- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.461
sutu kaynatcaksan kaynatiyorsun. kucuk parmagin isiya dayancak kadar oldugunda sutun durumuna gore yogurt koyuyosun. ben mesela 2.5 lt sute bi cay bardagi koyuyorum. sonra yogurdu sutun icinde karistiriyorsun ve kapagini kapatip sariyosun sicak durmasi gerekiyor. 3 saat filan ole kapali tut sogumaya basladgnda yogurt oluyor. gecen gun benim hic sogumamisti aldm dolaba koydum dolapta tutmus. sonra kapagi bi aciosun missss gbi yogurt kokuo
Uzun omurlu sutten sulu yogurt oluyor ama katki maddeli olmus oluyor cnm.inek sutu alamazsan gunluk sut ile yapablrsn.kakaolu sutle yapmana gerek yokUzun Ömürlü sütten olur dimi. Kakaolu sütten yapsam kakaolu mu olur ay ben çok beceriksizim ya yemek konusunda
Uzun omurlu sutten sulu yogurt oluyor ama katki maddeli olmus oluyor cnm.inek sutu alamazsan gunluk sut ile yapablrsn.kakaolu sutle yapmana gerek yok
Evet ondandir canim.mayaladikca koyulasir diyorlar ama..aslinda yogurdun mayasini da biyerden dogal bulmak lazim.hazir yogurtla mayalaynca yine ayni maddeler oluyor bosa kurek cekmek gibi..ben koyden manda yogurdu almstm onunla mayaladi annem.ondanda maya attm buzluga mayalamak icincanım benim sütüm açık süttü, ama içine kattığım yoğurt hazır yoğurttu benim ki ondan mı sulu oldu acaba
Evet ondandir canim.mayaladikca koyulasir diyorlar ama..aslinda yogurdun mayasini da biyerden dogal bulmak lazim.hazir yogurtla mayalaynca yine ayni maddeler oluyor bosa kurek cekmek gibi..ben koyden manda yogurdu almstm onunla mayaladi annem.ondanda maya attm buzluga mayalamak icin
sağol canımminimoy tatlım sana da hayırlı olsun prensesin :)
Evet cnm madem ugrasicaksin.sutunde yogurdunda katkisiz olsun..ayy bende öyle yapayım canım ozaman doğlaını bulmaya çalışayım
Uzun omurlu sutten sulu yogurt oluyor ama katki maddeli olmus oluyor cnm.inek sutu alamazsan gunluk sut ile yapablrsn.kakaolu sutle yapmana gerek yok
Evet cnm madem ugrasicaksin.sutunde yogurdunda katkisiz olsun..
Bana da dün verdi sorun mu var dedim yok dedi sorunsuz risksiz gebeliklerde de veriliyor mu ki?? Benim şükürler olsun düşük geçmişim ya da kanamam yok bilemedim niye verdievt 100mglık günde bi tane alıyorum ben de önlem olarak
Canım Allah yardımcn olsun. İnşallah azalır agrın. Ben hamilelik öncesi aldrmştm 4ünü de. Röntgen ve heyecandan dolayı iyi olmayabilir demışlerdi hamilelikte. Geçmiş olsunOff off 3 gündür dís agrisi çekiyorum ya 20 lik dislerim cikmiyo benim ameliyat olmam lazımmış. Dün doktora gittim sana doğuma kadar ceza ağrısını çek bol bol daha önce neden ameliyatla aldırmadın dedi. Ben ayvayi yedim kulaklarım bile agriyoçok mecbur kalmadan almayalim çok riskli dedi. Film falan çekilmesi lazımmış. Napalım cekcez artık.
Canim taylan hic iyi degil ya..Ya ben bu isme fena taktım 2 isme kadar eledim. Kutay ve Taylan sizce bu isimler nasıl kızlar? Sizler buldunuz mu?
Sağol canım valla isim zorCanım Allah yardımcn olsun. İnşallah azalır agrın. Ben hamilelik öncesi aldrmştm 4ünü de. Röntgen ve heyecandan dolayı iyi olmayabilir demışlerdi hamilelikte. Geçmiş olsun
Vallaha mıCanim taylan hic iyi degil ya..
Benimde bitane duruyo alt solda gömülü 3.çocuga hamleyi ben inş sıkıntı yapmaz.neyse şu doğumu yapayım 4.olmadan onuda aldırayım .gömülü olanı alırdım 7kılo zayıfla mıştım 4 dikiş vardıSağol canım valla isim zorsen en iyisini yapmışsın bu da bana ders olsun dogumdan hemen sonra aldircam. 3. Cocuga hamile kalmadan :)
Biz oğlum olursa Ege kızım olursa Eylül istiodukk , kızımız olcak ismi hazır :)Ya ben bu isme fena taktım 2 isme kadar eledim. Kutay ve Taylan sizce bu isimler nasıl kızlar? Sizler buldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?