- 6 Haziran 2010
- 552
- 218
- 123
- 43
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.901
Ben de 2.5 kilo aldım şu zamana kadar yaaa az gibi geliyo bana. Gerçi sık acıkıp çabuk doyuyorum. doktora da sordum bulantım da olmadı öyle yememi etkilicek kadar diye. sonuna kadar 8 kilo fln aldınmı neyimize yetmemiş dedi çok rahat bi doktora sahibim cevapları beni benden alıyo
ayyyyy bilmemmmiii bilmemmiiiiiiAy alışveriş merkezlerinde çukulata şelalesini bilirmisin bardağa Ananas kivi Çilek üstüne bitterçukulataaa ay canım çekti ya
kesinlikle smdi kizlarini vermemek icin ellernden gelni yaparlar. ayyy bnmde kizim olaydi kiz evlnsefe birakmio ama babayi ama erkek hemen kadının himayesine girioNeden olcuyorsunuz ki dr gerektiginde bakmicak mi.benim bu ay seker yuklemem var mesela
bende geçemiyor um oyuzden aklim cok karisikIyi dusun derim. Isim cok onemli. Ben ruya deyip gecemezdim.
hahaha bu seye bayiliorum yaaa bazen esime yapiomHava da çok sıcak aynen şöyle oldum
kesinlikle smdi kizlarini vermemek icin ellernden gelni yaparlar. ayyy bnmde kizim olaydi kiz evlnsefe birakmio ama babayi ama erkek hemen kadının himayesine giriogerci benim kocis bagli ailesine ama aileyi unutan erkklerde varrrrrr
aaa ne gibi şeyler canım banada bişiler oluyor aradaBen enteresan şeyler hissediyorum da canım açken özellikle. Annem şeker hastası tabi doğal olarak risk grubunda olmuş oluyorum. Annemin cihazı var da bende bi ölçeyim dedim önceden de ölçerdim zaten kontrol amaçlı.
Di mi ya gelsin hamburgerler gitsin şekerpareler gelsin colalar cipsler gitsin bitter çukular
Neyle ölçüyosunuz dedin sandım pardon
ben ara sıra dorıtos yıyorum valla
aaahh ahhh nerde öyle anlayışlı komşular.benim karşı komşum canın bişey çekerse söyle dedi ama insan önce kendi getirir de sonrasında da biz söyleriz dimiAynen canim bazen diorm kapi calsa bi tabak yemek gelse esim yapio arada soluyoz disardan ama biyere kadar tabi hic halim yok brnimde bebegm is yapcak
benimde ayni. tatli diyince sanki agzim doluyor yutamiyorum hissi olusuyor. cikolata vs dogru duzgun yemedim anca esim agzima atmaya calistiginda kirmamak icin isiriyorum oda agzimda buyuoda buyuo. ama eksi felaket yiyorum.tezi curuttuk biz sanirim
hee oldu ,başımıza kalsınlarannanemın bi lafı var ,''kızım evlenin ,evlenmezseniz sinir gelir üstünüze'' der çok güleriz ama haksızda degıl ,vakti gelince öyle bi giderlerki bizim adamlar hiçbişey yapamaz ,kalırlar öyle :)
Evet bende öyle sanırdım herşeyi istediğimiz kadar yiyebilecğiz diye ama öyle değilmiş maalesef ki... Ama bir bakıma iyi sonuçta fazla kilo almazsın işte... Ben bulantılar geçince almaya başladım 2 kilo aldım bile :))) Yine iyi dayanıyorsun ben özeldeki doktorum o kadar da yüksek değil deyince çok da fazla dikkat etmemeye başladım açıkcası abartmamak şartıyla tabi:)valla canım semiz otu yiyorum, balık yiyorum, bol salata yiyorum. kahvaltı serbest. kadın doğumcumla diyetisyenim zaten görüşüyolar. kadın doğumcumda kilo almamı istemiyo. ama ben hamileliği böle bilmezdim canımın istediğini yicem sanırdım5 ay daha sabretcem artık napiyimmm.
Günaydın herkese
Gece uykularım berbat kızlar
Kalça kemigim çok ağrıyor sağ taraf sağa yatamıyorumdün sağlık ocağına gittim tsh içinkan verecektim ebeye söyledim hemen kalsiyum a bakalım dedi 2 tahlil daha yazdı bugün sonuçları alicam
Bu arada bebisini merak edenler sağlık ocağı kalp atışını dinletiyo ben dün dinledim içim rahatladı sizede söyliyim dedim
bende de var kızlar bu kadar kişide varsa çok normal demekki.umarım doğumdan sonra geçer.bu aralar azaldı benim birkaç hafta önce dayanılmazdı..sağlık ocağı beni 26sında çağordo aşı için birde değerlerime bakmak içinsenin gibiyim bende canım özellikle 4 gecedir uyuyamıyorum kalça kemiğim kasıklarım çok ağrıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?