- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.861
Hangini kullanıyosun demir hapı olarak? Bana gynoferon verdi 3 gündür içiyorum hiç bi şikayetim olmadı. Ama demir önemli bak olmadı değiştirsinbana verdıgı demir hapını galıba kullanmayacagım, dün kullandım bin pişman oldum
midem 5 dk. içinde feci şekilde bulanmaya başladı
ama öyle böyle bulanma degıl.
neler var :=) ben de organık alacaktım vazgectım. çünkü öyle tek seferlık almakla olmaz diye düşündüm. ucuz da degıl 120 den baslıyor :=)Ne çok Beşik çeşidi varmışben hala hastane çıkışı organik Pamuklu setlerdeyim hala beğenemedim benim çok işim var.
benımkı de ondan.Hangini kullanıyosun demir hapı olarak? Bana gynoferon verdi 3 gündür içiyorum hiç bi şikayetim olmadı. Ama demir önemli bak olmadı değiştirsin
benimde ayni. tatli diyince sanki agzim doluyor yutamiyorum hissi olusuyor. cikolata vs dogru duzgun yemedim anca esim agzima atmaya calistiginda kirmamak icin isiriyorum oda agzimda buyuoda buyuo. ama eksi felaket yiyorum.tezi curuttuk biz sanirimben normalde tatlıyı çok seviyorum ama hamileliğimden beri yiyesim gelmiyor,babası gibi tatlıyı sevmicek sanırım :)) alet almakla iyi yapmışsın canım anında ölçmek için mantıklı :)))
bende onceden duzenli yedigimde hep kilo aliodum. smdi yiyorm ara ogun meyve yiyorum. yada aksam meyve yiyorum. disarda yedikleri m fazla gelliyor karnim.catlicak gbi oluoBen de 4 kilo aldım. Ama hamile kalmadan önce çok muz kızdım. Şimdi güzel güzel yemek yiyorum. Sadece Öğlen yemek yemelere pek alışamadım. Tam öğün yiyince çok rahatsız oluyorum. Görüşümde Büyüdü yemek Artı bebek sıkıştırıyor beni)
Şu şeker pembe şirin görünümlü hap demi? Söyle mutlaka doktoruna demirin çok daha düşerse kanın da düşer sonra elini kolunu kaldıramazsın yorgunluktan.benımkı de ondan.
valla çok kötü yaptı midemi.önceden çok bulantım oldugu için 1 ay sonra verırım demişti
ayy bilemiyorum napcam ben yaa
evet o şeker görünümlü şeyŞu şeker pembe şirin görünümlü hap demi? Söyle mutlaka doktoruna demirin çok daha düşerse kanın da düşer sonra elini kolunu kaldıramazsın yorgunluktan.
Yok kız ne alaka sen yemek yedikten tam 1 saat sonra ölç Değeri bana yaz ben söliyim sanaBazen uyku basıyo çok yediğimde ama bu onunla alakalı bi belirtimidir bilmiyorum. Bi esneme bi esneme
Aynen çok pahalı yaneler var :=) ben de organık alacaktım vazgectım. çünkü öyle tek seferlık almakla olmaz diye düşündüm. ucuz da degıl 120 den baslıyor :=)
ahhh ahhh ruyalarimda jelibon yiyorumSıpalar nasılda hayatımıza burunlarını soktular dimi yerim ben onları. Hele bi doğsunlar nasıl özledim abur cubur yemeyi
hece yatarken ic canim ozaman etkilemiobana verdıgı demir hapını galıba kullanmayacagım, dün kullandım bin pişman oldum
midem 5 dk. içinde feci şekilde bulanmaya başladı
ama öyle böyle bulanma degıl.
Ben de 2.5 kilo aldım şu zamana kadar yaaa az gibi geliyo bana. Gerçi sık acıkıp çabuk doyuyorum. doktora da sordum bulantım da olmadı öyle yememi etkilicek kadar diye. sonuna kadar 8 kilo fln aldınmı neyimize yetmemiş dedi çok rahat bi doktora sahibim cevapları beni benden alıyobende onceden duzenli yedigimde hep kilo aliodum. smdi yiyorm ara ogun meyve yiyorum. yada aksam meyve yiyorum. disarda yedikleri m fazla gelliyor karnim.catlicak gbi oluo
bünyeden bünyeye değişiyo etkisi demek canım. Ya gece yatarken içmeyi dene yada doktoruna danış ama mutlaka al derim önemli çünkü.evet o şeker görünümlü şey
gayet ii bence daha ne istionBen de 2.5 kilo aldım şu zamana kadar yaaa az gibi geliyo bana. Gerçi sık acıkıp çabuk doyuyorum. doktora da sordum bulantım da olmadı öyle yememi etkilicek kadar diye. sonuna kadar 8 kilo fln aldınmı neyimize yetmemiş dedi çok rahat bi doktora sahibim cevapları beni benden alıyo
Ay alışveriş merkezlerinde çukulata şelalesini bilirmisin bardağa Ananas kivi Çilek üstüne bitterahhh ahhh ruyalarimda jelibon yiyorumnormalde marketten bos cikmazdim. avmlerde o sekercileri es gecmezdm ama smdi bakip geciorum oglusum saglikli olsnda surda ne kaldi
Ayyy bende bende dünyaları yicek gibi oturuyorum masayagayet ii bence daha ne istionbende otrdummu hemen doyuyorum halbuki o an deveyi yicekmis gbi acikiom ama 2 kasikta bitio isim.
Tamam canım çarşamba memlekete gidiyorum kısmetse ozaman hem açlık hem tokluk ölçeyim bariYok kız ne alaka sen yemek yedikten tam 1 saat sonra ölç Değeri bana yaz ben söliyim sana
hahaha kendi nie evlenmisayy ben de oglusumu vermem kizlaraaaa[/QUOTE
Kendi isterken iyiydi dimi.birde hersey cok kolay olsun isterler.simdi kendi baslarina gelince anlarla anne babalarimizil
Tamam canım çarşamba memlekete gidiyorum kısmetse ozaman hem açlık hem tokluk ölçeyim bari
Memleket nere canımTamam canım çarşamba memlekete gidiyorum kısmetse ozaman hem açlık hem tokluk ölçeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?