2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana verdıgı demir hapını galıba kullanmayacagım, dün kullandım bin pişman oldum
midem 5 dk. içinde feci şekilde bulanmaya başladı
ama öyle böyle bulanma degıl.
Hangini kullanıyosun demir hapı olarak? Bana gynoferon verdi 3 gündür içiyorum hiç bi şikayetim olmadı. Ama demir önemli bak olmadı değiştirsin

Hangini kullanıyosun demir hapı olarak? Bana gynoferon verdi 3 gündür içiyorum hiç bi şikayetim olmadı. Ama demir önemli bak olmadı değiştirsin
benımkı de ondan.
valla çok kötü yaptı midemi.önceden çok bulantım oldugu için 1 ay sonra verırım demişti
ayy bilemiyorum napcam ben yaa

ben normalde tatlıyı çok seviyorum ama hamileliğimden beri yiyesim gelmiyor,babası gibi tatlıyı sevmicek sanırım :)) alet almakla iyi yapmışsın canım anında ölçmek için mantıklı :)))
benimde ayni. tatli diyince sanki agzim doluyor yutamiyorum hissi olusuyor. cikolata vs dogru duzgun yemedim anca esim agzima atmaya calistiginda kirmamak icin isiriyorum oda agzimda buyuoda buyuo. ama eksi felaket yiyorum.tezi curuttuk biz sanirim

bende onceden duzenli yedigimde hep kilo aliodum. smdi yiyorm ara ogun meyve yiyorum. yada aksam meyve yiyorum. disarda yedikleri m fazla gelliyor karnim.catlicak gbi oluo

benımkı de ondan.
valla çok kötü yaptı midemi.önceden çok bulantım oldugu için 1 ay sonra verırım demişti
ayy bilemiyorum napcam ben yaa
Şu şeker pembe şirin görünümlü hap demi? Söyle mutlaka doktoruna demirin çok daha düşerse kanın da düşer sonra elini kolunu kaldıramazsın yorgunluktan.

Sıpalar nasılda hayatımıza burunlarını soktular dimi yerim ben onları. Hele bi doğsunlar nasıl özledim abur cubur yemeyi
ahhh ahhh ruyalarimda jelibon yiyorum normalde marketten bos cikmazdim. avmlerde o sekercileri es gecmezdm ama smdi bakip geciorum oglusum saglikli olsnda surda ne kaldi

bende onceden duzenli yedigimde hep kilo aliodum. smdi yiyorm ara ogun meyve yiyorum. yada aksam meyve yiyorum. disarda yedikleri m fazla gelliyor karnim.catlicak gbi oluo
Ben de 2.5 kilo aldım şu zamana kadar yaaa az gibi geliyo bana. Gerçi sık acıkıp çabuk doyuyorum. doktora da sordum bulantım da olmadı öyle yememi etkilicek kadar diye. sonuna kadar 8 kilo fln aldınmı neyimize yetmemiş dedi çok rahat bi doktora sahibim cevapları beni benden alıyo

gayet ii bence daha ne istion bende otrdummu hemen doyuyorum halbuki o an deveyi yicekmis gbi acikiom ama 2 kasikta bitio isim.

ahhh ahhh ruyalarimda jelibon yiyorum normalde marketten bos cikmazdim. avmlerde o sekercileri es gecmezdm ama smdi bakip geciorum oglusum saglikli olsnda surda ne kaldi
Ay alışveriş merkezlerinde çukulata şelalesini bilirmisin bardağa Ananas kivi Çilek üstüne bitter çukulataaa ay canım çekti ya

gayet ii bence daha ne istion bende otrdummu hemen doyuyorum halbuki o an deveyi yicekmis gbi acikiom ama 2 kasikta bitio isim.
Ayyy bende bende dünyaları yicek gibi oturuyorum masaya Zaten şu doktorlara ne sorsak iyi ne güzel diyolar gerçi kilo mevzuunda haklı olabilir de. Bugün doktora diyorum ki bebeğin suyunu görebiliyosunuz ultrasondan dimi diyorum evet dedi nasıl peki suyu dedim. İyi iyi tadı tuzu suyu herşeyi yerinde diyo hey allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…