2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi pazarlar annişler :)
biz 16. haftaya girdik mide bulantıları geçmişti ama bi kaç gün önce ve az önce yine nüksetti acaba sizde de olan var mı tam kurtuldum derken

Selam kızlar...nasilsınız bakalım..... Bir şey soracağım bu Sıcaklarda kaşıntı sorunu olan vardı. Beynim bel bölgem ve bacaklarım ışınında deli gibi kaşınıyor. Acaba benden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı?

Yo
canım benim sütüm açık süttü, ama içine kattığım yoğurt hazır yoğurttu benim ki ondan mı sulu oldu acaba
Yogurdunuzun sulu olmasinin sebebi sutun normalden biraz fazla sicak olmasi..dikkat edin.sicakligi azalttiginizda kalip gibi tutacaktir.birde sutu kaynatirken ocakta bol bol havalandirin almaya yakin.yani kepce kepce alip havadan geri dokun.en son mayalik yogurdunuzu (ornegin ben 5 kilo sute 3 veya 4 yemek kasigi yogurt koyuyorum)o yogurdun icine bir cimdik tuz ve bir cimdikte seker atip kasigin arkasiyla karistirip sutunuz icine yavas yavas akitarak bir yandanda karistirarak dokun.birde en onemli puf noktasi sallamadan yavasca.onceden 50 derecede isitip kapattiginiz firinin icinde aksamdan yaptiysaniz sabaha kadar bekletin.ve hemen alir almaz dolaba koyun..

kesinlikle canım iyiki kışa geliyor,biz dayanamıyoruz bu sıcaklara onlar nasıl dayanıcaklardı,gece dönünce karnımın altıda acıyor,bide sıcak üstüne,şu zamanlar bi geçseydi

belkide ondandır canım benim sulu olması :))

çok güzel vermişssin canım tarifi bunu mutlaka denicem yaptığımda :))

Be
çok güzel vermişssin canım tarifi bunu mutlaka denicem yaptığımda :))
Ben aklima takilan veya bilmedigim herseyi NEFIS YEMEK TARIFLERI sayfasindan bakio ogreniyorum.programi hatta tlfna indirdim cokta kolay oluyo.sanada tavsiye ederim.bu tarifide ordan ogrendim cokta guzel oluyo.ne yapsam rast gidiyo.

Ya en iyisi o zaten. Ben baya bi sure tek kalamadim hep birileri oldu yanimda. 1 hafta yalniz kaldim hemen kitaba sarildim ben de. Bi de puzzle aldim. En temizi en guzeli hicbi seyi dusunmeden, vesveseye vesile olmadan sakin yasamaya calismak.

Be

Ben aklima takilan veya bilmedigim herseyi NEFIS YEMEK TARIFLERI sayfasindan bakio ogreniyorum.programi hatta tlfna indirdim cokta kolay oluyo.sanada tavsiye ederim.bu tarifide ordan ogrendim cokta guzel oluyo.ne yapsam rast gidiyo.

facede beğenmiştim o siteyi ama bakmak aklıma gelmiyor tabi,telefona bende indireyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…