2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun :=) bulantıların kesildi mi tamamen?
doktor bana kalsiyum tabletleri verdi
dün içtim hafif mide bulantısı yapcam ben bılmıyorum

hayırlısı olsun :=) bulantıların kesildi mi tamamen?
doktor bana kalsiyum tabletleri verdi
dün içtim hafif mide bulantısı yapcam ben bılmıyorum
Kesildi canım çok şükür yemeği fazla kaçırınca bi tiksinme geliyo okadar. Senin gerçekten çok abarttı artık bu bulantı ama aaaa

oturtugum yerde laptopumla ölmek istiyorum
Hahahhaa ama seni bulantı da böyle yapıyodur canım. Bende ya dışarda gezmek istiyorum yada evde sürekli bişilerle uğraşmak istiyorum. Temizliğin benim yapabilceğim kısmı da bitti şimdi eşime pusu kurdum evin ortasında süpürge onu bekliyorum bütün koltukları süpürtücem mutfak dolaplarını sildiricem aspretörü temizleticem sonra da geziceeeeemmmm nihohhohoo

yaptır tabii
ay ben bu aralar hiç gezmek istemıyorum, eşim ısrar edıyor cıkalım dıye ama çok sıkılıyorum nereye gıtsem
bol bol gez sen bakalım

benım eskisi gibi değil. çok seyrekleşti
ama dün kalsiyumları alınca bulantı yaptı
onları nasıl kullancam bılmıyorum
Neden kalsiyum verdi canım süt ürünleriyle desteklesen? Eksiklik mi varmış? Benimde enfeksiyon çıktı idrarda. İalçlı günlere geri döndüm. İmom,antibiyotik,gynoferon demir hapı haftada 3 kez de coraspin Hamile değil sanki hastayım

yaptır tabii
ay ben bu aralar hiç gezmek istemıyorum, eşim ısrar edıyor cıkalım dıye ama çok sıkılıyorum nereye gıtsem
bol bol gez sen bakalım
Çık çık açılırsın canım insan evde kaldıkça mayışıyo bide bugün hava bi nebze serin en azından benim yaşadığım yerde

benim de 4.ayım bitene kadar mide bulantılarım vardı.tam yeni düzeldim derken kansızlık nedeniyle ferro sanol,kalsiyum için de osteocare verdi doktor.bunlar da malesef mide bulantısı ve ağrısı yapıyor.

bende tsh ılacı sadece dedım.

şikayetlerımı sordu, kalça kısmım en ufak bır iş yaptıgımda agrıyor dedım. asistanına daya kalsıyumu dedi.
günde 2 bardak süt iç dedi, içiyorum zaten dedım.
idrarda yanma var mı dedi, yok dedim.

Benimde bacaklarım ağrıyo bazen ama ilaç içinde kalmak istemiyorum daha fazla. İdrarda benim de yanma yoktu canım hatta günde 3 lt su içiyorum ama tahlil yaptı enfeksiyon çıktı anlamadım.

Benimde bacaklarım ağrıyo bazen ama ilaç içinde kalmak istemiyorum daha fazla. İdrarda benim de yanma yoktu canım hatta günde 3 lt su içiyorum ama tahlil yaptı enfeksiyon çıktı anlamadım.
ben de ıstemıyorum aslında. ama 4 ay boyunca tek kullandıgım şey tsh ılacıydı
bunlar bıtsın de kurtulayım

Evet internetten baktim da onceden teapit edilip daha anne karninda mudahale edilebilecek sorunlar da tespit edilebiliyormus. 22. haftada yapilabiliyomua. Bi dahaki gidisimde sorarim ins.

Benim doktor da tam tersi. 16 hafta bitmia ben hala sut kutusunu bile gorunce kusuyorum, peynir falan hicbi sey yiyemiyorum, yumurta yeyince hala midem kalkiyo dedim. Gunde 2 bardak sut 1 kase yogurt hayal yani. Zorla kendini dedi sadece. Onumuzdeki ay da kala ayni olursan kalsiyum magnezyum takviye veririm dedi. Ben de versin istiyodum tam tersi daha onumuzdeki kontrole gittigimde 22 hafta olacak Hic kalsiyum alinmadan gecen...

ben de ıstemıyorum aslında. ama 4 ay boyunca tek kullandıgım şey tsh ılacıydı
bunlar bıtsın de kurtulayım
İşte kullanmak mı iyi kullanmamak mı onu da bilemiyoruz ki. çocuk beslenir bi şekilde ama bize bacak ağrıları kalça ağrıları miras kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…