2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Neden olcuyorsunuz ki dr gerektiginde bakmicak mi.benim bu ay seker yuklemem var mesela
kesinlikle smdi kizlarini vermemek icin ellernden gelni yaparlar. ayyy bnmde kizim olaydi kiz evlnsefe birakmio ama babayi ama erkek hemen kadının himayesine girio gerci benim kocis bagli ailesine ama aileyi unutan erkklerde varrrrrr

kesinlikle smdi kizlarini vermemek icin ellernden gelni yaparlar. ayyy bnmde kizim olaydi kiz evlnsefe birakmio ama babayi ama erkek hemen kadının himayesine girio gerci benim kocis bagli ailesine ama aileyi unutan erkklerde varrrrrr

evet canım şu an düşüncesi bile onları üzmeye yetiyor.erkekler uzaklaşıyor ailelerinden maalesef.benim eşimde hep ondan kız istedi yanı başımda dursun gitmesin diye :) ama dediğin gibi bağlı erkeklerde var unutmaz senin minik adamın seni canım.. üzülmeee

aaa ne gibi şeyler canım banada bişiler oluyor arada tabi cihaz varsa ölç ama kendini o psikolojiye sokma şekerin artma vakti var gebelikte artacaksa eğer

Aynen canim bazen diorm kapi calsa bi tabak yemek gelse esim yapio arada soluyoz disardan ama biyere kadar tabi hic halim yok brnimde bebegm is yapcak
aaahh ahhh nerde öyle anlayışlı komşular.benim karşı komşum canın bişey çekerse söyle dedi ama insan önce kendi getirir de sonrasında da biz söyleriz dimi

Günaydın herkese
Gece uykularım berbat kızlar
Kalça kemigim çok ağrıyor sağ taraf sağa yatamıyorum dün sağlık ocağına gittim tsh içinkan verecektim ebeye söyledim hemen kalsiyum a bakalım dedi 2 tahlil daha yazdı bugün sonuçları alicam
Bu arada bebisini merak edenler sağlık ocağı kalp atışını dinletiyo ben dün dinledim içim rahatladı sizede söyliyim dedim

benimde ayni. tatli diyince sanki agzim doluyor yutamiyorum hissi olusuyor. cikolata vs dogru duzgun yemedim anca esim agzima atmaya calistiginda kirmamak icin isiriyorum oda agzimda buyuoda buyuo. ama eksi felaket yiyorum.tezi curuttuk biz sanirim

kesinlikle canım tez mez kalmadı sayemizde :)))

aynen canım çok haklı..onlar engel olsa biz ayarlarız zaten başımıza mı kalsınlar..çıtırken gitsinler

Evet bende öyle sanırdım herşeyi istediğimiz kadar yiyebilecğiz diye ama öyle değilmiş maalesef ki... Ama bir bakıma iyi sonuçta fazla kilo almazsın işte... Ben bulantılar geçince almaya başladım 2 kilo aldım bile :))) Yine iyi dayanıyorsun ben özeldeki doktorum o kadar da yüksek değil deyince çok da fazla dikkat etmemeye başladım açıkcası abartmamak şartıyla tabi:)

sağlık ocağı beni 26sında çağordo aşı için birde değerlerime bakmak için senin gibiyim bende canım özellikle 4 gecedir uyuyamıyorum kalça kemiğim kasıklarım çok ağrıyor ya

sağlık ocağı beni 26sında çağordo aşı için birde değerlerime bakmak için senin gibiyim bende canım özellikle 4 gecedir uyuyamıyorum kalça kemiğim kasıklarım çok ağrıyor ya
bende de var kızlar bu kadar kişide varsa çok normal demekki.umarım doğumdan sonra geçer.bu aralar azaldı benim birkaç hafta önce dayanılmazdı..

Bu arada kilolar ne alemde ??
Ben hamile kaldığım kilodayim 57.7 geldim dün tam da bu kiloyla hamiş kalmistim
12 haftalikken 55.5 oldum simdi tekrar ayni kilo inşallah çok almam ilk hamileligimde 12 kilo aldım doktor ideal demisti zaten Kızımda 4 kilo dogmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…