2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eveeett :) tesekkurederım yorumun ıcın :)
çok geçmiş olsun canım..bi daha yaşamazsın umarım..çok erken olmuş cidden bana da sonra magnezyum yazcam demişti doktor. sanırım kramplardan dolayı..
çok geçmiş olsun canım..bi daha yaşamazsın umarım..çok erken olmuş cidden bana da sonra magnezyum yazcam demişti doktor. sanırım kramplardan dolayı..
Sağol canım.. Aklınızda bulunsun kramp girince ayak baş parmağınızı kendinize doğru çekip bacağı gerdirin ya da benim gibi direk bacağı kaldırıp avaz avaz bağırın eşiniz masaj yapsın

hahah en ıyısını yapıyosun valla ben kuzey koycam dıye dolanıodum ortalarda, yengem çatt dıye koydu valla :)
benımde ela dıye arkadasım var onunda süper bı hayatı var ama işte fazlaca etkılendım kötülemelerden :)

kızlarrrrrrr BCHG si 50 nın altında olup kızı olan, 50 nin üstünde olup erkek bebek bekleyen var mı?
bu uydurma bişeymı yoksa dogruluk payı var mı cidden ??

Benım kızlarda hep 50 üstündey dı deger ler .şimdi bu 41 çıktı ama hala cınsıyetı öğren Nedim gidip

canım benim 42 idi sanırım ve erkek genelde tutuyor ama istisnalar varmış

1 2 saat önce ogrendım 2lı test sonucumu 70 cıkmıs bchg . ay kızımmı olcak acaba , cok heyecan yaptım ya :)
bıde bütün rüyalarımda fallarımda herseyımde erkek cıkarken kız olması büyük şok olur

hangisinde link atsana canım msj bölümünden yasaksa diye dedim

canım ben geçenlerde kızım olduğunu görmüştüm ama oğlum olucak nasipse :)) Allah hayırlısını versin ama kız evladın yeri başka

canım ben geçenlerde kızım olduğunu görmüştüm ama oğlum olucak nasipse :)) Allah hayırlısını versin ama kız evladın yeri başka
cinsiyet konusunda kadın hamile iken ne görürse tersi çıkarmış.bende hep oğlum olcağını gördüm rüyalarımda.ama nasibimizde kız varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…