- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.361
Âmin inşallah canımsağol canım sağlıklı sıhatli gelsinler bebişlerimiz
sağol yavrum benimki erken istedi 19 /20 haftalarda bakılmasını istedigözün aydın :) benımkı de 20-24 hafta arası dedi 2. düzey usg
benımkı öyle dedi amasağol yavrum benimki erken istedi 19 /20 haftalarda bakılmasını istedi
4 lü yaptırmadımselam kızlar , ben ptesi 4 lü test yaptıracağım aç gitmeme gerek yok diymi, bir de ultrason için bol su içmeye gerek var mı ilk gittiğimde sıkışık gel demişti dr. şuan 17 . hafta
olsun teşekkürler yine de :)4 lü yaptırmadım
bilmiyorum :=)
benimde başka yerde yapılacak miyomlarda incelencek ileri riskli gebelik olduğu için sanırım.hayırlısıyla inşallah alalım kucağımıza sağ salim.benımkı öyle dedi ama
ben ona yaptırmayacagım
başka yere yaptıracagım. 2 hafta sonra falan düşünüyorum yaptırmayı
hayırlısı olsunbenimde başka yerde yapılacak miyomlarda incelencek ileri riskli gebelik olduğu için sanırım.hayırlısıyla inşallah alalım kucağımıza sağ salim.
Bana da bi yapan lazim :-Dilk zaman denedık eşimle yaptık. ikincisinde bulantılarım baslamıstı ve süt feci kokuyordu sanki
ellemedem bıle sonra . görümcemın kaynanası yapıyor
ben de görumcemde alıyorum ıste :=)
yıllardır kullanınca insanlarda öyle bir his oluşuyorBana da bi yapan lazim :-D
Ya bu arada alakasiz olacak ama... Profilindeki kiza benziyo musun onunla ozdeslestirdim seni :-D gecen bi yerde gordum baska bi fotosunu, aa sur. dedim :-D
Kız dursun işte orda ne zarar-ı var keyfinin kahyasımısınKızlar benim bebiş hala kasıkların orda duruyor ne zaman yukarı çıkacak bunlar ya :))
Masallah.. benimde agrilarim var ama dr ilac vermiyor asla.sicak su masaj viks dedi baska bisey demedi.gerci onlari yaptiktan sonra agrilarim cok azaldi.acaba bu ilaclar dogumdan sonrasi icin yararli mi yoksa su anlik mi.gunesten aldigin d vitamini bile kisin azaliyormus.kisin bile guneslenmek iyiymis diye biliyorum.kafana göre mı bıraktın?
dün doktorun verdıklerı;
calcımax-d3
magnorm
devit-3
gyno- tardyferon
Kesin dediyse oyledir canim bende 13+5 te ogrenmisti.hayirli olsunnnnKizlar dun 14 haftaliktim doktorum %100 kiz dedi.cok erken degilmi bilmis olabilirmi.yanilma payi yokmudur.ben %100 dediysem kesindir dedi.ozele gidiyorum yarim saat detayli bakti ve kesin kiz dedi
hap olarak 1 tane var. diğerleri suda erıyen kalsıyum tablet.Masallah.. benimde agrilarim var ama dr ilac vermiyor asla.sicak su masaj viks dedi baska bisey demedi.gerci onlari yaptiktan sonra agrilarim cok azaldi.acaba bu ilaclar dogumdan sonrasi icin yararli mi yoksa su anlik mi.gunesten aldigin d vitamini bile kisin azaliyormus.kisin bile guneslenmek iyiymis diye biliyorum.
benımkı de 12 haftalıkken gıtmıstım kesin değil ama kıza benzıyor dedi. gercı 1 hafta önden gıdıyordu gelişimi onu ben 13 haftalık saydım :=)Kizlar dun 14 haftaliktim doktorum %100 kiz dedi.cok erken degilmi bilmis olabilirmi.yanilma payi yokmudur.ben %100 dediysem kesindir dedi.ozele gidiyorum yarim saat detayli bakti ve kesin kiz dedi
O damla seklindeki d vitamini canim:) evet bizim icin buyuk ihtimalle ama su an icin mi uzun zamanli mi.hap olarak 1 tane var. diğerleri suda erıyen kalsıyum tablet.
bir damla seklınde olanı var , o da neyse :=)
bence bunların hepsı benım içinbebek nasıl olsa bir şekilde beni yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?