- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.821
Aynen titreyincede şeker düşüyomuş. Bende aç kalınca düşüyo hemen atıştırıyorum. Fırlak hormonlarımız varkatılıyorum canım benim bugün 11 gibi gözlerim karardı resmen bir iki tatlı yiyince kendime geldim,benim düşük sanırım,ne zamandır yemedim tatlı çikolata tarzı
Aynen titreyincede şeker düşüyomuş. Bende aç kalınca düşüyo hemen atıştırıyorum. Fırlak hormonlarımız varben alet aldım şüphelendiğim an ölçüyorum ona göre davranıyorum. Herşey bebişler için. Yoksa ben istemezmiyim Çikolatalı pasta Alıp yumulmayı
Ben de 4 kilo aldım. Ama hamile kalmadan önce çok muz kızdım. Şimdi güzel güzel yemek yiyorum. Sadece Öğlen yemek yemelere pek alışamadım. Tam öğün yiyince çok rahatsız oluyorum. Görüşümde Büyüdü yemek Artı bebek sıkıştırıyor beniayyy benim dr benim bi ayda 4 kilo aldgmi gorse o bayilir heralde birbucuk kiloya ole asiri tepki verdiki utandim :) yemiyorum valla dedim. ilk 2 ay geceleri cok acikiodum ekmek yemeyen ben ekmek arasi yiyip duruodum ozaman bile ayda 1 kilo almistim gecen ay yemedim yesem zaten yedim oldu derim uzulmem ama yemeden nası aldim bende bilmiyorum. dr un tepkisinden korkuma karnim aciksada yiyemiyorum gecegecen misir patlagi istedi canim kalktim mikrodalgada yagsiz tuzsuz patlattim peh dedim buda hic bi zevk vermedi misir dedign tuzlu tuzlu olacak gerci tuzu da biraktgmdan midir nedir disardaki yemekler cok tuzlu gelio agzim bi tuhaf oluo. artik hakkimizda hayirlisi
Sen bu yediklerinde yaşayabiliyorsun ya bence en büyük başarı o.... Allah kolaylık versin canım ya tebrik ederim. (Dayanabiliyorsan)bak mesela bende şeker çıktı kilo almamam için neler yasak ben sana yazayım onlarıda kendin ne yiyip ne yememen gerektiğine karar ver. meyvegillerden sadece ekşi erik ve yeşil elma serbest diğer herşey yasak. makarna, pilav, hamur işi, havuç patates yasak. sebze yemekleri yasak sadece haşlaması serbest., ekmek sadece günde bir dilim oda diyet, kola ve meyve suları yasak sadece sade soda ve bir bardak zero kola serbest. her öğünümde yoğurt var. açık çay günde bir bardak serbest. barbunya bezelyenin sadece haşlaması serbest yemekleri yasak. domates salatalık serbest ama yağsız ve tuzsuzzz. daha yazayım mı açım ben be aç. hadi bunları uygula bakalım. ben 7 kilo verdim halada almıyorum.
Senin bebiş kızmıydı erkekmiydi canım. Onun canı istemiyorsa yeme zaten ama tatlı yenmez mi yawwwben normalde tatlıyı çok seviyorum ama hamileliğimden beri yiyesim gelmiyor,babası gibi tatlıyı sevmicek sanırım :)) alet almakla iyi yapmışsın canım anında ölçmek için mantıklı :)))
Canım napacan. Eğer dikkat etmezsem çocuğun organları sıkıntılı olur dedi doktor. Nasıl kıycam yavrucuğa. Boğazı kesiyorum mecburen. Değilse bebişi almaya kadar gider. Ama 5 ay sonraaa tutmayın beniSen bu yediklerinde yaşayabiliyorsun ya bence en büyük başarı o.... Allah kolaylık versin canım ya tebrik ederim. (Dayanabiliyorsan)
Senin bebiş kızmıydı erkekmiydi canım. Onun canı istemiyorsa yeme zaten ama tatlı yenmez mi yawww
Evet geçen hafta öğrendim zor oldu ama bacakları açınca gördük. Sen öğrenemedin miMerhaba cinsiyet öğrendiniz mi:)
Evet geçen hafta öğrendim zor oldu ama bacakları açınca gördük. Sen öğrenemedin mi
ErkekmişCinsiyet ne? Yok henüz öğrenemedim randevum iki hafta sonra
Biz de kız istioduk ama tabi hayırlısı :)Erkekmişkız bekliyodum ama olmadı. 2 hafta sonraya belli olur herhalde.
Testin çok güzel.en en düşük risk
Evet bu sene çok erkek var. Benim arkadaşlar 12. Haftada öğrendi hepsi erkek benimki göstermiyo herhalde kız dedim ama pipi görünce çok şaşırdım. Göbek bağıdır diye doktoru uyardım ama onuda gösterince inandımBiz de kız istioduk ama tabi hayırlısı :)
İki hafta önce gittiğimizde tahmin etti ama söylemedi inatla
Bizde bu kadar erken gordugune gore erkektir diye düşündük.
Zaten bu dönem erkek coğu
Poyraz çok güzelKızlar ya ogluşumun adı için çalışmalarım başladı, Can Poyraz, veya Can Kuzey
Gözün aydınBi erkek de benden bacılar
Senin bebiş kızmıydı erkekmiydi canım. Onun canı istemiyorsa yeme zaten ama tatlı yenmez mi yawww
Evet bu sene çok erkek var. Benim arkadaşlar 12. Haftada öğrendi hepsi erkek benimki göstermiyo herhalde kız dedim ama pipi görünce çok şaşırdım. Göbek bağıdır diye doktoru uyardım ama onuda gösterince inandımne diye tahminde bulundu seninki?
Sıpalar nasılda hayatımıza burunlarını soktular dimi yerim ben onları. Hele bi doğsunlar nasıl özledim abur cubur yemeyierkek canım :)) valla bende anlamadım normalde tatlıyı seviyorum çok ama artık aklıma bile gelmiyor olsada olur olmasa da :)) hatta kahveyi çok seviyordum doktorum da izin verdi arada içmeye ama kokusundan bile tiksindim :)) benim oğlan istemiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?