- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.401
ayyy bende kalktim bugun evi temizledim halilari kaldirdik kilim serdim yerine odanin seklini degistirdik esmle.alisverisr gittik.smdi dus alip uzandim elim ayagim tutmuo akintim koyulasmis sanki bisi olurmu bebege acaba. yapmicam diorum ama kim yapicak ne ana var yakin ne kaynana cagirsam gelirlerde utanıyorum. evde olunca iidide calismaya baslayinca birikio. allahtan esim cok yardimci oluo oda balkonlari yikadi smdi camasrlari asacak ama ben mahvoldum. bebekte hissediomudur acaba yorgunluğu karnimda..Bende öyleydim bacım evi pislik götürüyodu su içmeye üşeniyodum ama ne olduysa oldu bi kaç gündürİçim coşuyo resmen hehehee
Canim nasıl oldun durumun nasilKizlar sizinde akintiniz cok mu bide su geliyo benden korkuyrum ya gecende nst ye bagladilar ya Allah korusun erken dogum fln olmasin yasayamaz minnosum(
bende bu sabah 2 ayagima kramp girerek uyandim tam gecti bidaha girdi. e insaf dedim ikisi birden tek tek girin madembenim bacaklarımda kramp oluyordu.kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyormuş.
ohhh gozun aydin canim talibim kızına yakiniz zaten bi akşam kahvenizi icmeye geliriz :) tuz atmayin ama aaaaaDoktorum büyük ihtimalle prenses geliyor dedi.seneye yaza leopar desenli bikini alcam fıstığıma .Anası kokoş değil kızı süslü olsun ayrıntılı usg 8 ağustosta yaptırıcam oda güzel geçer inşallah.Erkek çoğunluğunda bizim prenseslerimizi el üstünde tutun erkek anneleri.Kızlarımız bir elin parmağını geçmiyor
Aynı durumdayım canım bir de benim bir ablamda preeklampsi diğerinde de eklampsi olduğu için her türlü ayrıntıyı inceliyoruz ondan panik oldum bendeBendede idrarda protein pozitif çıktı canım aynı zamanda enfeksiyon. Doktor pek önemsemedi ama ben hergün 4 saatte 1 tansiyonumu ölçüyorum baya canımı sıkmıştı.
ohhh ohhh ohhh gozun Aydın canımmmmmÇin takvimi Rus takvimi hepsi tuttu :) Kraliçe annesi olucam
Sagol teyzosu :)ohhh ohhh ohhh gozun Aydın canımmmmm
Sagol teyzosu :)
Yok ben öğle yemeğinden sonra gitmiştim, karnim toktu yani. Hep su içtiğim için extra bişey yapmadım, o konuyu bilmiyorum o yüzdenselam kızlar , ben ptesi 4 lü test yaptıracağım aç gitmeme gerek yok diymi, bir de ultrason için bol su içmeye gerek var mı ilk gittiğimde sıkışık gel demişti dr. şuan 17 . hafta
Benim doktorum 4.ye yapıyo canım idrar testini kontrol amaçlı sanırım enfeksiyon için flnIdrar testini kacinci haftada yaptiriyorsunuz ayrintiliya girince mi yapiyorlar
Olmaz bişi allahın izniyle canım bol su iç dinlenirken. Yorulduğunu anlayıncada uzan canım yine devam et. Biz de bırakmıştık ama sonra başladık yine hala yapıyoruz temizlik çok pis giriştikayyy bende kalktim bugun evi temizledim halilari kaldirdik kilim serdim yerine odanin seklini degistirdik esmle.alisverisr gittik.smdi dus alip uzandim elim ayagim tutmuo akintim koyulasmis sanki bisi olurmu bebege acaba. yapmicam diorum ama kim yapicak ne ana var yakin ne kaynana cagirsam gelirlerde utanıyorum. evde olunca iidide calismaya baslayinca birikio. allahtan esim cok yardimci oluo oda balkonlari yikadi smdi camasrlari asacak ama ben mahvoldum. bebekte hissediomudur acaba yorgunluğu karnimda..
Hımm evet sende genetik yatkınlık da var gözüküyo ama bişeycik olmaz allahın izniyle. Benim idrar tahlilim hep temizdi ne enfeksiyon ne başka bişi ama bu sefer az miktarda protein çıktı bende panikledim ama önemli boyutta değilmiş enfeksiyondan bile olabilir dedi doktorum. Ben o demeden tansiyon takibine başladım bile ama çok şükür normal seyrindeAynı durumdayım canım bir de benim bir ablamda preeklampsi diğerinde de eklampsi olduğu için her türlü ayrıntıyı inceliyoruz ondan panik oldum bende
pekiyıllardır kullanınca insanlarda öyle bir his oluşuyor
bence benzemıyorum :=)
Sen bi de beni gor. Bazen tam pamuk kivamindayim bazen deve dikeni. Aksi gibi kayinvaldemler geldi benim gel gitlerin ustune. Uzaktalar normalde daha 2. defa geldiler. Geldiklerine pisman oldular. Hic tartismamis ben esimle kavga kiyamet. Esim idare etti ama bi yerde o da patladi.Kızlar size bişey soracağım ben gebe kaldığından beri eskisinden daha sinirli bir insan oldum tabiki Konturol ediyorum ama içimden kendi kendimi yiyorum ne yapacağım sizde de oluyor mu?
