2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktora 2 hafta sonra gıdeyım dıyorum : p
kese falan gözükmeyecek nasıl olsa
10 kre gıt gel olmasın dedım

Son adet tarihinizin ilk gününü girin: 04.05.2015
4 hafta + 3 günlük hamilesin. Yani 5. haftanın 3. günündesin :) 2 gün sonra tahminen kesen gözükür. Çokta ihmal etmeyin, bu topicte bir arkadaşımıza doktor 5 günlük yatak izni verdi. Usg de hafif kanama görmüş :(

Görürsün tabii ki annesi :) O kadar harika bir duygu ki :KK36: Gitmeden önce wc ye gitme çişe sıkışıkken daha net belli oluyormuş :))) Doktordan rica et birazcık daha bakalım de :)) Ben pişman oldum yavruşumun hasretiyle yanıp tutuşuyorum görmek için :-):-):-)
Ayyy deli gibi su içtimmm çok çişimm vaarrr girmiyimmiii rahatsız ediooo

Son adet tarihinizin ilk gününü girin: 04.05.2015
4 hafta + 3 günlük hamilesin. Yani 5. haftanın 3. günündesin :) 2 gün sonra tahminen kesen gözükür. Çokta ihmal etmeyin, bu topicte bir arkadaşımıza doktor 5 günlük yatak izni verdi. Usg de hafif kanama görmüş :KK43:
4 haftalık olması ımkansız bence :=) bugun adetımın 2. günü 1 hafta sonra 4 haftalık olabilir, o da adetten hemen sonra hamıle kaldıysam.. yoksa yanlıs mı hesap mı yapıyorum?
hcg degerım 463.7 cıktı

Kız sen şaka mısın :-):-):-)
Reglin kaç gün sürdüğü değil önemli olan Nisan ayının kaçında başladığı :-):-):-)
Hamileliğin şokunda yavrum daha :-)
allah allah.. başladıgı zamanı nıye sayıyorlar kı ..adet bittikten sonra ki andan itibaren saydım zamanı, o da ne zaman hamıle kalındıgı bılınmıyor suan :=) yani 1 aylık nasıl olur kı, hamıle kalmasaydım bugun adetımın 2 . günü olacaktı..
yoksa bu turlu hesaplanmaz mı ? :KK48:

Back
X