- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.421
tamamdır teşekkür ettim :)Yok ben öğle yemeğinden sonra gitmiştim, karnim toktu yani. Hep su içtiğim için extra bişey yapmadım, o konuyu bilmiyorum o yüzden
Evde yapilmisi en iyisi zaten.. Ben onceden hep kendim yapardim hic hazir yogurt yemezdik. Ama simdi; yogurt sutten yapildigi icin namumkun evde yogurt yapmam :-D
Kızlar benim bebiş hala kasıkların orda duruyor ne zaman yukarı çıkacak bunlar ya :))
Canım tansiyonun belli bi seyirde düzenli olarak yüksekse ve idrarda belli seviyenin üzerinde protein kaçağı varsa allah korusun preeklempsi diye bişi var o oluyo işte. Bende oyüzden tansiyonumu kontrol ediyorum belli aralıklarla.Sen bi de beni gor. Bazen tam pamuk kivamindayim bazen deve dikeni. Aksi gibi kayinvaldemler geldi benim gel gitlerin ustune. Uzaktalar normalde daha 2. defa geldiler. Geldiklerine pisman oldular. Hic tartismamis ben esimle kavga kiyamet. Esim idare etti ama bi yerde o da patladi.
Benim de hep pozitif cikiyodu. Enfekaiyon keton nitrir ne ararsan vardi. Pek ustunde durmadilr. Bi daha yapilmadi simdi ne alemde bilmiyorum. Tansiyonla alakasi ne ola ki?
Aa cok ilginc :) benim de asagida baya, erkek. Yukarilarda dusunmek bile ilginc geldi. Herkesin boyle saniyodum benn :)
Niye cagirmiyosun ki? Benim bulantilar basladigindan beridir evde ya annem ya kardesim ya kayinvalidemler oldu. Kendi basima idare etmem mumkun degil zaten. Temizlik falan hak getire onume gelen yemegi zor yiyorum :s
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar bebeklerini hayırlı olsun.ben henuz öğrenemedim. En son ikili test için gitmiştim. Şimdi Adanaya hastaneye gitmek sıkıntı bu sıcaklar da.göbek deliğine yakın sol tarafta elektrık çarpması na benzer 3 5 saniye suren değişik bı sancı oluyor nedir kı acaba
istanbuldaym bugun bi ara yagdı serinledik ama nem cok yapış yapış oluyo insan yaaaaKızlarrrr hava nasıl bugun uyuyabiliyormusunuz bakim
Evt cnm bugun yağmur serinletti bayaistanbuldaym bugun bi ara yagdı serinledik ama nem cok yapış yapış oluyo insan yaaaadiyarbakr ne kadar sıcak olsada nem yoktu bogmuyodu bu kadar
eveeeet aynen yaa geceleri sürekli uykum bölünüyor gündüzleride sersem tavuk gibi dolasıyorumEvt cnm bugun yağmur serinletti bayayaa bende erzurum civarına gitmiştim hava çok sıcak ama terlemiyor insan harika birşey burda olsa ter içinde kalıp yapış yapış oluyoruz
Bu yerleşme işi ilk haftalarda olmuyor mu?ben tekme olabileceğini düşünüyorum.çünkü ilk bebişi de sağda hissettim 4 .5 .haftalarda bacağından kasıklarIMA hep sağdan sancı hissettim. Hala da sağda seyirmë var.Canım dr benim bebegin sola yerleştiğini söylemişti, kız oldugunu ögrendik:)
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun canımCanım dr benim bebegin sola yerleştiğini söylemişti, kız oldugunu ögrendik:)
Hayırlı olsun
