2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııınnn. Çok pis aç uyanıyorum yaaa hazırlamaya vakit bulamıyorum sanki. Ben uyanmadan bilerinin kahvaltı hazırlayıp şöyleeee bi güzel süsleyip yatağa getirmesi lazım galibaaaa Bende kime diyorum benim herif hala horul horul

bende cok aciktim. benimkide horul horul uyuo bi ara uyandi sarildi bebisi sevdi hoooopppp ruyalar alemine akti

Günaydınlarr annişlerr :))
Biz daha yeni uyanabildik öle güzel esiodu ki kalkamadık o yataktan :) halbuki annem kahvaltıya beklio yarım saat yolumuz var neiseki biz bebişimle hazırız babamızı beklioruz çıkıcazz acıktıkm çokkk :)

Banada ay
Banada ayni sekilde soyledi 12 haftalikken kiza benziyo yuzde 80 kiz gibi dedi.14 haftalikken gittigimde tamam kesin %100kiz dedi

Aa ge

Aa gercekmi..bana cok erken geldi tahmin etmesi.sanirimda yanilmiyo doktor.sizin bebisin cinsiyeti ne
Bana da cok erken gelmisti.dr ve ultrason cihazi kalite ise biliyorlar.hatta bekledm ben yine degisir fikri diye.diger gidisimizde sorduk terkrar.bidaha sormayin kesin demistim ya dedi:) hemde kiz canim

Ya yoğurt nasıl yapılıyor bana bi tarif etsenize
sutu kaynatcaksan kaynatiyorsun. kucuk parmagin isiya dayancak kadar oldugunda sutun durumuna gore yogurt koyuyosun. ben mesela 2.5 lt sute bi cay bardagi koyuyorum. sonra yogurdu sutun icinde karistiriyorsun ve kapagini kapatip sariyosun sicak durmasi gerekiyor. 3 saat filan ole kapali tut sogumaya basladgnda yogurt oluyor. gecen gun benim hic sogumamisti aldm dolaba koydum dolapta tutmus. sonra kapagi bi aciosun missss gbi yogurt kokuo

Uzun Ömürlü sütten olur dimi. Kakaolu sütten yapsam kakaolu mu olur ay ben çok beceriksizim ya yemek konusunda

Off off 3 gündür dís agrisi çekiyorum ya 20 lik dislerim cikmiyo benim ameliyat olmam lazımmış. Dün doktora gittim sana doğuma kadar ceza ağrısını çek bol bol daha önce neden ameliyatla aldırmadın dedi. Ben ayvayi yedim kulaklarım bile agriyo çok mecbur kalmadan almayalim çok riskli dedi. Film falan çekilmesi lazımmış. Napalım cekcez artık.

kızlar nasıl sıcak bu hava ya, biz birde en üst katta oturuyoruz bunaldım resmen, bebeğimin ocakta doğması iyi olmuş bir yandan onlar nasıl dayanırdı bu sıcağa

Canim cok gecmis olsun ben bilirim onu.iki tanesini hamile kalirim diye hemen aldirdim cok zor.iki tane daha var umarim onlar agrimaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…