- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.721
Haftaya gideceğim Dr a inş.İnşallah canım benim hayırlısı olsun
evetKarizmatik duruyo demi
sağol canimmmkıyamam ya maaşallahhh :))
eveeett :) tesekkurederım yorumun ıcın :)
çok geçmiş olsun canım..bi daha yaşamazsın umarım..çok erken olmuş cidden bana da sonra magnezyum yazcam demişti doktor. sanırım kramplardan dolayı..
Sağol canım.. Aklınızda bulunsun kramp girince ayak baş parmağınızı kendinize doğru çekip bacağı gerdirin ya da benim gibi direk bacağı kaldırıp avaz avaz bağırın eşiniz masaj yapsınçok geçmiş olsun canım..bi daha yaşamazsın umarım..çok erken olmuş cidden bana da sonra magnezyum yazcam demişti doktor. sanırım kramplardan dolayı..
ela die bi arkadasm var hic sikinti cekmio ama nasi agirkanli anlatamam. yurumeye usenio sanki kopacak. esimde evlenmeden once kizim olursa bi isim istiorum diodu herkese soylemis gorumcem koydu. koy ama bende koyucam demis. oyüzden ben hep cinsiyeti belli olana kdr skladm herkesten. smdi soranlara diorum ama bu uc isimden baska bulsunlar. etrafimdaki kimseye koydurtmam. ben bi netlestirim sonra diger ikisini koyabilirler
Saol canım şimdilik 2ye indirdik işte benim de gönlüm kemal ali diyo gerçi
canım benim 42 idi sanırım ve erkek genelde tutuyor ama istisnalar varmışkızlarrrrrrr BCHG si 50 nın altında olup kızı olan, 50 nin üstünde olup erkek bebek bekleyen var mı?
bu uydurma bişeymı yoksa dogruluk payı var mı cidden ??
Benım kızlarda hep 50 üstündey dı deger ler .şimdi bu 41 çıktı ama hala cınsıyetı öğren Nedim gidipkızlarrrrrrr BCHG si 50 nın altında olup kızı olan, 50 nin üstünde olup erkek bebek bekleyen var mı?
bu uydurma bişeymı yoksa dogruluk payı var mı cidden ??
Benım kızlarda hep 50 üstündey dı deger ler .şimdi bu 41 çıktı ama hala cınsıyetı öğren Nedim gidip
canım benim 42 idi sanırım ve erkek genelde tutuyor ama istisnalar varmış
Canım iki gündür benimkisi de birşeyler yapıyor... O pıt pıtlar değilmiş heralde diyorum şimdiki hareketlerden sonraKızlaaar benimki içerde pırpır etti, ilk defa bu kadar net hissettim hareketlerini, muhteşem bir duyguymuş yaa
benimki aşağıda ama doktor büyük ihtimal kız dedi.Benim annemdede ablamla ben yukarda abimle erkek kardesim asagidayms canim hatta ordan anliyomus cinsiyeti:))))
hangisinde link atsana canım msj bölümünden yasaksa diye dedimKizi olan annelerim esim netten bakmis cok guzel lohusa taclari var anne kiza gore bende gordum bayildim biz siparis etcez guzelde lohusa pijamasi alcam tabi hastahane cikisi bisuru foto cekilcek sonuctadaha cok erken ama ben cok sevdim taclari sizede soleyeyim dedim kizinizla uyumlu cok hos bence :)
1 2 saat önce ogrendım 2lı test sonucumu 70 cıkmıs bchg . ay kızımmı olcak acaba , cok heyecan yaptım ya :)
bıde bütün rüyalarımda fallarımda herseyımde erkek cıkarken kız olması büyük şok olur
benim ki düşüktü ama kız :) sanırım uymuyor1 2 saat önce ogrendım 2lı test sonucumu 70 cıkmıs bchg . ay kızımmı olcak acaba , cok heyecan yaptım ya :)
bıde bütün rüyalarımda fallarımda herseyımde erkek cıkarken kız olması büyük şok olur
cinsiyet konusunda kadın hamile iken ne görürse tersi çıkarmış.bende hep oğlum olcağını gördüm rüyalarımda.ama nasibimizde kız varmış :)canım ben geçenlerde kızım olduğunu görmüştüm ama oğlum olucak nasipse :)) Allah hayırlısını versin ama kız evladın yeri başka
deniz güzeldirPekiiii sizce kemal ali mi güzel deniz ali mi?
Bende hep erkek gördüm erkek olcak canım kısmetsecinsiyet konusunda kadın hamile iken ne görürse tersi çıkarmış.bende hep oğlum olcağını gördüm rüyalarımda.ama nasibimizde kız varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?