2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kendinizi sınayın. Mesela Şekerim çıkınca beni ateş basıyo Gözlerim yerinden fırlıcak gibi oluyo ve ağzım kuruyo sürekli kaçamak yaptığımda
Benim annemde de şeker var canım mesela o acıktığında çok kötü oluyo. Bende öyle oluyorum. Kalp atışlarım hızlanıyo ter basıyo elim ayağım kesiliyo hatta sabah yataktan kalkıp kahvaltıyı hazırlayana kadar geçen süreye tahammülüm yok. Bir de şeker yüklemesi yapılana kadar gebelik şekeri varsa eğer şeker ölçüm cihazında değerim yüksek mi çıkar? Annemin cihazıyla ölçeyim bari

Yaa ben hergün mutlaka türk kahvesi içiyorum doktorum bir taneden birşey olmaz dedi. Zararı var mı ki?
Bende çok tiryakiydim canım günde 3 tane içerdim hamilelikten önce ama sonra araştırdım hatta doktorum günde 1 taneye izin verdi ama içmiyorum haftada 1 anca. Çünkü bebeğin plasentası kafeinin zararlı etkilerini tölere edemiyomuş. Ve okuduğum bi yazıda kafeinin her miligramı bebeğin kilosundan çalar yazıyodu etkilendim bende. İnsan içmeyince alışıyo önceleri burnumda tüterdi resmen Ne gerek var diye düşünüyorum her seferinde yani çok zararlı olmasa da yararlı olmadığı kesin. 9 ay katlanırım diyorum vazgeçiyorum ama tabi haftada 1 kaçamak mutlaka var

Burda bişi var dediyse erkek olduğunu ima etmiş

emdiği sürece bunda yatacak :) beşik olarak park yatak türü bir şey düşünüyorum

Gün içinde herhangi bir belirti yaşıyomusun ama çok yedikten sonra açken değil

yok, bu anne yanı beşik :=) park yatak başka :=)
yok canım bır yerı sıkısmaz bebişin
nerden sıkıscak kı? yanlarda da bişiler var.
hem olmasaydı bıle bişi olacagını sanmıyorum.
Ne çok Beşik çeşidi varmış ben hala hastane çıkışı organik Pamuklu setlerdeyim hala beğenemedim benim çok işim var.

Gezdiğimde Ama ben abartıyorum şu gezme işini galiba. Dün çok ağrıdı mesela ama 3te bi çıktım evden döndüğümde 9du arada 1-2 saat oturmuş olsam 4-5 saat gezmişim işte
bana verdıgı demir hapını galıba kullanmayacagım, dün kullandım bin pişman oldum
midem 5 dk. içinde feci şekilde bulanmaya başladı
ama öyle böyle bulanma degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…