su bugun cok icemedim ama yine 3lt yi bulmusturda cok terledim su kaybida cok olmustur. 9 da sizmisim koltukta 11.30 uyandim yarim lt su ictim esim yatalim dedi benim uyku kactiOlmaz bişi allahın izniyle canım bol su iç dinlenirken. Yorulduğunu anlayıncada uzan canım yine devam et. Biz de bırakmıştık ama sonra başladık yine hala yapıyoruz temizlik çok pis giriştikbendede yakında kimse yok valla kendimiz ne yaparsak işte eşim saolsun kan ter içinde kaldı ama haketti çok dağınık çünkü kendisi Artık aklına gelir nasıl yorulduğu da temiz tutar belki Bide bana diyoki sen ömründe böyle temizlik yapmamışsındır bak ben yapıyorum ahhh dedim kocam ben hamile olmadan önce öyle bi yapıyodum senin kadar terlemiyodum bile koltukları çekerken ama ruhu duymuyodu tabi
onlar dusunsun. ben kimseden hayatta bisi istemem. kiz kardesimin dugunu var annm onun hazrliginin pesine dustu. kendide yuksek tansyon hastasi kiyamiom. kayinvlidem esime gelim demis esim idare edioz demis bi kac ay sonra doguma kdr cagririm bi kadin ayda 1 temizler. valla yetisemiom.bide heryer acik toz oluo. cok sukur hayatimi olumsz etkilicek bulantim hic olmadi. herkes iisin hic hamile gbi degilsin dio ama dedikleri gun kendime gelemiyorum mide bulantısndan , halszlikten... bendede sinir oldu zaten vardi ustune eklendi bugun eczaneye gttk vitamn ilaci almaya saat 6 ya geliodu yok dedi kadin. ii dedim cikiorum. bulamszsinda zaten kapancak eczaneler dedi. sanane tasasi sanami dustu dedim ciktim. arkamdan digeri geliomus yolda laf yetstrio bana 6.30 da servis biter, nbtci eczaneleri gezin bulursnz belki dedi ters ters. sanami sorcam ne yapacağımi dedim. gez canimmmm dedi. sen misin diyen senin ustune bi cikar bi geçerim gorursun slk dedim. esim bindrdi arabya ne muhatap oluon o... ile diye. ama geldi bnmkiler bikere sonra oglusum için sakinledimSen bi de beni gor. Bazen tam pamuk kivamindayim bazen deve dikeni. Aksi gibi kayinvaldemler geldi benim gel gitlerin ustune. Uzaktalar normalde daha 2. defa geldiler. Geldiklerine pisman oldular. Hic tartismamis ben esimle kavga kiyamet. Esim idare etti ama bi yerde o da patladi.
Benim de hep pozitif cikiyodu. Enfekaiyon keton nitrir ne ararsan vardi. Pek ustunde durmadilr. Bi daha yapilmadi simdi ne alemde bilmiyorum. Tansiyonla alakasi ne ola ki?
Aa cok ilginc :) benim de asagida baya, erkek. Yukarilarda dusunmek bile ilginc geldi. Herkesin boyle saniyodum benn :)
Niye cagirmiyosun ki? Benim bulantilar basladigindan beridir evde ya annem ya kardesim ya kayinvalidemler oldu. Kendi basima idare etmem mumkun degil zaten. Temizlik falan hak getire onume gelen yemegi zor yiyorum :s
bende kndim mayalarim. hazir yogurt yiyemiyorum artik okadar alistimYoğurdu ben de kendim yapıyorum...ev yoğurdunun tadı da başka oluyor .....
Bende ayni fikirdeyim canim.dedigim seyleri yap bak farki goreceksin.sende mide bulantisi da cok onlari icmen zorbence şuan için. uzun süreli oldugunu sanmıyorum
elımdekıler bıtsın zaten yenılerını almayacagım. o zamana kadar baska seyler verır heralde
Aynen her defasinda baska bir sey çıkıyo. Inşallah sagsalim doguralim artik kış gelsin diyorumBebegim benimde kapalida gecen cokda sanci olunca nst ye koydular ama kimse bise demedi gonderdiler artik hastahane gitmeyi dusunmuyorum bol su iciyorum nie su geliyo anlamadim iliskiyede girmiyoruz esimle girmicemde akintim var korkuyorum kan degil ama korkuyorum uinede gitmedim hastahaneye kuzum artik beklicem kendi kontrolume giderim telef oldum hastahamelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?