2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zaman geçse de ben izin kullansam, bir sene ücretsiz izne ayrılıcam nasipse ilgilenmek için, geçmiyor ama bir türlü :))
bende bir an önce izne ayrılmak istiyorum ama ücretsiz izin kullanamayacağım yeni ev aldık çünkü... Ama 16 hafta+yıllık izin+rapor 6 ayı buldururum ben..:)
Sen nasipse son 3 hafta kala mı ayrılacaksın?

bende bir an önce izne ayrılmak istiyorum ama ücretsiz izin kullanamayacağım yeni ev aldık çünkü... Ama 16 hafta+yıllık izin+rapor 6 ayı buldururum ben..:)
Sen nasipse son 3 hafta kala mı ayrılacaksın?

evet canım son 3 hafta alıcam nasipse ama kendimi iyi hissetmezsem daha erken de alırım ama niyetim 3 hafta kala sen canım :))

Canım benden sana tavsiye soranlara olduğundan daha küçük söyle, 4 aylıksan 3,5 aylık de. Doğum ne zaman derlerse 15 ocaksa eğer 1 şubat de. Yoksa başının etini yerler son zamanlarda doğmadı mı daha diye. Bu kayınvalidenler ve annenler için de geçerli. Yoksa onların baskısıyla sezaryen olmıycaksan bile sezaryen olursun..

Bu doğum tahminleri 40 haftaya göre yapılıyor. Ama geç döllenme durumunda 42. haftaya kadar uzayabiliyor. Mesai arkadaşım her şey yolunda gittiği halde 42+0'a kadar doğum belirtisi başlamadı. Son günü doktoru ertesi gün için sezaryen randevusu verdi ve Allah'a şükür o akşam devlet hastanesinde normal doğumla doğurdu çocuğunu. Hatta ikinciyi de buna benzer bir hikayeyle 39. haftada yan duran çocuğun doğum pozisyonuna dönmesiyle son anda sezaryenden kurtulup 41. haftada normal doğumla doğurdu. Doktoru özel olmasına rağmen ikisinde de doğum başlayınca doktorunu aramak yerine devlet hastanesine gitti, çatır çatır doğurdu.

Kesinlikle katılıyorum.
Eğer 40. haftayı görürseniz, hergün onlarca telefon geliyor "doğum oldu mu, kurtuldu mu, neden geç kaldı vs vs"
Bu durum ister istemez sizi strese sokuyor.

Kizlar. B 12 ve D vitaminine hic baktirdinizmi hamileyken?
Düşüklüğünde ilac verildimi? Decavit kullaniyorum ama yetersiz geliyo sanirim bana.

evet geneli uyuyor gibi... benimki erkek gibi kız belkide

olabilir hahahah DD benimki şimdiden' kız olursa avukat olsun ,35 ınden önce evlenmesın ,judoya gönderelım kımse yan bakamasın , damadında elımden çekecegı var' demeye başladı fena moda girdi , kız olursa işim var anlicağın

can arapça cinin çoğulu çocuklara veriğiiz ismin anlamı güzel olmalı bence
zaten ben Türkçe'deki anlamına göre veriyorum :) canım olacağı için, bebeğimi canım diye seveceğim, sevdiğim her insan gibi, sizin yorumunuza göre canım kelimesini de hiç kullanmamamız gerekiyor sanırım :)

doğru diyorsun geçen kayınvalide soruyor bende 4. aya yeni girdim dedim... Aaaa ben sen bitirdin zannediyordum dedi.. yok yok yeni girdim dedim.. onların tarafta hamileler vardı gerçektende doğuramadı daha falan filan diye bir sürü şeyler söylüyorlardı...

hahahahha bizimki de hakim olsun istiyormuş:) kimseye vermicekmiş allahım gözünden sakınıyorlar çakı vercekmiş eline evlenmese de olur diyo bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…