• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anladım kuzum ben şuan şehirdışındayım eğitim dolayısıyla o yüzden özeldeki doktoruma ist. gidince cuma görünücem... o benden test isterse onlarıda devletteki doktora veririm yaptırırım... Geçen gittiğim ankara da bi devlet hastanesiydi yine ona yaptırırım bende ama her test devlette yapılıyor mu onu bilmiyorum... uzattım lafı :KK48: Sen al özelden listeni götür devlette bi kadın doğumcuya ver listeyi yaptır kuzum
Anladim.canim tesekkur ederim bugun 12de randevum var bakalim ne dicek doktor

Cnm ben bi ara full ciğer istiyodum normalde de hiç sevmem aslında ama o ara çok yedim seninki de geçici olur canın istiyoken ye valla :)
Yiyorum canin bi danayi tek basima yerim sanki o derce ;) bugun randevum var bakalim gor3cekmiyim pitpitlari insallah duyarim

Gunaydınn kızlarr sabah 5 e kadar uyanıktım dün cnm poğaca istedi 2 tane yedim sabaha kadar mode agrisindan uyuyamadim :-( gastrit be reflum var hamur işi hıc yaramıyor bana :-(

Gunaydınn kızlarr sabah 5 e kadar uyanıktım dün cnm poğaca istedi 2 tane yedim sabaha kadar mode agrisindan uyuyamadim :-( gastrit be reflum var hamur işi hıc yaramıyor bana :-(
Hazir poca yeme canimmm.evde guzel poca yap yogurtlu olanlar var hatta mayasiz.bana hic zarari olmadi.ya da firinda posette minik daha hafif sandivic tarzi pocalar var onlar da zarar vermiyor tatlim.

Kızlar sizden öneri isteyeceğim.
Ben 07.0 gibi işe gelmiş oluyorum. Sabah da kahvaltı yapacak vaktim olmuyor. Okulda da klasik şeyler var. Normalde bile pek sağlıklı değiller. Sabah pratik yemek için ne öneriniz olur? Fazla zaman almadan hazırlayabileceğim?

Ben 07.0 gibi işe gelmiş oluyorum. Sabah da kahvaltı yapacak vaktim olmuyor. Okulda da klasik şeyler var. Normalde bile pek sağlıklı değiller. Sabah pratik yemek için ne öneriniz olur? Fazla zaman almadan hazırlayabileceğim?
normalde hergün 1 yumurta yemeyi öneriyor doktorlar. eger tiksinmeyeceksen yumurta yemeni öneririm. iyi pişmesi önemli. ben 5. haftamda hiç tiksinmeden hergün sabah yiyordum fakat şuan öyle çok mide bulantım varki elim gitmiyor valla. uyanır uyanmaz yumurtanı haşlamaya koyarsın sen hazırlanırsın, sen hazırlanana kadar o pişer. 5 dkda yer çıkarsın

normalde hergün 1 yumurta yemeyi öneriyor doktorlar. eger tiksinmeyeceksen yumurta yemeni öneririm. iyi pişmesi önemli. ben 5. haftamda hiç tiksinmeden hergün sabah yiyordum fakat şuan öyle çok mide bulantım varki elim gitmiyor valla. uyanır uyanmaz yumurtanı haşlamaya koyarsın sen hazırlanırsın, sen hazırlanana kadar o pişer. 5 dkda yer çıkarsın

Yumurta yiyorum sırf faydası için. Hem de tok tutuyor. En iyisi böyle yapayım ben. Yanına da domates doğrarsam kuru kuru gitmez. Yarın bi deneyeyim.

Benim henüz bulantım falan yok.

Yumurta yiyorum sırf faydası için. Hem de tok tutuyor. En iyisi böyle yapayım ben. Yanına da domates doğrarsam kuru kuru gitmez. Yarın bi deneyeyim.