Benim de hep pozitif cikiyodu. Enfekaiyon keton nitrir ne ararsan vardi. Pek ustunde durmadilr. Bi daha yapilmadi simdi ne alemde bilmiyorum. Tansiyonla alakasi ne ola ki?Bendede idrarda protein pozitif çıktı canım aynı zamanda enfeksiyon. Doktor pek önemsemedi ama ben hergün 4 saatte 1 tansiyonumu ölçüyorum baya canımı sıkmıştı.
Aa cok ilginc :) benim de asagida baya, erkek. Yukarilarda dusunmek bile ilginc geldi. Herkesin boyle saniyodum benn :)Canim senin erkek ozaman..erkek asagida olur onu dogurmak daha kolay olurmus hatta..mesala benim kiz benim yukarda kafasi gobek deligimin biraz ustunde ultrasyondada bakmistik
Niye cagirmiyosun ki? Benim bulantilar basladigindan beridir evde ya annem ya kardesim ya kayinvalidemler oldu. Kendi basima idare etmem mumkun degil zaten. Temizlik falan hak getire onume gelen yemegi zor yiyorum :sayyy bende kalktim bugun evi temizledim halilari kaldirdik kilim serdim yerine odanin seklini degistirdik esmle.alisverisr gittik.smdi dus alip uzandim elim ayagim tutmuo akintim koyulasmis sanki bisi olurmu bebege acaba. yapmicam diorum ama kim yapicak ne ana var yakin ne kaynana cagirsam gelirlerde utanıyorum. evde olunca iidide calismaya baslayinca birikio. allahtan esim cok yardimci oluo oda balkonlari yikadi smdi camasrlari asacak ama ben mahvoldum. bebekte hissediomudur acaba yorgunluğu karnimda..
Bebegim benimde kapalida gecen cokda sanci olunca nst ye koydular ama kimse bise demedi gonderdiler artik hastahane gitmeyi dusunmuyorum bol su iciyorum nie su geliyo anlamadim iliskiyede girmiyoruz esimle girmicemde akintim var korkuyorum kan degil ama korkuyorum uinede gitmedim hastahaneye kuzum artik beklicem kendi kontrolume giderim telef oldum hastahamelerdeCanim nasıl oldun durumun nasil
Akıntı bende de yeni yeni başladı ama çok az. Su olayı bende de var da terliyo da olabilirim diye düşünüyorum çünkü bebeğimin suyu gayet iyi her ultrasonda bakıyo dr. Bi dr artık rahim ağzı kapanmış korkma dedi düşük tehlikem vardı artık yok dedi. Rahim kanalına baktı.su gelmez kolay kolay herhalde
Benimki yukarda tatlim hatta doktor gobegimin ustune cikiyo bazen gulesim geliyo gidiklaniyom bak kafasi diyo bana ole dediler kilolu kizlari dogurmak daha zormus ustte diye asagi inmiyolarmis erkek daha kolaymis onuda tasimak zormus karin dik ama asagida olurmus bebekSen bi de beni gor. Bazen tam pamuk kivamindayim bazen deve dikeni. Aksi gibi kayinvaldemler geldi benim gel gitlerin ustune. Uzaktalar normalde daha 2. defa geldiler. Geldiklerine pisman oldular. Hic tartismamis ben esimle kavga kiyamet. Esim idare etti ama bi yerde o da patladi.
Benim de hep pozitif cikiyodu. Enfekaiyon keton nitrir ne ararsan vardi. Pek ustunde durmadilr. Bi daha yapilmadi simdi ne alemde bilmiyorum. Tansiyonla alakasi ne ola ki?
Aa cok ilginc :) benim de asagida baya, erkek. Yukarilarda dusunmek bile ilginc geldi. Herkesin boyle saniyodum benn :)
Niye cagirmiyosun ki? Benim bulantilar basladigindan beridir evde ya annem ya kardesim ya kayinvalidemler oldu. Kendi basima idare etmem mumkun degil zaten. Temizlik falan hak getire onume gelen yemegi zor yiyorum :s
Ayyy canım yaaa bende kimseye bişey diyemiyorum ama kendi kendimi yiyorum oturduğum yerden bir yandan da Sıcaklar beni boğuyor artık.... Ama kitap okumasını çok seviyorum gittim bir Sürü kitap aldım sürekli kendimi oyalıyorumSen bi de beni gor. Bazen tam pamuk kivamindayim bazen deve dikeni. Aksi gibi kayinvaldemler geldi benim gel gitlerin ustune. Uzaktalar normalde daha 2. defa geldiler. Geldiklerine pisman oldular. Hic tartismamis ben esimle kavga kiyamet. Esim idare etti ama bi yerde o da patladi.
Benim de hep pozitif cikiyodu. Enfekaiyon keton nitrir ne ararsan vardi. Pek ustunde durmadilr. Bi daha yapilmadi simdi ne alemde bilmiyorum. Tansiyonla alakasi ne ola ki?
Aa cok ilginc :) benim de asagida baya, erkek. Yukarilarda dusunmek bile ilginc geldi. Herkesin boyle saniyodum benn :)
Niye cagirmiyosun ki? Benim bulantilar basladigindan beridir evde ya annem ya kardesim ya kayinvalidemler oldu. Kendi basima idare etmem mumkun degil zaten. Temizlik falan hak getire onume gelen yemegi zor yiyorum :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?