet iyi dedi
Ben 11 kilo verdim. Nereye gittiği belli oldu kiloların. Bebişimiz işine yarayanı almış gerisini atmışkilosu iyiymiş. benım minnoşum 184 gr çıktı :=)
tartı yanlıs degılse 55,6 cıktım
en son tartıldığımda 57 idim.
Ben de bugün bi çıkıntı gördüm sanki artık kız hissim de kalmadı. Boş olsa görürdü iki saniye de açsa. Kız değil erkek gibi sanki dedi.Iyi aman sağlıklı olsunda. Bana erkekmiş gibi geliyo tatlım ya
1,5 dahi olsa kilo verdiğime sevındım aslındaBen 11 kilo verdim. Nereye gittiği belli oldu kiloların. Bebişimiz işine yarayanı almış gerisini atmış
yirizzz :)çok sağ ol canım
yesinler o zilliyi
yirizzz :)
Surrender tatlımmm kesinleşti mi cinsiyetinizzz??
Eee kız işte canım pipi yoookkk
evet, doktor kız dedi yine
e tabi bacaklarını acmadan yıne emın olmak ıstemedım
bacaklarını actı mı dedım. defalarca actı dedi. hatta bacak arası usg sı bıle var. Eki Görüntüle 1596114
bak bakalım anlayabılcek mısın :=)
evet, doktor gösterdiEee kız işte canım pipi yoookkk
Ohhhhh miss gibi yağmur yağdıııı
ben g.. mü kaldırmaya üşeniyorumAyyhhh kızlar bende bi enerji bi enerjiiiidünden beri evde yapmadığım iş kalmadı dekoratif aynalarım vardı eşime as şunları duvara diye diye dilimde tüy bitti en son o enerjiyle elimde çekiç çiviyle duvar delerken buldum kendimi hamile olmasam okadar işin üzerine çıkıp maraton koşsam koşarım hehehee niler oluyor banaaaa
:))))Eee kız işte canım pipi yoookkk
Evet canım boş çok bariz yanievet, doktor gösterdi
bak arası boş dedi.
senın erkekti dımı?
Bende öyleydim bacım evi pislik götürüyodu su içmeye üşeniyodum ama ne olduysa oldu bi kaç gündürben g.. mü kaldırmaya üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?