2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmm senin baya yüksek çıkmış o zaman.. Eeee o kadar çok şey yasaklamış ki ne yiyeceksin ki(((
valla canım semiz otu yiyorum, balık yiyorum, bol salata yiyorum. kahvaltı serbest. kadın doğumcumla diyetisyenim zaten görüşüyolar. kadın doğumcumda kilo almamı istemiyo. ama ben hamileliği böle bilmezdim canımın istediğini yicem sanırdım 5 ay daha sabretcem artık napiyimmm.

canım açlıktan ölürsün böyle
canım ilk başlarda çok kötü oluyodum ama baktım doktorlar ciddi yani şekerin yükselirse insüline başlatırız doğumdan sonrada şeker hastası olarak kalırsın deyince yemedi midemi küçülttüm sanırım. alıştım yani beni düşünmeyin

Bence oguzhan olsun benim kuzenimin adi kendisi cok hareketli ve guclu bir karakterdir kafasina koydugu herseyi yapar han eklentisi bence ismi guclendiriyor bizimde erkek olursa eger esimin dusundugu isimler arasinda

canım bişey sorucam, sende şeker nasıl çıktı, yani ne zaman anladılar? benim hiç şekerime fln bakılmadı çünkü henüz, baktıklarında ya çok geç olursaaa

kızlar, cinsiyet öğrenenler alışverişe başlıcak mısınız, bi kaç ay daha beklemeyi mi düşünüyosunuz

bende ilk gordugumde aglamistim. kulagina okutayim diorum ya smdi hepten ikilemde kaldim. muammet metin deniliodu yanina 3. ismi dusunuodum muhammedi kulagina okutrm diodum kimlikte 3 isin olmasn die

annen çok tatlıymış ya ama doğru söylemiş :)))

canım bişey sorucam, sende şeker nasıl çıktı, yani ne zaman anladılar? benim hiç şekerime fln bakılmadı çünkü henüz, baktıklarında ya çok geç olursaaa
Kuzum ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce babamda şeker olup olmadığını sordular ırsi diye. Hamile kaldığımın 1.5 Ay'ı şeker yüklemesi yaptı ne olur ne olmaz diye. Ak gö. Kara gö. Çıktı zaten. Normalde 5. Aydan sonra bakılacakmış. İyiki bakılmış önceden tedbir almış oldu doktorum.

Kendinizi sınayın. Mesela Şekerim çıkınca beni ateş basıyo Gözlerim yerinden fırlıcak gibi oluyo ve ağzım kuruyo sürekli kaçamak yaptığımda

katılıyorum canım benim bugün 11 gibi gözlerim karardı resmen bir iki tatlı yiyince kendime geldim,benim düşük sanırım,ne zamandır yemedim tatlı çikolata tarzı

kızlar, cinsiyet öğrenenler alışverişe başlıcak mısınız, bi kaç ay daha beklemeyi mi düşünüyosunuz
İçim gidiyo ama 8. Ayda başlamayı düşünüyorum. Allah korusun bişi olursa o kıyafetleri gördükçe çok kötü olurum. Sadece evi badana yaptırıp mobilyalarımı değiştirmeyi düşünüyorum. Köpişlerim birazcık kemirdi de

cok kasiniomus ama ilaclar ii geliomus bide onun kilosu var bilmiyorum kiloyla alakali olabilrmi
Olabilir kilo etkiliyormuş, ben kiloşuda Değilim ama bakalım. Bu gün işyerinde falan hiç kaçınmadım,galiba biraz serinliklere ilgili, klima ve serinlik varsa hiç sıkıntım yok ama doktor da baksın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…