Benim henüz bulantım falan yok.
domates doğra peynir ye ve evden çıkarkende ağzına 2 tane ceviz at. faydalıymış canım. valla yiyebildiğin kadar yumurta ye doktor hergün 1 yumurta yemen lazım demişti. ben şuan yiyemiyorum. inşallah senin mide bulantın olmaz :)

domates doğra peynir ye ve evden çıkarkende ağzına 2 tane ceviz at. faydalıymış canım. valla yiyebildiğin kadar yumurta ye doktor hergün 1 yumurta yemen lazım demişti. ben şuan yiyemiyorum. inşallah senin mide bulantın olmaz :)

Mide bulantısı beta 2000 civarı olunca başlıyormuş. İnşallah olmaz, mide bulantısına maalesef fazla duyarlıyım.

Günaydın kızlar,
sürekli canım bişiler çekiyor, canımın çekmediği yiyecekleri agzıma alamıyorum, resmen zorla yiyorum:D
Ayrıca, hamilelikte makyaj konusuna dikkat edilmesi gerektiğini öğrendim, özellikle 3 ay önemli, oje sürünce de aseton ile çıkarıldığından aseton da koklandığı için zararlı olabilirmiş, az kullanımda bişi olmaz ama sürekli kullanımda makyaj zarar verebilir bence de

Ben bu ara kuş gribi salgınından dolayı yumurta ve tavuk almıyorum korkumdan :((( Kırmızı tüktiyorum daha çok, yumurta ve eti eldivenle alıp pişirmek lazımmış, çıplak el değmemek gerekiyormuş, piştikten sonra virüs ölüyormuş zaten.

Ben bu ara kuş gribi salgınından dolayı yumurta ve tavuk almıyorum korkumdan :KK43:(( Kırmızı tüktiyorum daha çok, yumurta ve eti eldivenle alıp pişirmek lazımmış, çıplak el değmemek gerekiyormuş, piştikten sonra virüs ölüyormuş zaten.
Tavuğu önce haşlayıp sonra fırında kızartın diyorlardı. Benim başlamaya bile midem kaldırmıyor Bide fırınlayacam en iyisi yememek tavuk ama yumurtayı iyi pişirince hiç bir sıkıntı olmuyormuş az pişmiş yememek Lazım .

yarın sabah ben de kan vermeye gidicem
inşallah seninki gibi olur

günlük tutabilirsiniz
ben hamilelikte değil ama doğduktan sonra saati saatine 7 ay günlük tuttum
hala açar açar okurum
vericem onu oğluma saklasın
şu saatte emdi
şu saatte uyudu
şu saatte uyandı
bugün kaka yaptı v.s. v.s :KK70:
Çok güzel :) Bende ilk hisleri yazacağım bir günlük tutmaya karar verdim

Hazir poca yeme canimmm.evde guzel poca yap yogurtlu olanlar var hatta mayasiz.bana hic zarari olmadi.ya da firinda posette minik daha hafif sandivic tarzi pocalar var onlar da zarar vermiyor tatlim.
Cnm evde yaptım zaten bol yogurtlu kabartma tozu kullandım dışarıdan yemem zaten çok kötü yapıyorlar. ..ev poğaçası ama yinede beter yaptı beni anlamadigim gündüz yedim gecemi ağrısı çıkıyor bunun gaviskon surup varda Allahtan baktım geçmicek sabah oldu 1 yemek kaşığı içtim öylece uyumusum

Sanırım öğretmensiniz. Akşamdan hazırlanan domates, salatalık, biber ve peynirden oluşan bir soğuk sandviç sabahları çayla güzel oluyor bence.

Kizlaaaaar günaydın....
Ctesi kalp atisi icin gidiyoruz insallah bebegim iyidir...Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
Mide bulantisindan ayaga kalkamiyorum. Zorla biseyler yiyorum halsiz dusmemek icin..
Ozellikle sabahlari cok kotuyum...
Calisan bayanlara Rabbim kolaylik versin ben evde olduğum halde zorlaniyorum :(
Cubuk kraker en buyuk dostum...

Back
X