- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.881
Tatlım şeker aleti varya parmağını deliyosun. Mesela yakında ben su içtiğimde parmaklar fıskiye görevi görecek delik deşik olduNeden olcuyorsunuz ki dr gerektiginde bakmicak mi.benim bu ay seker yuklemem var mesela
Neyle ölçüyosunuz dedin sandım pardonNeden olcuyorsunuz ki dr gerektiginde bakmicak mi.benim bu ay seker yuklemem var mesela
bende cıps yıyorum arada ama asla kola ıcmıyorum. Cıkolata yıyorum. Yani kendımızı çok kısıtlamamız gerektıgını düşünüyorum.ben ara sıra dorıtos yıyorum valla
Bana haftada 1 ıcebılırsın dedıkı bayılırım kahveye offfffffYaa ben hergün mutlaka türk kahvesi içiyorum doktorum bir taneden birşey olmaz dedi. Zararı var mı ki?
Ben enteresan şeyler hissediyorum da canım açken özellikle. Annem şeker hastası tabi doğal olarak risk grubunda olmuş oluyorum. Annemin cihazı var da bende bi ölçeyim dedim önceden de ölçerdim zaten kontrol amaçlı.Neden olcuyorsunuz ki dr gerektiginde bakmicak mi.benim bu ay seker yuklemem var mesela
Edirneliyim canım ben ama kütahyada yaşıyorum. Yol biraz uzun ama doktordan izin çıktı allahtan yavaş yavaş gidin 2 saatte 1 dur 5 dk yürü devam et dediMemleket nere canım
Iyi dusun derim. Isim cok onemli. Ben ruya deyip gecemezdim.bende ilk gordugumde aglamistim. kulagina okutayim diorum ya smdi hepten ikilemde kaldim. muammet metin deniliodu yanina 3. ismi dusunuodum muhammedi kulagina okutrm diodum kimlikte 3 isin olmasn die
Dikkat et kendineEdirneliyim canım ben ama kütahyada yaşıyorum. Yol biraz uzun ama doktordan izin çıktı allahtan yavaş yavaş gidin 2 saatte 1 dur 5 dk yürü devam et dedi
Anammmm 30 sayfa ne konuştunuz kızzz okuyamıyomm önemli bişi varmı bilmen yapmam gereken özetleyin hele size zahmet
Gözlerin dişlerin çok yakışıklısın
Ne sebeple sayfalara yetişemediğin içinmiişte bu sebeple takip edemiyorum :/
Benim hcg çok yüksekti 76Kızlar rica etsem fb/hcg degerlerını ve cinsiyetlerini yaZarmısnı bebıslerınızın benım ıkılı testte cok mu dusuk cıktı acaba doktor normal dedı degerler ama hemde bır fıkır olur ::)))
bunu deniycemhece yatarken ic canim ozaman etkilemio
Erkek cnmcimcim16 cinsiyeti ne kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?