- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.321
hayırlısı olsun :=) bulantıların kesildi mi tamamen?Evet canım boş çok bariz yaniBana baştan beri erkeğe benziyo diyo ama bizimki her gittiğimizde bacaklarını açıp bi güzel poz veriyodu ama kesinleşeceğni düşündüğümüz hafta sırtını döndü naptıysak çeviremedik Doktor okadar meraklı olduğumuzu göremeyince üzüldüğümüzü görünce 10 gün içinde ücret ödemeden gelin yine bakalım dedi saolsun salı fln gideriz yüksek ihtimal.
oturtugum yerde laptopumla ölmek istiyorumBende öyleydim bacım evi pislik götürüyodu su içmeye üşeniyodum ama ne olduysa oldu bi kaç gündürİçim coşuyo resmen hehehee
Kesildi canım çok şükür yemeği fazla kaçırınca bi tiksinme geliyo okadar. Senin gerçekten çok abarttı artık bu bulantı ama aaaahayırlısı olsun :=) bulantıların kesildi mi tamamen?
doktor bana kalsiyum tabletleri verdi
dün içtim hafif mide bulantısı yapcam ben bılmıyorum
benım eskisi gibi değil. çok seyrekleştiKesildi canım çok şükür yemeği fazla kaçırınca bi tiksinme geliyo okadar. Senin gerçekten çok abarttı artık bu bulantı ama aaaa
Hahahhaa ama seni bulantı da böyle yapıyodur canım. Bende ya dışarda gezmek istiyorum yada evde sürekli bişilerle uğraşmak istiyorum. Temizliğin benim yapabilceğim kısmı da bitti şimdi eşime pusu kurdum evin ortasında süpürge onu bekliyorum bütün koltukları süpürtücem mutfak dolaplarını sildiricem aspretörü temizleticem sonra da geziceeeeemmmm nihohhohoooturtugum yerde laptopumla ölmek istiyorum
Kalsiyumun adı ne canım? Ben icmedim bıraktım ilacı.hayırlısı olsun :=) bulantıların kesildi mi tamamen?
doktor bana kalsiyum tabletleri verdi
dün içtim hafif mide bulantısı yapcam ben bılmıyorum
yaptır tabiiHahahhaa ama seni bulantı da böyle yapıyodur canım. Bende ya dışarda gezmek istiyorum yada evde sürekli bişilerle uğraşmak istiyorum. Temizliğin benim yapabilceğim kısmı da bitti şimdi eşime pusu kurdum evin ortasında süpürge onu bekliyorum bütün koltukları süpürtücem mutfak dolaplarını sildiricem aspretörü temizleticem sonra da geziceeeeemmmm nihohhohoo
Neden kalsiyum verdi canım süt ürünleriyle desteklesen? Eksiklik mi varmış? Benimde enfeksiyon çıktı idrarda. İalçlı günlere geri döndüm. İmom,antibiyotik,gynoferon demir hapı haftada 3 kez de coraspinbenım eskisi gibi değil. çok seyrekleşti
ama dün kalsiyumları alınca bulantı yaptı
onları nasıl kullancam bılmıyorum
Çık çık açılırsın canım insan evde kaldıkça mayışıyo bide bugün hava bi nebze serin en azından benim yaşadığım yerdeyaptır tabii
ay ben bu aralar hiç gezmek istemıyorum, eşim ısrar edıyor cıkalım dıye ama çok sıkılıyorum nereye gıtsem
bol bol gez sen bakalım
kafana göre mı bıraktın?Kalsiyumun adı ne canım? Ben icmedim bıraktım ilacı.
Neden kalsiyum verdi canım süt ürünleriyle desteklesen? Eksiklik mi varmış? Benimde enfeksiyon çıktı idrarda. İalçlı günlere geri döndüm. İmom,antibiyotik,gynoferon demir hapı haftada 3 kez de coraspinHamile değil sanki hastayım
evet, yandık valla. tam rahatladım derken bunlar cıktıbenim de 4.ayım bitene kadar mide bulantılarım vardı.tam yeni düzeldim derken kansızlık nedeniyle ferro sanol,kalsiyum için de osteocare verdi doktor.bunlar da malesef mide bulantısı ve ağrısı yapıyor.
Benimde bacaklarım ağrıyo bazen ama ilaç içinde kalmak istemiyorum daha fazla. İdrarda benim de yanma yoktu canım hatta günde 3 lt su içiyorum ama tahlil yaptı enfeksiyon çıktı anlamadım.bende tsh ılacı sadece dedım.
şikayetlerımı sordu, kalça kısmım en ufak bır iş yaptıgımda agrıyor dedım. asistanına daya kalsıyumu dedi.
günde 2 bardak süt iç dedi, içiyorum zaten dedım.
idrarda yanma var mı dedi, yok dedim.
ben de ıstemıyorum aslında. ama 4 ay boyunca tek kullandıgım şey tsh ılacıydıBenimde bacaklarım ağrıyo bazen ama ilaç içinde kalmak istemiyorum daha fazla. İdrarda benim de yanma yoktu canım hatta günde 3 lt su içiyorum ama tahlil yaptı enfeksiyon çıktı anlamadım.
Evet internetten baktim da onceden teapit edilip daha anne karninda mudahale edilebilecek sorunlar da tespit edilebiliyormus. 22. haftada yapilabiliyomua. Bi dahaki gidisimde sorarim ins.Benimkini 17. Haftada yaptı. Unutmamıştır canım ama sen hatırlat. O bakmıştır sıkıntı olmadığı için sölemrmiştir. Bakıyo ultrasonla damardaki kanların akışını gösteriyo kırmızı ve mavi renlerde. 15 dakikada bitiyo zaten.
Benim doktor da tam tersi. 16 hafta bitmia ben hala sut kutusunu bile gorunce kusuyorum, peynir falan hicbi sey yiyemiyorum, yumurta yeyince hala midem kalkiyo dedim. Gunde 2 bardak sut 1 kase yogurt hayal yani. Zorla kendini dedi sadece. Onumuzdeki ay da kala ayni olursan kalsiyum magnezyum takviye veririm dedi. Ben de versin istiyodum tam tersibende tsh ılacı sadece dedım.
şikayetlerımı sordu, kalça kısmım en ufak bır iş yaptıgımda agrıyor dedım. asistanına daya kalsıyumu dedi.
günde 2 bardak süt iç dedi, içiyorum zaten dedım.
idrarda yanma var mı dedi, yok dedim.
İşte kullanmak mı iyi kullanmamak mı onu da bilemiyoruz ki. çocuk beslenir bi şekilde ama bize bacak ağrıları kalça ağrıları miras kalırben de ıstemıyorum aslında. ama 4 ay boyunca tek kullandıgım şey tsh ılacıydı
bunlar bıtsın de kurtulayım
doktor bu agrılar için verdi zaten kalsıyumları banaİşte kullanmak mı iyi kullanmamak mı onu da bilemiyoruz ki. çocuk beslenir bi şekilde ama bize bacak ağrıları kalça ağrıları miras kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?