- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.741
cinsiyet konusunda kadın hamile iken ne görürse tersi çıkarmış.bende hep oğlum olcağını gördüm rüyalarımda.ama nasibimizde kız varmış :)
ben hamile kalmadan once kucagima bebek veriliodu. bu senin oglun muhammed metin die. metin hemde kayinbabamin adi. muhammedi kulagina okutup metinin yanina bisi koyalm ozaman dedim. cunku herkes o isimleri koy bebek ismiyle gelio diodu. ben hep erkek hissediodum. ruyalardanmi diodum ama sonra gercek cikti bebis erkekbide esime koymasak olurmu filan demistim. agir gelir die. snra aradan bayagi zaman gectikten snra ruyamda cocuk yemyesil alanda kosuodu kayinvalidem muhammet metin die sesleniodu. cocuk 9 yaslarnda filandi bak isim agir mi gelir diodun ama nasi uydu nasi guzel cocuk oldu dedi. cok etkilendim. belki bilincalti bilemiyorum. ama bakalim bebisim ruyamdaki bebk mi. dun okudugm kitapta ole ruya gorulurse bebek gorunurmus yaziodu. hayirlisi artik. bende gosteris olsn die koymak olsn die deil metinede uysun iki isimle seslenilsin istiyorum bebegime. ondan metine uyan bisi olsn istiyorum. metin oguz cok guzel uyuyodu. kayinbabamda cok efendidir dedesine benzer insallah
doğduğunda değişmesinBende hep erkek gördüm erkek olcak canım kısmetseAma dediğini bende duymuştum da bende tutmadı
benim ki düşüktü ama kız :) sanırım uymuyor
Kızlar kafamı karıştıran birşey var, şimdi ben 19. haftama girmiş görünüyorum hamilelik takviminde ama 18+1'iz şuan... Dışarda soranlar oluyor 18 haftalık demek biraz değişik oluyor teyzeler hmen kaç aylık diye soruyorlar çünkü... Dünde hamilelik takvimimde tebrikler 4. ayınızdasınız diyordu, eeee ben yeni mi girdim şimdi 4. aya 4,5 aylık değil mi benim minnak? Çok karıştırdım ben bu iişi yaaa bi yardım edin:)))
Anam daha minikmiş benim kuzu yaaaa nasıl hesaplıyorsun ki canım bunu? Son adet tarihinden hesaplanıyorsa 4 ay 1 hafta gibi görünüyor 27 mart çünkü4 ayı 3 gün falan geçmişsin canım
bende baktım ama yollasan link canım belki farklı bişiler vardır alıcaz tabi ki onları kız anneler olarakKizi olan annelerim esim netten bakmis cok guzel lohusa taclari var anne kiza gore bende gordum bayildim biz siparis etcez guzelde lohusa pijamasi alcam tabi hastahane cikisi bisuru foto cekilcek sonuctadaha cok erken ama ben cok sevdim taclari sizede soleyeyim dedim kizinizla uyumlu cok hos bence :)
Anam daha minikmiş benim kuzu yaaaa nasıl hesaplıyorsun ki canım bunu?
evet geneli uyuyor gibi...sanırım %80 -90 dogruluk payı var ama elıfın dedıgı gıbı genelde dogru cıkıyormus :) senınkı ıstısnalardan olmus
Doğru ya sanki 20. haftada 5 aylık olacakmış gibi düşünüyorum bende:)))) 30'a neden bölüyorsun o kısmı anlayamadım işte :)canım 19 haftanın sonuna doğru sanırım 4 buçuk, çarpma bölme yapıyorum :))))))))))) ben 17 haftalığım 17*7=119
119/30=3,99 falan çıkıyor. Yani bir gün eksikle 4 aylık. napıyım diğer türlü bulamıyorum :)))
Doğru ya sanki 20. haftada 5 aylık olacakmış gibi düşünüyorum bende:)))) 30'a neden bölüyorsun o kısmı anlayamadım işte :)
Heee 1 ay 30 gün misali tamamdır... Aslında mantıklı bir yöntemmiş:)))) ohh ya bende hesapladım şimdi oldu kafamdaki karışıklık bitti:))))7 ile kaç gün olduğunu, 30 ile kaç ay olduğunu bulmak için canım :))
Benim 34 çıktı cinsiyet erkek canım.bide hangı degerdı 50 nın altında olunca bebegın cınsıyetı hakkında bı fıkır verıyodu , o hangısıydı :)
canım son adet tarihinden, yaklaşık 9 ay 5 gün sonra doğum yapıyor insan.Kızlar kafamı karıştıran birşey var, şimdi ben 19. haftama girmiş görünüyorum hamilelik takviminde ama 18+1'iz şuan... Dışarda soranlar oluyor 18 haftalık demek biraz değişik oluyor teyzeler hmen kaç aylık diye soruyorlar çünkü... Dünde hamilelik takvimimde tebrikler 4. ayınızdasınız diyordu, eeee ben yeni mi girdim şimdi 4. aya 4,5 aylık değil mi benim minnak? Çok karıştırdım ben bu iişi yaaa bi yardım edin:)))
Heee 1 ay 30 gün misali tamamdır... Aslında mantıklı bir yöntemmiş:)))) ohh ya bende hesapladım şimdi oldu kafamdaki karışıklık bitti:))))
Bende şaşkın sanki çocuk 10 aylık doğacakmış gibi oh hafta hafta atlıyordum bi güzel:))canım son adet tarihinden, yaklaşık 9 ay 5 gün sonra doğum yapıyor insan.
Bu süre 40 haftaya tekabül ediyor.
eğer sen her 4 haftayı bir ay sayarsan, hamilelik 10 ay sürüyor.
Eğer ay hesabıyla söyleme çabasındaysan, son adet tarihinden sonra geçen kaç ay var onu sayabilirsin.
Mesela 3 Mayıs son adet tarihi olan bir kişi, bugün itibariyle (3 ağustos) tam olarak 3 aylık hamile demektir. Fakat, 13 hafta 1 günlük hamiledir.
Bilmem anlaşılır oldu mu :)
7 ile kaç gün olduğunu, 30 ile kaç ay olduğunu bulmak için canım :))
7 ile kaç gün olduğunu, 30 ile kaç ay olduğunu bulmak için canım :))
4. ayı bitirdik 5. ayın içindeyiz ; 4.25 oldum ben
can arapça cinin çoğulu çocuklara veriğiiz ismin anlamı güzel olmalı benceKızlar ya ogluşumun adı için çalışmalarım başladı, Can Poyraz, veya Can Kuzey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?